Sol & bad

Idag var jag ledig och därför spenderade jag den genom att ligga vid tjärn och sola med mamma, bästa vännen Anna och hennes söta lillebror. :) Var inte toppväder men det gick ju, lyckades bränna näsan iaf.
Trevligt var de, pratade om mycket, gjorde fina saker av näckrosor och dessutom fick jag mig en liten lektion om hur man spelar Yo gi Oh eller hur man stavar. Mycket regler verkar det vara iaf men man har ju läsrt sig lite nytt iaf :)

Och idag blev det även klart för att i helgen bär der av till stora staden Stockholm men älsklingen och vänner. Ska få låna lägenhet så det var guld värt, tack!
Ska bli jätteskönt faktiskt men det kunde varit lite bättre förutsättningar några dagar innan, märkte idag att jag hade 12kronor på mitt konto och dessutom kommer jag inte få såå mkt lön heller så de MÅSTE bli lugnt på shoppingfronten. Tänkte ta lite sparpengar faktiskt så man kanske kan unna sig något fint men de känns som om de pengarna jag kommer få kommer ta slut efter helgen så då får jag typ leva på vatten och bröd efter de.. :( Måste försöka komma på en lösning.
Måste även hitta nåt jobb till i höst,annars vet jag inte hur de kommer att gå..

Imorn kommer pappa och lillebror upp också så då blir det stranden igen, hoppas de blir bra väder då med!
På kvällen ska jag på lite avskedsmiddag eller hur man ska kalla de. Ska bli supermysigt men lite tråkigt ändå när vänner kommer flytta, så blir jag kvar här men det är något som jag själv valt att göra. Så det så.

Nej nu ska jag ta mig en funderare över vad jag ska ta med mig i helgen, inte lätt de när man ska packa och jag kommer inte få så mkt tid till de heller. Men de löser sig nog!

Sleep tight everyone!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hejsan. Jo bra med mig, själv då? Jag sitter nu här bara och tar det lungt, själv? Joo jag har kommit in på skolan och jag har fått ett studentrum så nu äre Malin super lycklig. Japp stortsan för mig, vore kul om du velade komma ner och hälsa på mig! Gör du om dagarna då?

PUsspuss Saknar dig!

2008-07-26 @ 17:34:56
URL: http://brallanmallan.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se