Allt löser sig

Idag har jag legat på beachen igen med mamma och de var riktigt skänt det. :) Varmt och soligt så man bara kan ligga och steka.
Imorn ska jag jobba på Diggilo med vänner så de ska bli kul, och se konserten får man ju också se. Sen ska jag jobba lör-mån. Och jag måste försöka ordna med nästa helg också så jag kan vara ledig för då blir det kanske kräftskiva för hela slanten i Stockholms skärgård.
Funderar fortfarande över vad jag ska göra i höst. Känner att det börjar bli lite panik men det går nog bra, hoppas jag. Det löser sig!
Har inte så mkt roligt känner jag att skriva om.
Jo i helgen var jag ju i sthlm med vänner och älskling och kollade i affärer och var på Grönan. Mkt trevligt måste jag säga. Blev lite shopping också :p

PuSs

Sol & bad

Idag var jag ledig och därför spenderade jag den genom att ligga vid tjärn och sola med mamma, bästa vännen Anna och hennes söta lillebror. :) Var inte toppväder men det gick ju, lyckades bränna näsan iaf.
Trevligt var de, pratade om mycket, gjorde fina saker av näckrosor och dessutom fick jag mig en liten lektion om hur man spelar Yo gi Oh eller hur man stavar. Mycket regler verkar det vara iaf men man har ju läsrt sig lite nytt iaf :)

Och idag blev det även klart för att i helgen bär der av till stora staden Stockholm men älsklingen och vänner. Ska få låna lägenhet så det var guld värt, tack!
Ska bli jätteskönt faktiskt men det kunde varit lite bättre förutsättningar några dagar innan, märkte idag att jag hade 12kronor på mitt konto och dessutom kommer jag inte få såå mkt lön heller så de MÅSTE bli lugnt på shoppingfronten. Tänkte ta lite sparpengar faktiskt så man kanske kan unna sig något fint men de känns som om de pengarna jag kommer få kommer ta slut efter helgen så då får jag typ leva på vatten och bröd efter de.. :( Måste försöka komma på en lösning.
Måste även hitta nåt jobb till i höst,annars vet jag inte hur de kommer att gå..

Imorn kommer pappa och lillebror upp också så då blir det stranden igen, hoppas de blir bra väder då med!
På kvällen ska jag på lite avskedsmiddag eller hur man ska kalla de. Ska bli supermysigt men lite tråkigt ändå när vänner kommer flytta, så blir jag kvar här men det är något som jag själv valt att göra. Så det så.

Nej nu ska jag ta mig en funderare över vad jag ska ta med mig i helgen, inte lätt de när man ska packa och jag kommer inte få så mkt tid till de heller. Men de löser sig nog!

Sleep tight everyone!

Längtan

Sitter här och har nyss kollat på en riktigt dålig film, minns inte ens vad den hette men de var en massa olika bra kändisar som var med så jag trodde att den skulle vara bra men så var de ju inte vilket var synd. Men men..

Har jobbat idag hela dagen, cyklade dit imorse och kom lite försent för självklart fick jag punktering så under dagen fick jag gå med den till Cykel och Motor i Järvsö så de lagade det och då hade jag sån tur så de skulle campingen betala för de tycktke ju att jag måsta kunna ta mig till jobbet. De är för underbara! Sen kom Linn och hälsade på lite idag också på jobbet så de var jättekul, var ju ett tag sedan man jobba i backen med henne nu.

Imorn är jag ledig så då ska jag ta itu med att ringa till ställerna där jag har jobbat och fråga om de kan göra lite arbetsintyg och sen ska jag ringa runt lite om jobb i höst. Någon som har förslag på lediga jobb som skulle passa mig?

I helgen blir de kanske Stockholm också med vänner, hoppas att de löser sig med boende bara för de vore su kul att komma iväg lite :)

Sweet dreams!

PowerWalk

Åhh vad jag känner mig duktig nu, har varit och riktigt gått hurtigt i 1 timme och 10 min, ganska bra va?? :) Måste börja få någon slags kondition nu och lite magmuskler. Sen måste jag försöka träna upp mitt knä med när jag helt har struntat i det hittils och nu känner jag lite titt som tätt att de "glider iväg" ibland och jag kan lova att det inte känns tilltalade direkt när över- och under benet "åker isär"..
Har jobbat x2 idag också, först campingen och sen Hj:s.. Måste få kalla mig duktig nu va?

Ska nog faktiskt ta och anmäla mig till Matte C till hösten.
Fick idag även reda på att jag kommit in på Socionom utbildningen i Östersund men jag ska nog inte gå där när jag knappt vet vad det innebär utan sökte bara för att jag skulle prova. Känns som om de inte finns såå mkt att skriva om nu men dels är jag ganska trött nu med, blir mer uppdatering imorn kanske :p

Jo i fredags var vi ju på Rhapsody in Rock på Stene, hade sådan tur att vi fick tag på fribiljetter typ 20 meter från scenen, dock regnade det med vi hade förutspått de så vi klarade oss. Mkt trevligt var de, de var jag, min älskling, Björn och hans snälla flickvän! På lördagen vart de backrally och även där fick vi tag på VIP-biljetter. Kan ju säga att vi hade flyt i helgen! :D Men det ska man ju ha ibland också.

Ha de!

Ledig....

Sköönt! Nu är jag ledig tills på söndag, riktigt bra att jag slapp att jobba på lördag för då är det ju backrally :)
Fast jag har ju bara jobbat tre dagar men ena dagen jobba jag ju typ 10,5 timmar så man blir lite sliten. Är hon mamma nu och ska skriva lite tackkort till dom som uppvaktade mig på studenten. Så ska jag sova hemma med för en gångs skull :p
Skönt att vara bara med mamma nu med när Tina är i Sthlm. I helgen blir det ju fest tänker jag väl, måste ju passa på när de faktiskt händer något i järvsö. Och på fredag ska vi nog på stene på konsert tror jag. Mys!

Verkar inte som om jag har så mkt kul att säga precis men men.
Jo, ni som kollar på min blogg, inte är de så många men ni gulliga som gör det iaf. Kan ni inte skriva nåt så jag har eran liksom "bloggadress" sen för jag kommer nästan inte ihåg någons och nu har man ju inte sin kontakt lista längre som jag tycker är riktigt dåligt. Men då kan jag ju gå via kommentarerna liksom. Vore snällt de..
Nej nu ska skrivas tackkort.

Bye!

Torsdag

Idag har jag varit ledig, skönt som bara den och denna dag har jag kollat på Roswell, de är såå bra!
Sen besämde jag mig för att ta en tripp till pappa, petra och edvin i bollnäs. Haha idag har min lillebror tappat sin första tand, eller jag drog ut den om man ska vara korrekt men den hängde liksom bara som i en liten tråd. Det kändes inte ens när jag tog bort den. Annars tror jag att han skulle svalt den, så lös var den :)

Fy tänker en massa på vad jag vill bli i livet nu, har ingen susning alls och vad ska jag göra i höst, tankarna snurrar sunt i huvudet och jag vet ingenting känns de som. För de är ju inte alls såå länge till hösten och jag har bara jobb till v. 32. Någon som har förslag på vad jag kan göra? Sen har jag ju min K och han vill jag ju ha kvar men jag vet inte om jag vill stanna i Järvsö hur långe som hellst, ååh vad svårt. Faan!
Men de ska väl lösa sig det med. Alla andra verkar ha så mkt av sitt på det klara med så känns det verkligen inte för mig. Vi får se vad som händer.

Tror nog jag ska hälsa på farmor och farfar en sväng med nu ikväll eller så. Måste lämmna tillbaka resväskan jag fick låna på rhodos.
Men nu snart ska jag följa med pappa och hämta edvin på kalas. Hahaha han fixade håret så sött själv med idag, hade i en massa vax eller nåt tills han såg precis ut som rasmus på luffen och toppade det sedan med lite blå och glitterspray i håret. Sen var han kalasfin ju.

Nej nu ska jag åka, skriver väl mer snart men nu när de är sommar sitter jag inte vid datorn så mkt så de blilr inte mkt uppdateringar, men det kommer. Jag lovar ;)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se