Sex And The City och pumpor

Igår kväll var jag hos Sandra och kollade på Sex and the city med henne och majja. Den filmen kan jag verkligen rekommendera, jag har inte sett nåt ur serien men det gick jättebra att se filmen ändå. Det var så många fina klänningar så oj oj.  Sen kollade vi lite på Grey´s innan jag åkte hem.

När jag kom hem bestämde jag mig för att börja gröpa ur pumpan jag köpt för det är ju lite tradition cvid halloween så det fiixade jag och kristoffer målade mönstret så skar jag ut Provade sätta i ett värmeljus också innan vi gick och la oss och det blev så fint ute vid uteplatsen.  Så får vi ju se om det kommer några spöken och hälsar på oss :)

Onsdag

Haha idag är det resan onsdag vilket betyder att snart är det helg! Skönt!
Igår kollade vi på Rosan bandet galan med sara och andreas. Väldigt trevligt och gott med en massa godis. Ni har en del kvar hos oss sara :) Sparar det tills nästa gång.

Sitter och försöker hitta ett hotellrum till johan inatt men det verkar inte vara det enklaste eftersom det är fullt överallt. Men ska ringa två till nu så får vi se. Ídag efter jobbet blir jag nog kvar en sväng för syster skulle komma ner och ta hand om edvin en sväng när pappa jobbar och då skulle dom till biblioteket där det var pysseldag idag så dit tänkte jag följa med. Det skulle ju vara lite mysigt.

Vill åka iväg nånstans! Träffade Malin igår och då ska hon kansek åka till thailand igen i januari, åh vad härligt och två veckor räcker nog. Skulle vilja med men då jobbar jag och kan ju inte ta ledigt så vi får se om det blir framåt våren istället. Någon som skulle vilja åka med mig?

Nu ska jag fortsätta med mitt hotelletande :D

www.fargadelinser.se

Haha nu har jag gjort det, beställt bruna linser. Lite tråkigt med bruna  för jag skulle vilja prova på gröna eller nåt med men det var tur att jag fick tips om denna sida för det var mkt biligare än på lensway eller nåt annat liknande. Så nu ska det vara påvåg, beladalde direkt med kortet så jag hoppas att det inte blir nåt tok för jag är lite skeptiskt till det men man får hoppas på det bästa.
Undrar bara hur länge det tar innan de kommer, kanske går snabbt ändå. Hoppas!

Fikade lite med familjen på krokanen på lunchen också, där rök promenaden igen, måste bli duktig igen för det var jag ju i böjran men nu har jag börjat säcka efter lite. Även fast det bara är en prommis på tjugo minuter är ju det bättre än ingeting och man blev mkt piggare. :)

Idag efter jobbet bär det av till järvsö och nästa jobb. Längtar lite tills jag börjar i backen eftersom det är ett jobb jag verkligen trivdes med. Men snart är det decembver. Pratade med Kristoffer innan lunchen och helt plötsligt skriker han till, och då hade det börja falla små snöflingor. Kanske inte så länge men ändå, man känner att vintern börjar närma sig. Härligt!

Ikväll kanske vi ska umgås med Sara och Andreas en sväng, hoppas det iaf för det vore mkt trevligt!
Puss

Tisdag

Idag känns det lättare än igår vilket är skönt! Sitter på jobbet och jobbar, inte så mkt att göra men det är något hela tiden ju. Har nyss bestämt att jag ska fika med en kompis i helgen så det känns bra, ska bli jättekul! :)

Sitter och funderar på att beställa linser också men jag vet inte riktigt hur man gör, vill ha domdär bruna som jag hade förut. Honey tror jag att dom hette. Får se om jag lyckas, ingen som har nåt tips på  vart man kan beställa?

Funderar även på att slinga håret ljust igen för det går liksom inte att ha mitt som det är nu och att det ser snyggt ut. Tonar jag det så tvättar jag typ två gånger och då är det alldeles dassigt igen och livlöst, vet inte hur jag ska göra..?

Jag vill också ha höstllov, nu på mornarna så märker man tydligt hur många ungdomar det är som pendlar till skolan för på både tåget och bussen är det mindre folk. Men nu är det ju många som istället åker och shoppar i gävle eller nåt..

Åh jag vill åka bort öven en helg med! Haha nu är det mkt jag vill men allt blir ju dyrt! Men att man bara kom iväg nånstans och hittade på något annan än det man alltid gör :) Det skulle vara skönt det. Men man kan ju inte få allt här i världen.

Nej nu ska jag betala lite räkningar..

Ibland är det inte så lätt

Nyss tillbaka från lunchen som jag tillbringade med pappa och lillebror. Mkt mysigt, vi var och åt tacobuffé på ett ställe här i bollnäs.
Annars är det väl ganska  bra med mig, fortfarande förkyld och en del tankar flyger runt i mitt huvud framotillbaka. Får skriva mer senare eller imorn eller så. Vet inte hur jag ska skriva, är dessutom trött som bara den för jag somnade inte igår förrän väldigt sent. Men men, sova kan man ju göra i graven som vissa brukar säga...

Stadens!

Jahapp det blev att jag gick ut ändå, var ju inte tänkt så men det brukar ju vara då som det är roligast. Hade inte druckit så mkt så det blev ganska lugnt men det var superkul att träffa många från "gamla" klassen! Åh jag saknar som alla. Vill tillbaka men men man har ju tagit studenten nu av en anledning och det är ju att skoltiden på gymnasiet då är över.
Vaknade idag och märkte att jag glömt att ställa om klockan så det var inte såå sent som jag trodde. Dammsög lite och fixade innan vi åkte iväg för att jag skulle städa på Hj:s och Kristoffer skulle byta däck..

Har träffat mamma och Tina lite idag med, var på kyrkogården och gjorde höstfint på graven. Och nu tänkte jag kolla lite efter färgade linser, är lite sugen på att skaffa såna igen. Blir ju så häftigt :)

Är lite sugen på att gå på halloween fest i helgen, ingen som vet någon. Tycker ju att det är kul att klä ut sig och fixa iordning sig.  Någon mer än jag som är så och skulle vilja gå på fest?

Nej skriver mer imorn på jobbet. Puss

Sjuk..

Blir så trött, jag som aldrig blir sjuk men nu ska jag bli det då, lagom till dex liksom.

Kände att det började komma igår, så eftert jobbet gick jag till apoteket och köpte bafusin och tro det eller ej, även nässpray! Jag som tycker att det är så obehagligt men nu måste jag ju ta det.

Sen var jag med Edvin och farmor och fick mat av henne och farfar + matlåda. Mkt skönt! Efter det bar det av hem til järvsö igen där jag direkt tog en duch och la mig på soffan och blev liggandes där hela kvällen.
Inatt gick det inte bra att sova, vaknade flera gånger av att jag var alldeles täppt och pricken över i:et är att jag har fått TVÅ munsår. Blir så less!

Nej nu ska jag slute klaga och börja jobba lite. Men erkänn att det är lite synd om mig nu.. :)

Solen skiner...

... men jag sitter inne och känner att en förkylning börjar komma. Inte bra!
Har fått suttit halva lunchen i telefonen med en som skulle hjälpa mig med en mejl så jag hann inte ta någon promenad idag, känns sådär men jag kan ju ta det senare tänkte jag för jag funderar på att stanna i bollnäs en stund idag.
Vill ju träffa lillebror lite tänkte jag.

Är det någon som har något tips på vad man kan äta för middag som är enkelt, billigt och gott, Jag är ganska så sämst på att laga mat så det är därför jag undrar. Det är min gosis  som lagar maten hos oss men han ska jobba över ikväll så det är därför jag funderade lite..
FÅr nog ta mig en funderare över det. Ses snart igen kanske :)

Mystiskt

Igår när vi låg i sängen för att lägga oss hände en märklig sak. Kristoffer flög upp i sängen och sa åt mig att kolla ut på himlen och där flyger det förbi en röd meteroit eller nåt. Superskumt! Och efter sig lämnaden den som en vit sträng, så som det brukar bli med flygplan. Var det nån mer som såg det? Skriver mer senare..

Haha man kan inte undgå att tänka på om det kanska var ett UFO :)

Lite julklappshandling

Känner mig nöjd nu, på lunchen var jag ute och gick och efter det var jag in på stan och handlade två julkappar, mkt bra att börja i tid. Jag tycker nästan att det känns billigare att börja i tid för då kan man småhandla lite och att man inte märker av kostnaderna så mkt men om man skulle handla allt på en helg eller så skulle det absolut märkas. Speciellt när man inte har såå mkt pengar att göra av med. Men jag är nöjd med dagens iaf.
Har hunnit kollat lite på stuga också om  man ska åka till fjällen över nyår och jag hittade faktiskt en som var fin och inte allt för dyr. Gäller bara att hitta några som vill åka med oss också för annars blir det så himla dyrt!

Ikväll ska jag till tandläkaren också, känns sådär men skönt att jag kan göra det nu isf efter nyår då jag måste  betala för det också. Ska fråga om en såndär tandförsäkring idag med tänkte jag för det är nog bra att ha så slipper man lägga ut så mkt på en och samma gång, lite som det med julklapparna :)

Snart ska jag sluta också för det är inte mkt idag så jag kan sluta vid tre. Känns skönt.
Trevlig kväll!

Insikt..

Satt och funderade igår på bussen när jag åkte hem och det kom då till min insikt att jag blivit en pendlare. Jag åker ju fram och tillbaka till Bollnäs nästan varenda dag. Lite tungt men det går ju. Haha det har gått såpass långt att nu börjar man känna igen varje person som hoppar på eller stiger av och ibland kan man nicka lite försiktigt som i en hälsning.. Det ni! Detta var lite kuriosa bara kan man säga.
Sitter iaf på jobbet och ska snart äta lite, spagetti och köttfärssås är vad som bjuds idag. Mumma!

Måste även skriva att den Emilia som hade läst min blogg om det jag skrev om Blondinbella. Vill bara skriva att jag inte tycker illa om henne på något vis, beundrar henne hur hon kan orka med och hinna med allt hon gör och även klara skolan och livet liksom. Men som jag skrev, mina planer är inte att bli nästa blondinbella utan bara skriva lite om mitt liv men med det menar jag inte att jag ogillar henne. Ville bara skriva det om hon läser min blogg igen.

Nu ska jag gå till micron och värma maten och sen blir det en prommis runt vågen för min del..


Trista väder

Sitter på jobbet och jobbar och står i. Just nu pratar jag lite med DHL angående leverander. Kanske inte så intressant att veta men ändå. Har tänkt på att jag har en ganska så tråkig blogg, det enda jag skriver om är mitt liv och vad jag gör men det är väl lite det som är vitsen med blogg, eller?
Men jag känner att det händer liksom inte allt för mkt coola saker i mitt liv så det blir mest att man skriver om vardagen.. Och det ska jag fortsätta med för mitt mål är verkligen inte att bli nästa Blondinbella utan jag tycker bara att det är skönt att skriva av sig ibland. Någon mer som känner så kanske?

Nej nu ska jag lägga in löshår i systemet..

Fredag, jippie!

Äntligen är det fredag och jag väntar på att klockan ska bli tolv så jag får sluta och då tänkte jag gå med farmor en sväng på stan. Sen hoppas jag att min gos kommer ner en sväng hit efter jobbet så vi kan storhandla lite, alltid lika kul :)
Idag ska jag även anmäla mig till facket tror jag, blir nog bäst det för det var ju en massa fördelar och det skulle inte bli dyrare än att vara med i Alfa kassan och  då är jag ändå med i deras a-kassa. Haha allt detta är så förvirrande men jag har fått lite hjälp så jag hoppas att det blir bra i slutändan.

Igår var vi till Olle och Sandra och skulle kolla på skräckis men det filmen vi hyrde var otroligt kass, kommer inte ens ihåg vad den hette men det var ett forskarteam i en grotta. Trodde den skulle vara lika bra som en liknande men med ett tjejgäng i grottor för den var mkt bättre och läskigare. Men men man kan ju inte ha turen med sig och hyra bra filmen jämt :)

Nej nu ska jag ringa till Resia..
Trevlig helg!

Jag ÄR Duktig!

Haha är glad nu för jag har nyss gjort en faktura till colomer och jag gjorde den nästan rätt första gången med undantag av ett litet fel. Kanske inte är så tokig och jobba ändå, jag vill ju verkligen klara det och visa att jag kan för både mig själv och chefen Johan. Han sa att han var jätteglad att han hade mig nu iaf så det värmde i hjärtegropen det  : )

Snart är det dax för mig att sluta också, skönt!
Ikväll hoppas  jag att det blir lite uppladdning inför helgen med "The RIng" med Olle och Sandra, ska ju sova i enslig stuga i helgen så det ska bli mys!

Nepp hej på er, måste tillbaka till det underbara jobbet! :D

Regnet det bara öser ner!

Jaha sitter på jobbet nu och donar lite. Ganska skönt när det inte blir tokmkt för då stressat jag uopp mig så mkt! Och det är ju inte så bra.
Igår var jag till Nattis en sväng och firade henne, mkt trevligt var det men sen måsta jag åka hem för hunden Gösta gjorde så jag fick lite astma. Det har verkligen blivit värre med mina allergier efter nötincidenten i sthlm. Inte så kul för förut gick det bättre att vara med djur. Men men that´s life.. Men tack för en bra kväll med mkt smaskigt fika.

Tänkte att jag skulle ta mig en promenad på lunchen men det bara regnar hela tiden så vi får se hur det blir med den saken men det skulle ju vara väldigt skönt om man säger så. Behöver komma ut lite ju och sen är det superskönt att gå här runt vågen bollnäs. Visserligen tar det bara typ 20 min men det är ju alltid något.

Nej nu ska jag ringa ett samtal!
PuSs

Helgen!

Jahapp idag är det måndag igen men dagen har gått så fort tycker jag för jag har haft så mkt att göra. Var och solade på lunchen och det var skönt. Nu ska man hem till lillasyster och laga lite mat. Ikväll kommer mamma hem från england också, funderar på om hon köpt nån present till oss barn ;)

Helgen har också den gått fort men snabbt. Var med farmor i fredags efter jobbet och åt lunch och donade lite. Sen åkte jag hem till järvsö och åt middag med syster och gosen. Efter det for vi till Nor och grattade Olle.
På lördagen blev det långpromenad och städning, sen på kvällen åkte vi fyrhjuling till en stuga och grillade korv. Jag, Kristoffer, Sandra, Olle och Klas. Mkt trevligt! Åkte hem till dom och umgicks sen.
På söndagen var vi duktiga igen och gick heela vägen uppför  klacken, hade ingen ork nån utrav oss, förutom Frankie förstås :)
Sen blev det laxgrillning för hela slanten och gud vad gott det var! Satt hela förmiddagen och längtade till lunchen då jag fick äta lite rester.

Ne nu ska jag in på stan och kika en sväng. Kanske blir mer uppdatering senare idag..
Puss på er!

Glömde en sak!

Måste bara tillägga att pricken över i är ju att det spöregnar! Och det har det gjort hela dagen, det är liksom gjort för att bli deprimerad. En liten inflik bara som jag måste skriva..


Att göra rätt

Sitter på jobbet nu ,och idag är dagen som jag är alldeles själv första gånen och ska nu hädanefter klara mig själv. Inser att jag kanske trodde att jag var duktigare än vad jag är men jag vill ju klara av dethär och visa för mig själv att jag är duktig.
Men jag känner även att det skulle inte skadat om jag haft någon mer iaf typ en vecka till. Men det är väl såhär för alla, man kan inte kunna allt på en gång. Känner mig bara lite ensam men jag intalar mig själv att jag ska vara stark och klara detta vilket kommer göra mig gott när jag gjort det. Tyckte bara lite synd om mig idag men jag har ju folk jag kan ringa och fråga en massa.,
Om man tänker efter så har jag redan klarat en massa som jag innnan skulle dragit mig för, jag har bokat flygresor, hotellrum, pratat med massa kunder och skickat paket med dhl.. Inte illa va?

Jag menar det är ju ett jobb och jag tjänar helle pengar än bara är hemma. Självklart är det också jätteskönt men då kan man ju inte göra så mkt när man troligtvis inte har så mkt pengar att röra sig med.. Nej  dethär ska gå bra!

Haha måsta peppa mig själv lite och skriva av mig så jag sedan kan sitta och läsa de kloka orden och nicka instämmande.. :) Men det skulle ju inte vara fel att ha någon att prata med om dagarna. Är det nån mer som har det lite som jag?

Hard working girl!

Sitter och kollar runt lite nu när det är en stund kvar på lunchen, var nyss ute och gick en sväng. Mkt skönt i det fina vädret, blåste lite men det gör ju bara att man blir ännu lite rosigare om kinderna. :)
Håller på med provisionen och allt nu på jobbet, måste ju bli klart snart.

Igår kväll var vi och hälsade på Olle och Sandra, drack lite kaffe och var allmänt vuxna. Satt och förundrades över hur gubben som pratar med hundar gör. Går på typ discovery :) Intressant iaf, blev att vi kollade lite på färjan också. Sen var det bara att åka hem och krypa till kojs då jag började åtta imorse.

Efter jobbet idag ska jag hem och slänga in en tvätt och efter det städa på Hj:s. Sen är jag nog helt slut så det blir soffan ikväll..
Till middag idag blir det nog kokt potatis, stekt korv och stuvade morötter. Mums? Nej back to work!

Helgen!

Jaha idag är det måndag igen  och jag är på jobet. Började 9 imorse så det var lite lyx så man kan gå upp lite senare. I helgen har jag faktiskt gjort lite saker. I fredags var jag på modevisning med syster, farmor och pappas sambo. Mkt trevligt och bra då jag även inhanlade en jacka och en t-shirt från pink collektion och även ett par strumpbyxor då jag inte äger ett helt par längre. Fick även chansen att bli lite sminkad så det gjorde man ju :)

På lördagen var vi ner på stan igen och kollade, sen var vi syskontrion på biblioteket och lånade en film. Myspys!
Åkte hem till Järvsö på kvällen och skjutsade mamma med vän på republic. Inget mer spec hände vilket var ganska skönt då jag ännu inte äger så mkt pengar.

På söndagen jobbade jag lite, frostade av frysen och höststädade lite ute, det ni! Kääns ju bra efteråt och vad mkt plats det fanns i frysen då man fick bort all is..
Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle behöva tvätta men vi får se.

Och jo, nu ska jag börja äta nyttigt! Bra va?

Vilket väder

Nyss inkommen från min lilla lunchpromenad. Känns bra att komma ut och röra lite på sig när man har en timmes lunch. Iaf så regnade det lite, inte så mkt men tillräckligt för att bli blöt och lite småirriterad. Förstår inte varför det ska regna så mkt, räcker det inte snart? 
Nu vill jag nästan att vintern ska komma så det blir lite ljusare och härligare. Visserligen blir det ju kalllare med då men det är ju då man får bylsa på sig med ordentliga kläder.

Sitter och kollar lite på om det finns några stugor i fjällen över nyår också men det har inte kommit ut så mkt än, men de  som är ute är nästan alla uthyrda redan. Men det ska nog lösa sig för förra året kom vi ju på det några veckor innan och hittade en iaf så man kanske har en sån tur iår med..

Haha lite tragiskt att jag redan börjar prata om vintern och så men det är ju inte alltför lång stund kvar egentligen..
Hade!

Osäkerhet!

Sitter på jobbet igen, har lite tid  över så då kan man ju skriiva lite.
Anledningen till rubriken är att jag börjar känna mig lite osäker i mitt val av färg på håret, ville ju göra nåt annat och det gjorde jag ju men nu känns det som om jag bara är tokblek och trivs sådär. Men vissst ska man ge det en chans men jag är ju en blondin egentligen. Känner mig nog bättre i det men man kommer ju inte på det förrän man har provat nåt annat. Så är det ju.
Får se hur jag ska göra, för nu under vintern kan man ju kanske vara mörk men det är ju också då som man är som blekast och inte har nån färg alls i fejjan.. Detta tål att tänkas över lite. Vad tycker ni?

Nej nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe.
Jo såg ni Top Model igår? Det gjorde jag för det var ju final och tänk, Witney vann som den första "mulliga modell" men man kan ju fundera över vad de tycker är mulligt. Hm? Bra var det iaf.

Första "riktiga" dagen!

Haj allihopa! (de söta som läser)

Idag är jag på jobbet själv första gången, det är ju så det kommer att bli sen. Så nu ska jag ordna och dona med allt, kunder ringer och man får försöka lösa allt till det bästa. Men det är roligt, och snart är det lunch.

Var på lagret och packade lite också imorse. Det gick bra men synd att det var sånt struntväder eftersom jag gick ner på kontoret sen.. Men men man hade ju paraply.

Snart ska jag ringa lite angående det nya systemet och göra lite ordrar. Kuligt! :)

Annars har det inte hänt någto spec, eller jo. Igår hade jag ett missat samtal och nummret började med +22 tror jag det var och sen jättelångt. Förstår inte alls vem som kan ha ringt. Vilket land har det som landsnummer?
Trodde det var Anna som är i Grekland men det var det inte. Men men, kanske detdär som Telia har varnat för. Ringde inte upp iaf :)

Nej back to work!
Kanske skriver nåt mer sen..



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se