Totalt slut

Nu är det jag som är riktigt slut! Har varit ute och sprungit en runda vilket var välbehövligt om man säger så. Känns så otroligt skönt efteråt så jag hoppas att jag känner av det lite imorgon så det känns att det tagit något. Sen har jag bakat lite till mina kollegor imorgon eftersom det är sista dagen innan min semester och tjänstledighet börjar. Ska blir så skönt men jag kommer att sakna alla! Blev iaf kramforskaka,kärleksmums eller vad man säger, kärt barn har ju många namn. Så jag hoppas att den kommer smaka bra också? Hmm håller tummarna.

Nu blir det duschen och sedan ska jag snabbstäda lite inför helgen, gjorde det för någon dag sedan men det behövs lite mer. Det är ju så skönt att göra det innan helgen.

Och idag blev det ju middag med underbara Anna, som jag har saknat dig gumman. Var riktigt kul och mysigt att träffa dig och det bästa är ju att vi kommer kunna ses så mycket mer nu när skolan börjar. Blev en macka och lite glass på Finess, like the good old times!

Nej nu ska jag dra mig, natti natti på er!




Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad skönt, det är en härlig känsla att känna att man är på rätt väg. :) Mm, jag tycker också så, det är alltid bra med en ekonomiutbildning. Mja, det är rätt dyrt med böcker, det första året går böckerna på ungefär 600 kr /kurs. Jag har köpt alla nya utom till en kurs där jag köpte från tradera då. Anledningen till att jag köpt nya är för att jag dels är för lat för att sitta och leta fram begagnade och dels för att jag kommer att spara de flesta böcker sen. Men har en kompis som börjar plugga första året här i Gävle nu så han kommer att få låna dem. :)



Dom har höjt fribeloppet rätt nyligen till ungefär 50 000 per kalenderhalvår, detta innebär att du kan tjäna nästan 10000 i månaden utan att dom sänker, så det är ingen fara, Jobba på bara. MEN, jag är inte säker på att det är såhär, så lite inte blint på det, läs istället =) Jag tjänade 2-3000 i månaden när jag jobbade extra så det var ingen fara för mig.



Ja, klart man lär sig leva på mindre pengar varje månad, man är ju så illa tvungen. Men det är lite tufft att gå från heltidsjobb till att studera, men det får gå helt enkelt. Åren går fort och snart står man där och är klar. :)



Nja, huvudvärken är envis. Den försvann i någon vecka och då trodde jag att den var borta på riktigt, men nu har den kommit igen. Hoppas den försvinner, man blir så låst med huvudvärk. :( Nej, vet inte om det är en tjej eller kille och vi har valt att inte ta reda på det i förskott heller. Ultraljud om en månad så det kommer bli lite svårt att hålla sig, haha :P Men det känns bättre att vänta. :)

2010-08-13 @ 09:17:24
Postat av: carro

dom finns både på ellos o la readoute ;)

2010-08-13 @ 09:28:52
URL: http://carolinejonsson84.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se