090529

Åh vad skönt, snart är det helg igen! Solen skiner och jag har hört att det ska hålla i sig i helgen.
Mina planer för helgen är:

Ikväll har jag inget speciellt planerat, skulle behöva städa men eftersom det är lika kul som alltid tror jag att det får vänta.

Imorn ska jag försöka åka och kolla på balen med Majja tänkte jag, ska på systemet och handla lite till våran drinkkväll som är planerad. Sen blir det nog utgång på Torön som öppnar på lördag!

På söndag ska jag ge mamma lite uppmärksamhet med en liten present, sen ska hon och jag tillsammans gå på massage. Guud vad skönt det ska bli att knaka ryggen lite.

Nej nu ska jag plocka lite samtal, har press på oss idag för att klara månadens statistik. Yippi!
Skriver igen senare :)

Vänner..

..  är något som man alltid haft och kommer alltid ha. En vän är en person som man kan prata med om vad som hellst. Det blir en annan relation än med släkt eller pojk-/flick vänner.
Kan komma på mig själv ibland med att sitta och tänka tillbaka på olika händelser i skolan och uppväxten. Kommer aldrig glömma skolresan till Danmark i 6:an. Haha oförglömlig på många sätt och vis. Någon som håller med? Säger bara lite pengar och tjaffs om cola--> catfight :)

Jadu och det är ju bara en av många händelser som jag alltid kommer att minnas.
En sak som är tråkigt är när man växer ifrån varandra lite, när man varit vänner hur länge som hellst men för att sedan gå vidare och skaffa nya vänner. Men oavsett det så kommer jag alltid veta att om det är någon gång jag verkligen behöver den personen så ställer den upp, hoppas det iaf och tvärtom. Jag skulle alltid ställa upp om det skulle krisa sig.

Thats what friends are for!



Vill ha!


Sandalett från Skopunkten.com

Åh jag vill ha domhär!
Tycker att dom var såå snygga men säkert svårt att gå i och dessutom måste jag ju bli typ hur lång som hellst i. Men men dom är kanske värd det?


Fredag idag och ganska grått!

Haha sitter på jobbet nu och det är så himla lugnt, vet inte vad det är fast det är ju säkert många som har detta som en klämdag. Vädret är grått och rått, hoppas verkligen att det blir mkt bättre väder imorn eftersom det är då jag ska ha lite kalas. Tänkte ju vara ute och det går ju sådär om det är dåligt väder då.

Tycker att det känns som måndag idag eftersom man var ledig igår, men då blir man ju så glad när man kommer på att det är ju fredag och att jag slutat 15.15 idag!  Har lite funderingar på om jag ska åka in och handla tills imorn idag men jag måste ju även hem och göra mig iordning för festen ikväll med jobbet på kolsvedjaberget. Ska bli riktigt kul, har aldrig varit där uppe.

Igår bar det av till pappa en sväng och träffade dom lite, köpte lite saker på rusta och dollar. Införskaffade även en mascara, en primer och en morsdagspresent. Man ska ju vara ute i tid.

Nej nu ska jag snart gå och ta en kopp te på min rast tror jag.
Tjingeling!

Onsdag och snart ledigt!

Jaha idag är jobb för hela slanten, började 7.30 och slutar 15.45. Sen ska jag väl hem men innan ska jag faktiskt åka på systemet för första gången, haha det kommer att kännas otroligt olagligt men men. Ska bli kul att se allt som finns där inne så man kan gå runt och kolla alldeles själv.

Ikväll är det ju Engmans på stadt men jag känner inte riktigt för att dricka då jag ska göra det fre+lör med, får ju inte bli smygalkis ju :) Skulle vara kul att göra nåt lite annorlunda med som att åka och fiska eller nåt, får fundera lite till. Såå himla skönt att man är ledig imorn, har funderingar på att åka till pappa och hälsa på lite för K tänkte jobba lite. Har ju en klänning som farmor skulle behöva sy in om det går. Skulle vara bra för jag tänkte ju använda den i helgen om det inte blir allt för kallt. Den är ju så fiiin!

Sen är det ju alltid kul att träffa Edvin, ska tacka honom jättemkt för den fina teckningen som jag fick av honom när jag fyllde år. Det var en pirat med en cigarett i munnen, det ni. 7 år och målar sånt :)

Nej nu ska jag fortsätta att jobba lite och se om det kommer några roliga samtal.
Tjing

Tack allihopa!

Min dag igår blev jättebra, släkten kom på besök och åt smörgåstårta och glass sen. Solen sken och jag fick fina presenter. Några var: massa blommor till trädgården, hälsingeringen (som tyvärr var för stor så den måste bytas), parfym, vetekudde och lite hårvårdssaker.

Det var verkligen härligt och tack mina underbara vänner för festen hos Majja i lördags, det var lovely. Jag säger bara Faaairytaale! Haha! Hoppas att ni repar er till helgen :)

Min underbara K gav mig pengar som vi ska sätta på ett konto som han öppnat som vi ska ha till en liten resa någonstans. Det vart jag jätteglad över för jag har ju sagt att jag vill åka utomlands någon gång framöver.
Ikväll kommer Anna och hälsar på lite med, det ska bli kul. Då blir det ännu mera fika :) Me like!

Här kommer en bild sen i lördags på mina tjejor!


Min önskelista

Lite töntigt egentligen att ha önskelista när man ska fylla 20 enligt min K men men, det håller jag int med  om för jag är fortfarande mammas lilla flicka.
Jag gillar ändå att man fortfarande inte blivit såå stor, vet att det kanske är fel på mig men jag:
 
*Ringer fortfarande och kräver att hon ska tycka lite synd om en när man är sjuk
* Vill fortfarnade ha en julstrumpa vid spisen som man ska kunna öppna direkt på morgonen
* Tycker att det är lite kul att leta sitt påskägg på påskafton, fast förra blev det lite drygt när jag inte hittade det..

Men nu skulle jag ju skriva om de saker jag önskar mig i present, egentligen så har jag ingen "sak" som jag verkligen vill ha utan det blir typ presentkort eller pengar. Ganska tråkigt, jag vet men!

Har nyss varit ner och anmält mig till personalfesten som ska ske här den 22/5. Ska bli trevligt faktiskt, får ta min fest på lördagen men det går ju prima det med tycker jag. :)

Nu är det bara 1 h och 45 min kvar tills jag slutar. Då är det heeelg! Yes!

Äntligen fredag!

Haha idag är det inte lika dystert, solen skiner och det är snart helg. Kan ju nästan inte bli bättre nu. Och som grädde på moset fyller jag år på söndag.
Fast jag ska fixa en massa när jag kommer hem och sen ska vi till ljusdal och handla till smörgåstårtorna. Funderar på att göra dom idag så att det hinner gotta till sig ordentligt till söndag men det är ju det att det tar sån plats i kylskåpet.. Kristoffer sa att man kunde stoppa det i matkällaren men jag vet ju inte om det är tillräckligt kallt.

Dessutom, gör jag det idag kan det hända att man vill smaka en bit och då kommer det ju inte vara något kvar på söndag :)  Hm måste tänka på detta!


Jo förresten, igår beställde jag tandblekning på nätet, har velat haft det länge och nu berättade en kompis att hon hade provat det och var väldigt nöjd så vi får se hur det går. Meddelar när jag fått det.
Nej nu ska jag jobba lite, skriver kanske lite mer senare.


Pusshej

Lite dyster dag idag

Vet inte vad det är, vädret är ju tråkigt och bara mulet så jag känner mig lite dyster idag..  Börjar fråga mig själv litegrann hur jag kommer se tillbaka på min ungdom när jag blir äldre. Många kompisar och liknandehar rest utomlands och jobbat eller bara på långsemester. Andra jobbar i Norge eller i fjällvärlden. Haha själv sitter jag på DHL i ljusdal, så långt kom jag :)
Men jag är verkligen glad över att jaghar ett jobb för i dessa tider är det ju verkligen inte alla som har jobb så åt det är jag glad och jag har ju haft jobb hela tiden. Tror att jag var arbetslös i tre veckor och då kröp jag på väggarna. Men jag har funderat på att åka utomlands någon gång typ i höst eller så. Kan inte ta ledigt nu när alla andra här har semester.

Man kan ju fundera över hur saker och ting hade sett ut om omständigheterna hade varit annorlunda men man kan ju liksom inte tänka så heller för då går det inte.

Fy vad gnällig jag kände mig nu, jag fyller ju för tusan år på söndag! Nu får jag skärpa mig! :)

Drömmar...

..  är ett konstigt fenomen. Inatt hade jag en dröm som var lite konstig. Har inte tid att skriva hela men ibland kan man undra vad de betyder, jag har hört att man kan kolla vad de betyder i olika böcker. Men men, det brukar ju ofta vara saker som handlar om sådant som hänt under dagen, om intrycken man fått som man sedan har blandat runt i huvudet som man då drömmer om.

Undra om det finns olika drömdoktorer? Någon som vet?

Snart är även denna dag slut

Hej hej!

Snart  slutar jag för dagen vilket känns skönt, slutar 17:30 idag och efter det ska vi hem till mamma och få lax till middag. Mumma!

Har varit lite segt idag men det har gått bra, har suttit och varit alldeles frussen hela dagen. Fattar inte vad det är men, hoppas bara inte att jag blir sjuk såhär till födelsedagen som snart stundar.
Haha jag känner mig som en liten unge som längtar tills födelsedagen med förhoppningsvis fika på sängen eller nåt. Måste framföra min önskan till min pojkvän på ett så snyggt och diskret sätt som möjligt. Så han liksom ska tro att det är han som har kommit med den briljanta idén :)

Nej back to work

Vill ha sommar!

Guud nu är det faktiskt lite segt här, får sitta ett bra tag nu mellan samtalen men men, då kan man ju pyssla med sånthär. :)
Vill ha sommar och sol nu! Kunna gå i kjol eller klänning hela tiden.

Känns underbart att vi hann så mkt, kan inte sluta tjata om det. Hyller åkte upp och tavlor m.m. Sen vart det ju pricken över i:et då vi satte upp gardiner med. Nu ser det riktigt hemtrevligt ut enligt mig och det tyckte Kristoffer med. Haha jag tror han tyckte att det också var skönt att vi hann så mkt. Och att han hann åka 4-hjuling med.

Måste ju göra fint innan släkten kommer. Har lite ångest över vad jag ska bjuda på med, smörgåstårta eller bara "vanlig" tårta. Det räcker ju nästan. Men då kommer kruxet till att vi inte har någon kaffekokare. Hmm..!

Men men jag får se hur det blir. Åh nu är det bara 1 h och 10 min kvar!

Måndag och jobb igen

Jahapp idag är det måndag igen, det tråkigaste dagen på hela veckan enligt mig.
Men ni ska veta att jäklar vad vi har varit effektiva i helgen. Om ni kollade listan i fredags så såg ni allt vi skulle göra och det har varit ganska slitigt. Men allt är gjort nästan, vi tapetserade, jag oljade in utemöblerna och kristoffer klöpp  gräsmattan.
Men detdär med att storstäda huset är ännu inte gjort men jag har ju hela veckan på mig med.
Haha fast ikväll slipper jag för då kommer nog Anna och Pär. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nåt måste det ju bli iaf.

Nej nu ska jag börja, tar och skriver lite mer senare under dagen tror jag. :)

Tjing

Äntligen fredag!

Jahapp idag är det den underbaraste dagen på veckan enligt mig, jag slutar tidigt och sen blir det helg. Åh vad skönt det ska bli med lite ledighet. Eller jag ledighet går att diskutera för i helgen skall det ske stordåd. Listan på vad jag ska göra ser ut såhär:

* Tapetsera sovrummet
* Klippa gräsmattan
* Olja in utemöblerna
* Städa hela huset

* Kanske njute av helgen lite : )

Haha ja vi får väl se hur mkt av detta som verkligen blir gjort med det måste nästan bli ALLT för näste helg fyller jag år och då vill jag ju att det ser bra ut om tjocka släkten ska komma på besök. Det är ju ett litet + iaf. Haha då fyller jag systemet, eller nåt!

Blev så glad nu när jag kollade att det är någon som har kollat in min blogg igår, det känns bra för det är ju typ ingen som har kollat dom senaste veckorna men som sagt så förstår jag det för det har ju inte direkt varit något av värde när jag inte skrivit något.  Men nu ska jag försöka ändra på det och skriva lite mera. Kanske inte så intressant men men.

En person som skriver väldigt roligt är Sanna, kolla in hennes blogg här: http://fridasusannaj.blogg.se/

Nej snart ska jag gå och fika, blir en frukt tror jag. Kanske en kopp te till, men det är om man ska lyxa till det men det är ju somsagt fredag!

Nya funderingar




Sitter på jobbet nu och letar och donar. Lite ärenden nu faktiskt.
Har nyss haft rast och suttit ute i solen lite, hur underbart som hellst ju.

Igår kom bästa Majja och hälsade på mig lite, var ute och gick en sväng och ventilerade lite funderingar :)
Sen bar det av hem igen till fruksallad och Grey´s. Åh det var så spännande, en underbar serie!

Har börjat fundera på om jag ska tatuera mig, har ju funderat förr men då har jag liksom inte riktigt vart säker på vad jag ville ha. Men nu har mina funderingar fallit på att antingen ha en svala av något slag eller en blomranka. Detta skall då enligt mig sitte längst foten men jag får se hur det blir. De som vet säger ju att det gör riktigt ont att tatuera foten då det är såpass tunn hud. Skulle ju egentligen behöva göra det innan sommaren för man ska ju inte göra det då, men solen och allt.

Åh jag är så hungrig, vill ha mat! Men jag får vänta 40 minuter till. Men sen ska vi ha utbildning på eftermiddagen så då blir det soft : )

Skriver snart igen!

Tjing och hej!

Ännu en dag på jobbet

Men det är lika kul ändå för varje dag lär man sig mer och mer.
Har haft möte med mitt team på förmiddagen och nu ska vi som har utbildning sitta i utbildningsrummet och få info om 24h servicen. Sen slutar jag vid 15.30. LOVELY!
Då ska jag hem och hämta bilen, in på ICA och köpa frukt tills att förhoppningvis brudarna kommer ikväll för att se på Grey´s. Sen ska jag även måla lite bakom elementet.

Haha kom nyss tillbaka från informationen och jag säger bara, oj vilka häftiga saker dom kan ordna och sådant som de har hand om. Men det får jag ta en annan gång.

Tjing!

Tillbaka....på DHL

Oj oj nu skämms jag rätt bra!
Har inte skrivit på över 2 mån! Men men inte mkt att göra åt det nu. Ska försöka bli bättre nu iaf. :) Har någon enstaka läsare kvar har jag sett, det värmer.

Jobbar på dhl nu iaf och det känns bra det. Har fortfarande utbildning men snart är man redo för verkligheten.

Nej nu måste jag plocka lite samtal. Får skriva lite mer utförligt framöver.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se