Stalkare

Sorry för dåålig uppdatering! Jag har mkt att göra och lite tid att skriva på.
Igår så var jag iaf på Condis och fikade med Josefine och Josefin, åh vad längesedan det var vi träffades men allt kändes som förr. Satt där från typ 19-22 och bara pratade igenom allt. Så himla mysigt och underbart! Bestämde att vi ska åka och hälsa på Josefin i Umeå och se hur hon bor och har det.
På slutet kom det fram en gäng killar som frågade en massa, "vadå, bor ni här" Haha och sjukaste var när vi pressenterade oss, "jasså heter du så, lätt att stalka" Hmm vet inte vad jag ska tro men de såg snälla ut så det är nog ingen fara.

Nu snart slutar jag och då ska vi på systemet och trängas lite. Har inte bestämt mig för vad jag ska handla men det löser sig ju alltid.
Nej nu ska jag bli lite mer intressant i bloggen, kanske ett nyårslöfte? Eller nej, det brukar alltid skita sig med sådana löften, iaf för mig.

Pyssen

Julen

Jaha så var julen över och nyår återstår. Har haft en väldigt bra jul med trevligt sällskap och god mat. Blev lite fest och sådant på juldagen som var himla skoj. Har lite bilder som jag snart ska lägga in också. Har ni fått fina julklappar? Jag är helnöjd med mina, men jag har ju ändå några kvar hos pappa då vi inte firat på pappas sida än.
Nu är det jobb till onsdag, känns ganska okej ändå för sedan är det ju ledighet igen. Nej nu ska jag fortsätta här. Ha det bra!

Betala räkningar...

.... är inte särskilt kul, men nu är det gjort och det känns iaf bra. Så nu vet man vad man har att röra sig med :)



Kalasbyxor?

Nu är det inte långt kvar till ledigheten. Wiee! Ute är det mörkt redan men det är snöö, och det är så himla skönt. Tror att det är ganska kallt ute men men, har strumpbyxor på mig bara så jag hopps att K kan hämta mig så det bara är att hoppa in i en varm bil. Sitter och funderar lite på vad jag kommer få för julklappar imorn, har liksom inte önskat mig något spec så det ska bli spännande. Igår såg jag mitt paket från K och jag tror att jag vet vilken affär det kommer ifrån men jag har ingen aning om vad det innehåller så det ska bli kul att öppna. Kommer bli som barn på nytt :)

Apråpå strumpbyxor, jag har idag på mig den tjockare modellen. Det finns en hel del olika saker man kallar dem, när jag var liten sa jag kalasbyxor. Säger ni något spec?

Dagen före dopparedagen!

Yes äntligen sista dagen före ledighet. Ska ju iofs jobba i mellandagarna men det kommer nog gå ganska bra ändå. Sitter här och dricker lite julmust och äter skinksmörgås. Himla gott!
Jobbar till 16.15 idag och sen måste jag åka en sväng till Hj:s och städa lite där eftersom jag hade utbildning igår.
Nu är alla klappar inslagna och skinkan är griljerad. Så nu är det bara att vänta på att julafton ska komma. Är ni klar med allt som ni har planerat?

Imorse när jag vaknade så var det faktiskt lite varmare ute, bara -12 grader. Men igår var det ju -25 så det är ju lite skillnad. Nej nu ska jag plocka lite samtal, så det blir lite extra pengar idag med hoppas jag.

Tisdag

Sorry för att jag inte har skrivit något idag. Det är helt sjukt många som ringer in just nu såhär före jul och sen blir det värre när det är så dåligt väder på vissa stället. Men det är ganska bra ändå för mig då man plockar många samtal så det blir lite extra klirr i kassan. Lovely!

Efter jobbet ska jag ha utbildning så jag kommer bli en hejjare på att boka efter nyår. Hoppas jag iaf! Nej nu ska jag fortsätta här, ikväll när jag kommer hem ska jag iaf slå in de sista klapparna som jag har. Sedan är det bara att vänta in julen och njuta av ledigheten.
Massa kramar

Helgen

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft lite fullt upp i helgen. I fredags var vi på julbord med K:s jobb, mkt gott var det och jag lyckades faktistk inte bli spymätt! :) Sen blev det tillomed lite dans, mkt trevligt var det iaf. Sen efteråt blev det efterfest hemma hos oss till 03.00. När vi till sist kröp ner i kojs stod temperaturen på -30,9 grader! Heeelt sjuukt.

På lördagen tog vi det lugnt, kikade på tv och åt god middag. Damsug även golven och skurade dem, kändes skönt när det doftade gott efteråt. Skjutsade mamma lite på kvällen som hade varit hos en värninna.
På söndagen sov vi ut och fixade lite hemma. Sen bar det av på afternoon tea hos min gudmor och hennes son som fyllt år. Åt och drack gott! Himla goda scones.
På kvällen åkte jag och Hanna ner till Sandra i Nor och myste med glögg och choklad. Kikade lite på Anna Ankas, lite speciellt program måste jag medge. Sen såg vi den underbart bra filmen Blood Diamond med Leo Dicaprio. Sen blev det hemgång i snövädret, läste lite innan jag somnade. Har börjat med tredje boken i twilight nu och den år också super, har inte kommit så långt men den läser jag nog klart ganska snabbt.

Nej nu måste jag fortsätta att plocka samtal, idag ska jag absolut komma en bra bit över 100 samtal. Money money!

Ut i kylan!

Nu är det snart hemgång för mig, drar mig för att gå ut i denna kylan och starta bilen som kommer att vara såå kall! Hoppas att den startar iaf, tar nog ett tag innan den blir varm. Men jag tror att det ska gå bra. Ska hem och städa lite på Hj:s och sen hem och fixa mig innan julbordet. Mm det ska bli gott, hoppas bara på att jag kommer att kunna hålla mig på en bra nivå med maten så det faktiskt är gott utan att man blir spymätt. För då mår man bara dåligt! Nej nu ska jag börja logg ur. Ha en bra helg, ska ta med mig kameran så det kommmer kanske upp något kort :)

Twilight böckerna

Åh jag har ju blivit helt insnöad på de böckerna, de är så bra att man inte kan lägga ifrån sig dem. Läste ut tvåan igår det sista jag gjorde och vill börja med trean med detsamma men då kommer vi till problemet. Jag har inte böckerna själv så jag måste låna dem. Men jag hoppas att jag får tag på den tredje i helgen, ska kolla på biblioteket efter jobbet.
Kollade också på första filmen igår med Sandra, jag bara älskar den och det gjorde hon med så nu är vi väldigt sugen på att se andra filmen med. Är den lika bra? Någon som sett den?


Bild lånad av Google


Fredag

Jaha då var det fredag igen då, himla skönt och jag behöver helg. Imorse när jag vaknade möttes man av temperaturen -27 grader! Helt sjukt ju. Så jag funderade ett tag på att ta på mig täckbyxorna men jag struntade i det och satte på bilen tidigare så den blev varm istället. Men det är nog värre när jag ska hem, men men. Har druckit lite glögg och ätit pepparkaka redan med. Ikväll ska vi äta julbord med K:s jobb, ska bli himla mysigt och gott. Funderar på vad jag ska ha på mig, detta i-landsproblem. Det brukar lösa sig, skulle vilja ha en klänning men det sätter nog kylan stopp för. Pallar nog inte att gå i klänning och strumpbyxor bara. Huu vad kallt!

Nej nu ska jag fortsätta plocka samtal och hoppas nästan på att det ringer lite mer idag så man kanske kan ha chans till att få lite extra pengar. Kom bara upp i 108 samtal igår tror jag. Men det är ju alltid något :)


Torsdag

Torsdag idag och solen lyser och snön glittrar lite, kan det bli bättre än så? Idag har tävlingen böjat här på jobbet, alla samtal över 100 får man 10 kr/st för. Jag som legat i som f*n innan tycker att det är jättebra men det lite tråkiga nu är att alla som inte ligger i lika mkt har börjat gjort det nu för att få pengar och då kommer man inte upp i lika många samtal. men men kanske blir lite pengar iaf.

Idag på eftermiddagen efter jobbet ska jag till Syrran & Jag och färga fransar och ögonbryn samt noppa dem. Kosta på sig lite lyx innan jul. Och sen har jag ju rabatter som går ut vid nyår också som jag måste försöka använda upp. Blir ju så mkt bättre på salong.
Ska även kolla om jag kan få något tips på hårfärg till mig för när jag slingade det själv förra helgen så blev det vääldigt ljust. Får se hur det blir.
Sen ska jag hem och städa lite och efter det kanske det blir lite bakning :)


Är med i tävling igen

Idag är jag med och tävlar igen på denna härliga blogg! Idag handlar det om lite sköna sommarkläder som man kan vinna. Himla snygga var de och man kan ju inte annat än längta iaf litegrann till sommaren när man ser dessa kläder. Det plagget jag ville vara med och tävla om var denna fina strandklänning. Kolla in bloggen ni med och var med och tävla.


Bild lånad från http://www.phaxswimwear.se/


Onsdag

Onsdag idag, ute snöar det och vi har säkert ca 15 cm snö här nu. Nu kan jag nästan säkert säga att vi kommer att få en vit jul! Och det känns great.
Tur som en tok hade jag igår också så jag fick låna min svärfars bil nu till fredag eftersom han kunde ta sin jobbarbil den korta vägen han har hem. Så nu är det löst för några dagar. Så himla skönt! Ska prata lite med pappa idag och så vad han tycker att jag borde kolla efter isf om jag ska köpa en.

Idag ska jag även till Hj:s en sväng eftersom jag inte hann igår. Och på fredag är det julbord med K:s jobb, det ska bli kul och gott! Men jag ska ändå försöka hålla mig så man inte blir föör mätt för det är ingen hit. Nej nu ska jag försöka jobba lite. Är lite hes i halsen idag så det är jobbigt men jag sitter och dricker en kopp honungsvatten nu så jag hoppas att det ska släppa lite.

Bild lånad av google.se

Tisdag

Tisdag då, fortfarande mkt tankar i huvudet hur allt kommer att bli. Har inset hur beroende jag är av bil nu, man kan ju inte ta sig någonstans. Måste försöka kolla på någon ny bil som jag kan åka i men den ska ju inte vara för dyr heller. Vill helst inte ta något lån och det svider en del att ta av mina sparpengar men man måste ju. Något förslag på en bra bil?
Sitter hela tiden och funderar på vad bra det hade varit om det inte hänt överhuvudtaget men somsagt jag vet ju att man inte kan sitta och tänka så heller. Det är gjort och jag kan inte göra något åt det. Men jag blir så tröött!

Aja nog med depp, ute snöar det som bara den! Yees, äntligen. Nu skriver jag det för andra gången att det kanske blir en vit jul trots allt :) Hoppas hoppas! Nu är det inte många dagar kvar till julafton, åh vad fort det kommer gå och vad kul det blir. Tror att jag är klar med alla nu, har en kvar till pappa men sedan är det klart! Har planerat en till åt K med men jag hinner inte göra det klart tror jag för det innebär lite pyssel som jag inte kommer ha tiden till innan jul. Men den får bli lite försenad, det spelar nog ingen roll :)


Kväller för mig

Jaha snart är denna dag slut också, skönt för nu känns det som om jag bara ska åka hem och lägga mig på sängen. Tankarna bara rusar runt i huvudet, vad kommer hända nu med allting? Åh jag vill bara ha det ogjort för det hade varit så mkt enklare då. Men det går ju inte att ändra på.. Skulle vilja kunna spola tillbaka tiden.

Sitter och kollar på bilar på blocket nu och det finns ju en hel del, skulle vilja ha en bra bensinsnål bil till ett bra pris. Hm undrar om det finns många sådana eftersom det förmodligen är krav som väldigt många vill ha. Får kika vidare ikväll.

Nu slutar jag iaf och ska vänta tills mamma kommer och hämtar mig. Skriver kanske mer ikväll om jag orkar och har något att skriva om. Känns som om bloggen är helt innehållslös nu, det är den säkert med..

Bara tok!

Måndag igen då, ingen bra dag. Har sprängade huvudvärk och vill bara åka hem från jobbet och lägga mig och sova. Helgen har varit händelserik och mkt saker har inträffat.

I fredags natt när jag åkte hem från Hanna efter att jag hämtat upp mamma, K och två kompisar från Ljusdal och vi var påväg hem så krockade vi! Fy vad läskigt det var, det var jättehalt och det insåg jag försent. Bilen började vobbla och allt blev kaous. Vi började snurra och slog i vägräcket och sen sladdade tillbaka. Sen var det över.
Det gick bra med oss allihopa och det är det som räknas men bilen gick det sämre för. Åh vad rädd jag var och det känns så onödigt nu efteråt, tänk om det inte hade hänt, vad mkt lättare det hade varit. Nu har jag ingen bil så jag kan ta mig någonstans. Måste försöka åka buss eller samåka till jobbet. Insåg att det gick bra typ idag och kanske imorn, sen blir det värre.
Och eftersom man bor som man bor så  går det knappt något tåg elller någon buss heller. Yes liksom. Åh jag blir så less på mig själv, min sparpengar kommer ryka som bara den. Men det kan ju hända alla.

Känner att jag bara klagar nu men jag är jätteglad att det gick så bra som det gjorde, bilen är ju bara gjord av plåt och plast liksom. Men det känns ju iaf, sen har det varit en del annat med men men, någongång ska det väl lösa sig.
Annars har helgen varit okej, har träffat Hanna och Sandra en del, ätit sushi och igår var vi och kollade på luciakröning i kyrkan, och det är ju alltid lika mysigt!


Planerna

Jaha nu är det inte så långt kvar för mig innan jag får helg också, jag är alldeles själv på jobbet, känns sådär faktistk. Tur att en radio surrar här någonstans.
Efter jobbet bär det av till Hanna där vi ska kika på lite Idol. K är hemma och har lite fest innan hockeyn och sen blev det tydligen fest hos oss efteråt också, tror att jag håller mig därifrån när det vankas grabbfest. Lika bäst känns det som..

Imorn har jag inga spec planer, ska kanske slinga håret lite tänkte jag. Och på söndag ska jag äntligen få min present aningen försenad av min syster eftersom jag fyllde år i maj, men bättre sent än aldrig. Då blir det ett eget hammaspa med ryggmassake och ansiktsmassage, mask m.m, you name it. Ska bli kul.

Weii bara 15 min kvar. Vad händer för er i helgen?

Fredag

Äääntligen fredag! Men mindre kul att jag ska jobba till 19. Har tagit Hj:s redan så nu börjar jag bli lite hungrig men jag får inte äta förrän vid två. Hm jobbigt! Men men jag kan nog hålla ut. Igår pysslade jag och trixade lite iag, ögonfransarna blev inte så svarta men lite skillnad blev det iaf. Jag lyckades ju peta in kletet i ögat det sista jag gjorde innan verktiden skulle börja så tårarna sprutade. Kanske därför det inte blev så bra eftersom mkt färg förmodligen försvann då. Kan vara så :)

Efter jobbet idag ska jag till Hanna tror jag för att kika på lite Idol, vem tror ni vinner? Jag tror att Erik kommer att vinna rätt överlägset då han är så himla grym. Jag tyckte att det var lite synd att Tove åkte ut förra veckan för hon var också grym men vi får se vad som händer ikväll. Blir nog rätt lugnt tror jag. Skönt det med!
Nej  nu ska jag gå och ta mig en frukt!

Kvalitetstid

Nu har jag kommit hem från utbildningen, blev inte lika länge som jag trodde. Men jag har lärt mig mkt så jag hoppas att jag kommer att klara det sedan. K är borta så nu ska jag ha lite kvalitetstid med mig själv. Håller på att bleka tänderna nu och färga ögonfransarna, snart ska jag lägga mig i soffan och sticka och även läsa lite. Det är grejjer det. Haha nej godnatt på er!

Önskelista..

Fy, nu är det redan mörkt ute och jag börjar känna mig lite trött. Inget bra tecken, spec inte när jag måste försöka vara koncentrerad och på g i ca 6 timmar till. Oj, oj får hoppas att de bjuder lite på godis eller så, se till att man får en liten sockerkick.
Sen skulle vi få lite middag och det ser jag fram emot. Tror att jag ska gå och ta en liten kaffe nu, har inte druckit det på några dagar så det sitter nog bra med en sådan nu.

Har knåpat lite på en önskelista som mamma ville ha från mig och under tiden jag har funderat har jag insett att jag har nog börjat blivit ganska vuxen för jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Känns inte som om jag behöver något. Har skrivet typ presentkort för det är ju behövligt då man själv kan bestämma vad man vill lägga det på. Så vi får se vad jag får.. Har ni önskat er något spec?

Torsdag

Jaha redan torsdag, som jag skrivit förut, tiden går så fort. Igår åkte jag ju iaf till Bollnäs och kollade på min lillebrors luciatåg på skolan. Åh alla var så söta och duktiga, tänk själv när man var så liten.
Efteråt blev det saft, pepparkaka och lussebulle.
Fortsatte även att sticka lite så nu har jag hunnit en liten bit iaf, ganska avslappnande faktistkt.

Åh sprang just till min kollega Johanna och hämtade andra boken i Twilight serien som jag fick låna, läste ut den första igår. Åhh så bra de är!!

Nej nu ska jag jobba lite, kommer att bli en ganska tung dag idag. Först jobbar jag till 16 och sen är det utbildning mellan 17-32 så jag vet inte om jag jobbar över en timme till 17 eller om jag åker iväg och ser något annat en stund. Men kul ska det bli att lära sig något nytt..


Nu har jag börjat...

... sticka min Åremössa. Blev lite tok i början men nu har jag fått in snittsen tror jag. Eftersom det är såpass tjock garn så tror jag att det kommer gå ganska så snabbt. Fick lite hjälp här på jobbet så nu ska det ordna upp sig, får ta och lägga ut en bild på den när det är klart. Känner mig ganska händig faktiskt. Så jag har försökt stickat lite mellan samtalen men jag har inte hunnit så långt än, tänkte försöka sticka lite på bussen påväg till bollnäs.

Köpte ju garn igår och det var så svårt att välja färg men det blev till slut en babyrosa, ser lite roligt ut men jag kan ju sticka flera om jag inte blir nöjd, garnet var billigare än vad jag trodde, 88 kr kostade det och det var tydligen inte alls så dyrt. Tror att färgen passar bra till ljust hår :)

Onsdag

Har funderat lite på bloggen och insett att jag nog skriver rätt mkt om ganska ointressanta saker. Skriver mest vad jag gör bara, visserligen är det ju vad en blogg går ut på. Men jag ska försöka skärpa mig för jag skriver mest  för min egen skull eftersom jag inte har så många läsare, men är väldigt glad över dem jag har.
Sitter på jobbet iaf, trist och grått ute. Det hjälper nog till mitt lite jobbiga inlägg.

Men efter jobbet idag ska jag iaf göra något roligt, jag ska till Bollnäs och kolla på min lillebrors luciatåg på skolan. Var där förra året med och var så stolt, de var så duktiga. Och iår berättade han att han och en kompis skulle sjunga en vers alldeles  själv. Så det ska bli jättemysigt att åka dit.

Och igår var jag ju på ljusparty hos Hanna. Det var också jättemysigt och det fanns en massa fint och det luktade hur gott som helst! Det blev att jag köpte en vaxkaka som luktar äpple som man ska kunna ha i en aromabrännare så det doftar i hela huset. Hoppas att det kommer att lukta lika gott och mkt som jag tror. 

Nej nu ska jag ta lite samtal, det verkar bli lite lugnare idag iaf med samtalen och det tackar vi för eftersom det har varit väldigt mkt de senaste dagarna.



Denna doft köpte jag igår, luktade supergott!


Tisdag

Jaha idag är det tisdag, bäcksvart ute men jag hoppas att det börjar att ljusna snart iaf. Idag ska vi ha lite utbildning här på jobbet eftersom det ska ändras en del här, ska bli kul att pyssla med lite annat. Det verkar spännande, mer än så ska jag inte skriva. Och i en bra grupp har jag kommit i också, så det blir nog kul.

Åh jag har blivit helt fast i en bok, vet inte om jag ska skämmas men inte förrän nu har jag börjat läta Stephenie Meyers "om jag kunde drömma", den första boken i Twilligt serien. Och oj vad bra den är, kan knappt lägga ifrån mig den. Har ju sett första filmen men jag tror inte jag vill se den andra förrän jag har läst boken, haha och det har jag nog gjort snart för läste över hälften i första boken första dagen.
Nej nu blir det utbildning för mig, åter 11.30.

Mörkt redan

Nu är det bara 1 timme kvar för mig denna arbetsdag. Efter det ska jag in på köpingen och hoppas på att min planerade julklapp till mormor har kommit in. Den var slut sist jag var där så jag hoppas att det  har kommit hem igen som de lovade sist. Efter det ska jag nog hem och lägga mig och läsa lite Twiligt, läste nästan halva boken igår och det är ju så himla skönt att bara slappa med en god bok. Sen blir det nog en prommis för min del när jag inte var med på träningen igår. Har blivit så lat på sistone. Måste skärpa mig!

Trodde faktiskt att snön skulle stanna nu men icke, det är grönt ute nu och mörkare än någonsin. Åh jag blir så less, jag vill ha ljus! Klockan är strax efter 15 och det är redan svart utanför fönstret. Lätt deprimerande inte sant?

Min helg

Oj oj fy på mig, ingen uppdatering på hela helgen men om jag ska vara ärligt har jag inte varit in på datorn en enda gång. Känns faktiskt skönt.

I fredags blev det att vi åkte och hälsade på Erik och Anki där det var lite fest. Jag fick skjutsa lite folk och sen satt vi där, jättemysigt var det. Jag hittade ju iaf bästa platsen, precis framför brasan i en saccosäck. Hääärligt för oj vad jag frös innan men där tinade man upp ganska bra.
På lördag förmiddag var det massage som var både behövligt och underbart. Efter det bar det av till Lassekrog med K och hans lillebror. Haha vad kul vi hade, lagade mat och kikade på tv. Sen gick vi ut i snön och åkte först fyrhjuling och efter det insåg vi att det fanns en bob där så blev det 4-hjuling med bob efter. Haha vad kul det var, och jag for omkul flera gånger. Efter det somnade vi gott verkligen.

Blev lite med åkning på söndagen, en massa bokläsning och sen åkte vi tillbaka till Järvsö. Fikade lite med Majja innan hon åkte tillbaka till Örebro, det var mysigt. Sen blev det middag och sen läsning igen. En skön och avslappnad helg alltså. Nu i veckan finns det endel planer och sen blir det övertid på jobbet för utbildningar med så nu blir det fullt upp, men då går det ju tiden bara ännu fortare. Wee snart är det jul!

Vad har ni gjort i helgen?

Det snöar!

Hade nyss lite fika här på jobbet och då bjöd DHL på glass, bananer och chokladsås. Hur gott som helst! Verkligen en lyxdag med både glögg och sen glass!
Sitter och spanar ut ut fönstret nu och vet ni, det SNÖAR! Jättemkt också. Yes yes! Så himla skönt. Det kanske blir en vit jul ändå.

Efter jobbet idag ska jag iväg och köpa en snabb julklapp till mormor tror jag, sen ska jag även kika på lite hårfärg, måste slinga håret igen. Åh vill kanske göra något annat med håret men jag törs inte.. Så typiskt mig.

Nu är det bara lite mer än 1 timme kvar för mig. Fast sen ska jag ju städa på Hj:s också så det är ju någon timme extra innan jag riktigt får helg. Men det är på G.
Annars blir det nog lugnt för min del i helgen. Vi funderar på att åka till Lassekrog jag och K. Sen ska jag på massage imorn förresten, det ska bli så himla skönt för jag känner mig lite stel i kroppen. Man måste unna sig lite ibland.

Snöar det hos er där ni är?

Fredag

Fredag igen då, dagarna bara flyger förbi. Det var ju just det alla vuxna sa när man var liten och tyckte att tiden gick så sakte jämt, de kontrade med att säga: "vänta bara tills du blir äldre, då går tiden så fort så du inte hinner något alls" Och det är så sant som det är sagt.
Igår var det mysmiddag och Sandra kom och gjorde oss sällskap med Frallan och sedan hälsade även Erik på en sväng. Vi kollade på nya American Pie filmen och den var enligt mig absolut ingen hit. Den var bara för mkt!

Idag har vi fått glögg och pepparkakor igen, det ska vi nog få varje fredag tror jag till jul. Sånt är kul och gott!
Ute är det alldeles frostigt och vackert, nu fattas bara snön så jag hoppas att den kommer i helgen. Efter det är det bara att vänta in julafton.

Hur är erat väder där ni bor?

Städtime

Jahapp då blir det till att börja, finns ju säkert åtskilliga andra saker att göra men det måste ju göras. Skriver kanske mer senare. Kom ju på att jag hade en webcam på denhär datorn så här kommer första bilden på den. Vet inte om kvalitén är den bästa. Eller så måste jag torka av den :) Kan ju vara det med.


Jobbdagens slut

Nu är det inte långt kvar tills jag slutar. Ska hem och äta lite och städa lite snabbt sedan vet jag inte vad som händer. Kanske tar en repris sedan igår och tar en långprommis om jag härdar ut för nu är det nog ännu kallare än igår.
Åh jag ser inte fram emot att gå till bilen nu, den är nog alldeles igenisad och svinkall! Har ju ingen kupévärmare eller motervärmare. Inte särkilt bra när man bor där man bor.
Men men, ska ta en titt om man ska installera det.
Jobbigaste som inträffar är ju att när man fått bort nästan all is så blir det ju en sådan imma på rutan som tar en bra stund att få bort, så man får ju sitta som en kråka och kika genom ett litet titthål en tid om man inte orkar vänta till det försvunnit. Inte särkilt lämpligt i trafiksäkerthet dock.

Nepp nu ska jag börja logga ut systemen, vad ska ni göra ikväll?
Kram på er!

Tävlingsdags igen

Nu är jag med i en tävling igen hos denna tjej. Nu handlar det om ett jättesnygg halsband med en rosett på. Jag har märk att jag på senaste tiden har jag blivit helt insnöad på det, bara i helgen när jag var och shoppade köpte jag 2 tröjor med rosetter. Åh de är så fina! (se tidigare inlägg med bild) Så detta smycke skulle vara fint till mig. Håller mina tummar och tår för det! Annars ska jag försöka vara med att tävla om fler saker, det är ju kul att tävla :) 
Såhär ser det ut!


Visst är det sött?


Torsdag

Tordag igen, tiden går fort när man har roligt. Igår var jag ut en sväng på kvällen och gick en powerwalk i kylan. Åh vad det var skönt! Det var så himla ljust ute för månen var jättefin igår, vem behöver gatlyktor när man har månen liksom :)
Var ute och gick i ca en timme och konstigt nog frös jag inte alls förutom i ansiktet, snarare svettades. Fast det var - 11'c 
Fick lite sovmorgon i morse eftersom jag började vid 10 så det var skönt men då jobbar jag ju till 18 också. Kollade på termometern och då hade tempen sänkts till -14,9´c.
Tror jag funderar på att baka lite lussebullar med K ikväll. Vi har köpt alla ingredienser så det är bara att ta tag i det hela.
Åh jag tycker att det är så skönt att de äntligen har blivit lite kallt, nu börjar jag känna lite julkänsla. Hoppas det fortsätter såhär men det skulle ju bli varmt igen snart. Hmm vi får se hur det blir.

Åremössa

Jag har suttit och fundera ett tag på en sak som jag ska ta mig till och göra. Jag ska sticka mig en egen Åremössa!
Har stickat lite när jag var mindre men aldrig något direkt seriöst. Men nu har jag ett uppdrag som jag ska klara.
Jag tror inte att det är så svårt, har pratar med några som stickat sådana och det var tydligen inte så svårt.
För er som inte vet vad Åre mössa är lägger jag ut en bild nedan och för er som vill prova på att också göra en finns det en enkel beskrivning här. Tror inte att det är så svårt. Och en perfekt sak att antingen ge bort i julklapp om man är snabb på att sticka eller att pyssla med i mellandagarna.

Det speciella med garnet man använder är att det är "tjockare" ibland och smalare ibland. Det är det som gör att den ser lite knölig ut.
Vilken färg tror ni jag skulle passa i?

Såhär ser mössan ut iaf:


Let´s dance Janne?

Läste nyss Aftonbladet och fick då se en rolig nyhet. Våran egen bonde i Järvsö, Janne som är med i Bonde söker fru ska även medverka i Let´s dance Han är verklligen i farten han, ska bli kul att se om han är dansant av sig. Kanske han döljer en dold talang. Vad tror ni? Jag önskar dig lycka till!


Lite nyheter

Kom ju på att jag fotade lite av det jag var och handlade i lördags utan att jag lagt upp något men det blir det ändring på nu. Här kommer lite bilder av vad som följde med i bilen. Har inte tagit med allt men håll tillgodo.


En jättesöt tröja med rosett från Åhléns

Lite närmare, oj lite smutsig spegel kanske.

Osminkad och söt?

Lite mer fynd

Nya ansiktsprodukter som jag ska prova.

Nej nu är det kväller för mig, ska upp tidigt imorn och jobba.
Sweet dream mina läsare!


Äntligen kyla

Nu är jag hemma igen efter den lilla trippen till Bollnäs. Var på lite affärer men hittade för en gångs skull inget spec, kanske lika bra det. Men men. Sen blev det middag och fika hos pappa, alltid lika mysigt och gott. Spagetti och köttfärssås, pappas paradrätt om man säger så.
Efter det bar det av mot Järvsö igen, jag hade ju Hj:s kvar så jag åkte dit. Sen svängde jag upp mot backen en sväng och de sprutade snö för fullt. Yes äntligen! Knäppte lite kort med mobilen men kvalitén är ju sådär med min mobil och sen genom en bilruta, var så kallt så jag ville inte öppna dörren.




Mot Bollnäs?

Nu är snart denna arbetsdag slut, K ringde och undrade om vi skulle ta en liten tripp till Bollnäs och det säger jag ju inte emot. Funderar på att köpa en sista julklapp till pappa, sen får jag nog anse mig klar. K funderade på om han skulle köpa en ny garderob och det är nog ganska behövligt.

Nej nu slutar jag. Tjing

Tävling

Sitter och läser lite bloggar mellan samtalen och märker att många har en egen julkalender med väldigt fina priser. Är just nu med och tävlar om ett par spa lights hos denna tjej. Så det är bara att hoppas och hålla tummarna. Var med du också och tävla!


Julkalendern

Insåg precis att idag börjar ju julkalenderna, undrar om den är bra iår?? Tror bara att jag har sett något program varje vinter de senaste åren. Julkalendrarna var bättre förr, haha låter som en tant nu men. Vilken tycker ni var bäst? Själv tycker jag att Mysteriet på Greveholm slår allt, och Sunes Jul förstås. Vad tycker ni?


1 dec och halka

God morgon på er!
Idag är det 1 dec, fatta att det bara är 24 dagar till julafton! Okej jag måste medge att jag är lite uppspelt över det även fast jag är så stor. När man var mindre hade man ju nedräkning flera månader innan, iaf jag. Men nu när man är äldre vet jag inte om det betyder lika mkt, eller jo det gör det ju men ni förstår hur jag menar..

Imorse när jag åkte till jobbet var det väldigt halt! Lite läskigt såhär första riktiga halkan innan man förstår hur bilen fungerar. Läskigast var när jag skulle åka ut på stora vägen och bromsade innan och jag bara gled. Tur att det inte kom några bilar på stora vägen. 




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se