....

Nu har jag inte skrivit på länge igen men som jag beskrev i förra inlägget har det hänt mycket tråkigt.
En i min familj och närhet har dött. Det är så obeskrivligt att det fortfarande är svårt att förstå.. Varför??

Jag tänker på dig mycket och funderar om jag skulle kunna gjort något.. Jag har inte ens hälsat på dig på väldigt länge och var inte heller hemma när du kom hit på imuls. Jag vet att det är dumt att jag känner såhär och att jag inte borde göra det men man tänker ändå i dom banorna. Kan inte förstå att jag aldrig mer kommer höra din röst eller få goda råd av dig. Jag saknar dig så. Men jag hoppas att du har det bättre på det stället du är nu.

Jag ska försöka finnas för min familj så gott jag kan och hjälpa till. Vi ska klara detta, du kommer alltid finnas kvar i mina tankar och jag kommer aldrig glömma dig. Du betydde så mycket och jag hoppas att du kände det. Jag är så glad att jag skickade ett sms om att jag tänker på dig. Men det var det sista jag hörde av dig innan jag fick beskedet.

Vi ses i Nangijala! <3

Nu var det väldigt länge sedan jag skriv...

Nu var det väldigt länge sedan jag skrivit här. Dels beror det på att jag hade mycket med att packa och liknande sen har det hänt en otroligt tråkig och jobbig sak med min familj som jag varken vill eller orkar skriva om här än. Nu är jag iaf i sthlm och sitter för tillfället i solen vid fältöversten. Väldigt skönt! Har varit och kikat på lägenheten idag och den var jättefin så det känns bra. Men det är lite upponer med saker och ting nu så det känns ju lite tungt. Men jag ska nog åka hem igen på onsdagkväll eller torsdag. Nej nu ska jag sola lite..


Saker i massor

Idag har jag mest packat en massa, kläder, funderat över vilka skor, tagit fram vissa saker och lagt det i lådor, sen har jag även varit och hämtat sängkläder, täcke och kuddar hos mamma plus min dvd spelare. Hmm men mycket återstår, undra hur skjutsen kommer känna. Måste fundera om det är något mer nu med. Vad svårt det är!

Var meningen att jag och K skulle till lassekrog men det blev ändrade planer, hoppas på att vi kan åka dit imorgon istället. Vore ju så mysigt att göra något kul tillsammans. Men ikväll blir det iaf hemlagade hamburgare och sen får vi se vad som händer...

Nej nu ska jag gå och hjälpa hjärtat med maten.

I am alive!

Oj oj nu skriver jag inte så mycket på bloggen här. Är så mycket som händer nu och tankar virrar runt i huvudet. Vad ska man ha med sig, vad ska jag packa, vad måste jag köpa? Kommer jag att klara det och liknande. Men det ska bli bättring snart för då kommer jag kunna engagera mig mer.

Idag har jag iaf städat bilen utvändigt och invändigt för jag funderar på att sälja den nu och lägga ut den på blocket´, vet ju inte om jag kommer kunna ha kvar den nu när det kommer bli lite mindra slantar. Så får man se om det är någon som är intresserad för sen när jag är klar kommer jag ju isf kunna köpa en lite nyare bil. Men det får man ta då.

Har iaf ordnat skjuts ner på söndag! Det är ett steg i rätt riktning så det är wonderful. Och jag ska även ringa mormor och prata lite med henne.

Men först ska jag ta itu med lite städning här hemma inför helgen. Wiie vad kul, eller?

Min farmor är bäst, på två röda fixade hon...

mms_img58521 (MMS)

Min farmor är bäst, på två röda fixade hon iordning en svinrygg. Det är ju så himla snyggt! Det ska jag försöka lära mig.


Sitter på kräftskiva och sen blir det torö...

mms_img35224 (MMS)

Sitter på kräftskiva och sen blir det torön, om man kommer in


Dagens yogi citat lyder "one smile can ope...

Dagens yogi citat lyder "one smile can open the world for you" Tina har köpt te och ser så lycklig ut när hon utropar citatet. Så lite kan göra en människa glad, hon är för himla söt. Min syster. <3


Hej allihopa! Sitter för tillfället hos ...

Hej allihopa! Sitter för tillfället hos farmor och farfar och kollar på allsång på skansen. Jag och Tina är här och ska sova över precis som förr, jättemysigt! Vi var på stan också och jag hittade lite underkläder,mascara och ett diadem. Ville ha en väska också men jag hittade ingen bra. Och idag hade skorna kommit till ica också, skickade efter dom i söndags så det går fort. Hoppas dom passar bara men det tror jag. För dom är såå fina. Visar imorgon. Nu ska jag vara lite social. Kram


Fixar och donar..

Idag är det fixning här hemma. Känner mig inte så pigg men jag har satt in lite papper och liknande i pärmar, tvättat, ring  unionen och snart tänkte jag ta itu med min garderob. Det måste göras. Inge kul men skönt när det är gjort!

Sitter och lyssnar på Florence + The Machine med You´ve Got the Love. Riktigt bra låt!


Lovely shoes

Nu är det snart kväller här hemma, har precis kollat på filmen Änglavakt med Mikael Nyqvist. Riktigt fin men väldigt sorglig så det har runnit några tårar.
Har iaf haft en superhelg, utgång med tjejerna i fredags och igår var det kräftskiva och avslutning på Torön med Engmans kapell. Riktigt trevlig.

Idag har det varit rätt lugnt, var och hämtade bilen och sen kikat runt lite..
Dessutom har jag hittat ett par supersnygga skor också som jag beställt. Dessa nedanför, och som tur var ville hjärtat också beställa så han hittade två par. Då får man ju det billigaste paret på köpet, toppen.

Nu blir det nog duschen och sen sängen.

Kunde inte spara bilden men kika in på denna länk så hittar ni dom..  http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Kangor-boots?art=256513

 


Update about weekend

Helgen börjar närma sig sitt slut men jag kommer ju ha semester till veckan så det känns super. Har blivit utgång både fredag och lördag så ikväll blir det lugnt. Ska småfixa här lite idag. Det kan behövas. Så skulle jag behövt rensa min garderob också, så mycket kläder som man inte längre använder och då tar det ju bara upp plats. Ska nog göra ett ryck där nu i eftermiddag. Nu ska jag hjälpa en kompis först bara.

Skriver mer senare.

Lakritsskallar

Har nyss tagit en kopp kaffe så man vaknar till lite. Blev sent igår och upp tidigt. Ingen bra kombo! Lyckan är gjord iaf när jag fick supgergott godis av min kära kollega (läs. förra inläggen) Sådana där skallar som är hälften hallon och hälften lakrits. Dessutom var dom alldeles färska och mjuka! Mumms.

Känns lite konstigt att det är sista dagen på länge här, får se om man kommer tillbaka till sommaren och jobbar extra. Kommer sakna alla men man kanske kan komma och hälsa på någon dag framöver.

Jo jag tränade ju lite igår och det känns faktiskt idag i låren. Fick ett jäkla flow när jag sprang sista biten, har aldrig kännts så lätt, vet inte om jag sprang i en annan stil eller hur jag ska skriva. Kanske såg jättekul ut men det bjuder jag på isf. Svetten rann iaf och jag var röd som en gris i ansiktet när jag kom tillbaka.

See you!

Jag måste ha världens goaste kollega, idag...

mms_img42031 (MMS)

Jag måste ha världens goaste kollega, idag fick jag en hel påse med lakrits-hallon skallar av fina Angelica som avskedspresent. Lyckan är gjord!


Totalt slut

Nu är det jag som är riktigt slut! Har varit ute och sprungit en runda vilket var välbehövligt om man säger så. Känns så otroligt skönt efteråt så jag hoppas att jag känner av det lite imorgon så det känns att det tagit något. Sen har jag bakat lite till mina kollegor imorgon eftersom det är sista dagen innan min semester och tjänstledighet börjar. Ska blir så skönt men jag kommer att sakna alla! Blev iaf kramforskaka,kärleksmums eller vad man säger, kärt barn har ju många namn. Så jag hoppas att den kommer smaka bra också? Hmm håller tummarna.

Nu blir det duschen och sedan ska jag snabbstäda lite inför helgen, gjorde det för någon dag sedan men det behövs lite mer. Det är ju så skönt att göra det innan helgen.

Och idag blev det ju middag med underbara Anna, som jag har saknat dig gumman. Var riktigt kul och mysigt att träffa dig och det bästa är ju att vi kommer kunna ses så mycket mer nu när skolan börjar. Blev en macka och lite glass på Finess, like the good old times!

Nej nu ska jag dra mig, natti natti på er!




Väggord

Sitter här och kikar runt på nätet, har hittat en jättebra sida med en massa fina väggord! Åh vad mycket vackert det finns, är väldigt sugen men smakar det så kostar det. Men man kanske kan knåpa ihop något liknande själv? Hmm är jag så pysslig? Kika in på My first room vetja!


Så himla fin!


3 cm!

Nu är det snart lunch, känner att det kurrar i min mage. Undra vad man ska äta idag eftersom jag såklart glömde matlådan imorse när jag hade bråttom, började redan vid 7.

En otroligt jobbig sak som jag insåg imorse är att jag har nog blivit lite större än vad jag faktistk trott. Ett par byxor jag köpte i våras och som då satt som en smäck är nu typ tre centimeter för liten för att jag ens ska kunna knäppa dom. Hmmm nog för att dom är nytvättade men men. Får nog börja ta lite mer prommenader. Och tro inte att jag tycker att jag är tjock för det vet jag att jag inte är men jag vill hellst slippa behöva köpa en massa nya kläder för det är absolut inget som jag kommer ha pengar över till framöver.


Lägenhet, check!

Wiie idag är jag glad! Nu är lägenheten fixad i Sthlm, jag tog den i Solna så jag hoppas att det blir bra. Känns bra iaf.
Men jag kommer bli en riktig fattiglapp för det är mycket som måste handlas, sen måste jag betala dubbla hyror första gången. Oj oj nu blir det till att ta från sparkontot men jag ska försöka spara lite iaf varje månad. För sen när jag är klar kommer jag ju förhoppnigsvis att kunns tjäna mycket mer än vad jag t ex gör nu.

Åh det ska bli så kul! Frågan är bara hur jag ska få ner mina saker och när. Hmm men det löser sig, det gör det mesta alltid. Tur att jag har en snäll mormorm som kommer ställa upp och dessutom har hon väldigt mycket smarta idéer och lösningar. Denna lägenhet är ju otroligt liten men den kommer absolut duga åt mig. Och det kommer finnas allt jag kommer behöva. Idag är en väldigt bra dag! Så jag funderar på att åka ner nästa söndag och kika på lägenheten, skriva kontrakt och liknande och sen be mormor följa med mig på en tripp till IKEA.

Sen är det lite saker jag skulle behöva och tänkte höra om någon av er har, typ en dammsugare till salu?

Tjing!

Idag inviger jag mina nya träskor. Vad tyc...

mms_img42030 (MMS)

Idag inviger jag mina nya träskor. Vad tycker ni? Gillar dom faktisk och dom är ganska sköna. Man får ju passa på innan sommaren är totalt över.


Svåra val

Redan onsdag och med denna dag är det bara tre dagar kvar innnan semester. Oj oj tiden har gått så fort! Nu har jag fått bilder på lägenheten också som jag kan få ta i Solna. Och den var jättefin faktiskt. Riktigt liten men mysig liksom. Ska fundera denna vecka och se hur det blir, ska visa lite fler personer med då jag gärna vill ha tips och råd.. Sån är jag. För isf blir det till att flytta en massa saker med. Hmm köpa ny säng. Oj oj ännu fler utgifter ju. Men men, det blir nog bra! Det måste det bli.
Är ändå osäker på om jag ska ta den eller vänta och se om det kommer något annat men somsagt det är väl inte ofta folk ringer och frågar om man vill hyra en egenlägenhet till bra pris i sthlm. Eller hur? Hmm blir nog att jag tar den :)

Nej nu ska jag jobba lite, slutar vid 16.15 idag.


Keep up the good work

Nu är det inte långt kvar på denna arbetsdag, tur att jag haft Angelica bredvid mig. Hon är så himla rolig så dagarna bara flyger förbi.
Idag får jag nog mer information angående lägenheten med, åh det ska bli spännande. Får se hur det blir.  Har tagit ut lite recept med idag då jag funderar på att baka lite tills på fredag till jobbet eftersom det är min sista dag här då innan jag går på semester och sedan tjänstledigt. Det känns så himla skönt! Åh vad härligt det ska bli!

Nej nu är det bara cirka 20 min kvar, keep up the good work!


Ny design

Nu var det ett tag sedan, igår var jag hemma och var sjuk igen. Tror förkylningen tog omtag så jag låg och sov storsett hela dagen. Men idag känner jag mig lite bättre så nu är jag tillbaka på jobbet.

Ser ni att jag fått en ny design också, är faktistk jättenöjd för det är denna jag vann hos Linda-Pauline! Men det är lite klurigt att kommentera men jag har frågat hur man gör om det. För i nuläget är det stortsett samma färg så man ser inte vad man skriver. Vad tycker ni om sidan??

Nu är iaf CSN papprerna inskickade och mer info om lägenheten som jag har lite på G får jag förhoppningsvis denna vecka.  Idag ska jag kontaka Unionen och prata lite med dom. Annars är det rätt lugnt, ska nog ta och ordna med nåt fika till jobbet innan jag slutar har jag tänkt. Fy man har varit här över ett år nu och fått lära känna underbara människor, ska bli skönt att göra något annat men det kommer ändå bli konstigt. Men men, jag kommer ju ta tjänstledigt så förhoppningsvis kanske jag kan få sommarjobb och liknande här framöver.




Nu är vi i hudik och ska köra lite gocart!...

mms_img42029 (MMS)

Nu är vi i hudik och ska köra lite gocart! Nu kommer man bli en jävul vid ratten.


Skräckupplevelse

Nu är jag på jobbet igen, fick köra på lite eftersom jag kom iväg från Bollnäs liite väl sent nu på morgonen. Men jag hann i tid iaf.
Hade det väldigt bra och mysigt igår, först åkte jag och pappsi motorcykel till Kilafors där vi åt en pizza och sen åkte vi en annan väg tillbaka över.... (kommer inte ihåg namnet), men fint var det där iaf. Åkte och hälsade på underbara farmor och farfar där vi fick lite glass och jordgubbar. Sen vidare till Kerstin där det blev te, ost och kex så man rullade hem bokstavligen sen.

Nu ska jag ta tag i saker och ting iaf, nu ska nyttiga och duktiga Tove-Li komma fram, detta håller inte längre. Igår var jag in på Lindex och skulle prova bh:ar och vilken skräckupplevelse. Fy vad jobbigt det var och inget satt bra. Men jag fick ändå med mig en bustier. Den var så fin och även på rean. Det gillas!

Nej nu blir det en kopp kaffe och en alvedon tror jag. Känner mig lite febrig. Är även täppt och har ont i halsen. I helgen blir det nog nyktert med mycket te! Skulle vilja hitta på något kul men vi får se hur det blir..


Nu blir det motorcykeltur med pappa!

mms_img42028 (MMS)

Nu blir det motorcykeltur med pappa!


Torsdag

Gårdagskvällen var väldigt trevlig och härlig om man bortser från vissa delar... Först var det middag på condis och sedan var det både pistvakt och the baseballs. Se föregående inlägg.

Idag är det jobb och jag har varit vääldigt tröött och hängig, men nu börjar det ordna upp sig lite. Efter jobbet bär det av till Bollnäs och pappa för att kika lite i affärer och sedan blir det förhoppningsvis en motorcykeltur till nåt matställe. Mysigt! Skönt att komma ifrån lite och bara göra något kul.. Känns som om det behövs nu.

Sen är jag så himla sugen på att åka någonstans v.33 då jag har min sista semestervecka. Vill till London och handla höstkläder på Primark. Men det kommer säkert inte att inträffa eftersom jag inte törs åka själv. Eller om man skulle åka till något varmt ställe men det tror jag inte att min ekonomi tillåter.
Lägenhet i Sthlm har jag ännu inte funnit men skam den som ger sig, har ju alltid mormor så jag får hoppas på nån bra lösning där tillsvidare.

Nej nu är det bara 55min kvar!


Nu börjar the baseballs!

mms_img42027 (MMS)

Nu börjar the baseballs!


Nu sitter vi på stene och kollar på pistva...

mms_img42026 (MMS)

Nu sitter vi på stene och kollar på pistvakt och snart börjar the baseballs!


Dagens citat

In my world everyone is a unicorn, eat rainbows and poop butterflies.


GB 1989

Är rätt lugnt på jobbet nu så vi sitter och kollar på gamla GB glassar och känner nostalgi. Oj vad mycket man kommer ihåg när man ser bilderna..
Står lite info också på varje årtal. Verkligen roligt av GB.

Året 1989 föddes ju jag och då stod detta: 

* Roxette blir etta på USA-listan med "The Look". Sverige har fått en ny stor musikexport.
* Berlinmuren faller och västtyskar kramar om östtyskar i obeskrivliga glädjescener.
* Säljakten i Norge upprör folk i Norden.
* J-O Waldner, Mikael Appelgren och Jörgen Persson river den kinesiska pingismuren i VM-lagfinalen i Dortmund med 5-0 i matcher, 10-4 i set och 289-248 i bollar.
* Påven är på Sverigebesök.

Och såhär såg glasskylten ut!

All info kommer från GB´s hemsida



Det är helt sjukt vad det regnar! Försö...

Det är helt sjukt vad det regnar! Försökte ta en bild men det syntes inge bra. Bilden blev inte rättvis. Det bara forsar på vägarna. Hoppas alla kör försiktigt för nu finns det säkert risk för vattenplaning.


Kalenderdesign

Tillbaka på jobbet idag. Känner mig fortfarande lite klen men man måste ju jobba..
Hittade en rolig sida där man kan designa egna kalendrar. Kika in på denna sida. Jag funderar på att beställa en för man måste ju ha en rolig kalender om man ska orka studera och fylla i allt. Såhär blev mitt förslag.


Här är det full fart på gårdsplanen. Och j...

mms_img36137 (MMS)

Här är det full fart på gårdsplanen. Och jag och Jonathan staplar ved för fulla muggar så snart är det också klart.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se