Onsdag

Har funderat lite på bloggen och insett att jag nog skriver rätt mkt om ganska ointressanta saker. Skriver mest vad jag gör bara, visserligen är det ju vad en blogg går ut på. Men jag ska försöka skärpa mig för jag skriver mest  för min egen skull eftersom jag inte har så många läsare, men är väldigt glad över dem jag har.
Sitter på jobbet iaf, trist och grått ute. Det hjälper nog till mitt lite jobbiga inlägg.

Men efter jobbet idag ska jag iaf göra något roligt, jag ska till Bollnäs och kolla på min lillebrors luciatåg på skolan. Var där förra året med och var så stolt, de var så duktiga. Och iår berättade han att han och en kompis skulle sjunga en vers alldeles  själv. Så det ska bli jättemysigt att åka dit.

Och igår var jag ju på ljusparty hos Hanna. Det var också jättemysigt och det fanns en massa fint och det luktade hur gott som helst! Det blev att jag köpte en vaxkaka som luktar äpple som man ska kunna ha i en aromabrännare så det doftar i hela huset. Hoppas att det kommer att lukta lika gott och mkt som jag tror. 

Nej nu ska jag ta lite samtal, det verkar bli lite lugnare idag iaf med samtalen och det tackar vi för eftersom det har varit väldigt mkt de senaste dagarna.



Denna doft köpte jag igår, luktade supergott!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se