Äntligen fredag!

Jahapp idag är det den underbaraste dagen på veckan enligt mig, jag slutar tidigt och sen blir det helg. Åh vad skönt det ska bli med lite ledighet. Eller jag ledighet går att diskutera för i helgen skall det ske stordåd. Listan på vad jag ska göra ser ut såhär:

* Tapetsera sovrummet
* Klippa gräsmattan
* Olja in utemöblerna
* Städa hela huset

* Kanske njute av helgen lite : )

Haha ja vi får väl se hur mkt av detta som verkligen blir gjort med det måste nästan bli ALLT för näste helg fyller jag år och då vill jag ju att det ser bra ut om tjocka släkten ska komma på besök. Det är ju ett litet + iaf. Haha då fyller jag systemet, eller nåt!

Blev så glad nu när jag kollade att det är någon som har kollat in min blogg igår, det känns bra för det är ju typ ingen som har kollat dom senaste veckorna men som sagt så förstår jag det för det har ju inte direkt varit något av värde när jag inte skrivit något.  Men nu ska jag försöka ändra på det och skriva lite mera. Kanske inte så intressant men men.

En person som skriver väldigt roligt är Sanna, kolla in hennes blogg här: http://fridasusannaj.blogg.se/

Nej snart ska jag gå och fika, blir en frukt tror jag. Kanske en kopp te till, men det är om man ska lyxa till det men det är ju somsagt fredag!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se