Framme i Tänndalen

Jaha nu är vi framme i stugan i Tänndalen och den är jättemysig! Känns helt underbart. Fin stuga och nu sitter man framför brasan och smuttar på en öl. Kan det bli bättre liksom?
Imorgon blir det lite fiske tror jag kanske. Har även åkt i backen idag med Sandra och Jossan, väldigt mysigt det med. Synd att sikten var lite kass i början men på slutet ordnade det upp sig. Nepp nu ska jag vara lite social. En rolig sak jag upptäckte var att jag har bättre "mottagning" på mitt mobila bredband här än nere i Sthlm i lägenheten. Det ni, Norrland rules!


Jaha julafton lider ont sitt slut nu och j...

Jaha julafton lider ont sitt slut nu och jag har haft de jättebra! Är hos farmor och farfar nu och myser. Har öppnat klart klapparna nu och ska snart fika lite. Hoppas ni andra har haft det toppen med.


God jul bloggen! Såhär ser jag ut nu och s...

mms_img12218 (MMS)

God jul bloggen! Såhär ser jag ut nu och snart bär det av mot farmor och farfar


Dagen före dopparedagen

Dagen före dopparedagen alltså, känns helt underbart för nu har jag lov också. Mycket uppskattat kan jag säga. Min dåliga uppdatering har berott på att det har varit riktigt mycket i skolan på sista tiden. Har ofta suttit där från cirka 8 på morgonen till 6 på kvällen. Men nu är det ett tag tills att jag ska tillbaka.
Har även tonat håret i lite guldigare ton. Känns väldigt bra faktistkt. Skönt med lite förändring och sen märker man att håret mår bättre också. Super!!

Idag är det -26.5 grader ute och jag eldar som en tok. Sådär kul men annars blir det väääldigt kallt inne. Ska iaf packa lite också för senare idag bär det av mot Bollnäs. Ska bli så mysigt och jag hoppas att det kommer att gå bra för denna jul kommer att vara annorlunda för oss alla eftersom en person som brukar vara med inte kommer vara det... Jag saknar henne och tänker på henne varje dag. Kommer det bli lättare? Hoppas att det går bra för Edvin också men det ska nog jag och Tina se till..
Nu idag ska jag också lägga in en del på min externa hårddisk som jag fick i en julklapp igår när jag var hos mamma, det blir ju "lilla" julafton där på juldagen men vi fick ett paket igår och då blev det denna. Superbra för det behövde jag verkligen. Så sen ska min dator in på rensning också, känns som om det behövs, den har blivit så himla seg. Hoppas att den blir bättre efteråt bara. Nej nu blir det frulle...


Lugna söndagen

Jaha söndag här i Stockholm då. Har varit lite trött idag eftersom jag och Karin var ut igår men ack så kul vi hade. Var ju först hemma här hos mig på dagen och pluggade lite. Sedan gjorde vi middag och korkade upp lite vin och så. Sen bar det av in till söder där vi dansade fram till halv 2 kanske. Vi tog det lugnt så man inte skulle vara helt däckad idag. Och det tackar jag för. Åkte hem till mormor och sov på natten och idag har jag tagit det lugnt, läst lite anteckningar, varit ute och gått i det sköna vädret och kollat en del på nyheterna. Helt sjukt att något sånthär händer i Sverige. Tur att det gick såpass bra ändå eftersom nån vapenexpert berättat att det kunde gått så mycket värre om det hade detonerat på ett annat ställe. Sedan verkade det som om hela explosionen inte utlöstes heller. Ja jag hoppas att detta var första och sista gången något sånt händer här men tyvärr så är det förmodligen inte så. Bör man börja passa sig ordentligt eller vad ska man göra?

Fredagen

Fredagen är gjord och tentan också. Kändes rätt bra ändå även fast den var svår så jag får hoppas på det bästa. Ska bli spännande när resultatet kommer och jag hoppas att det gör det innan jul.
Efter tentan bar det av in till stan där jag träffade farmor och farfar som var på tripp till Sthlm från Bollnäs under dagen. Resten av dagen spenderades med dom, riktigt mysigt. Vi var och åt, fikade, kollade på julmarknaden i gamla stan och bara strosade runt. Dom är verkligen världens BÄSTA!! Sedan hoppade dom på bussen och jag tog pendeln hem till lägenheten. Har ätit lite, börjat kolla på lite papper till måndagens tenta. Började faktiskt tvätta lite och sen har jag kollat på nobelfesten. Åh vilka fina klänningar dom har och oj vad snygg jag tycker Viktoria är!
Nej nu ska jag ta och mysa ner mig med filten, imorgon blir det mer plugg med Karin.
Natti natti!


Ny hårfärg?

Jaa det funkade när jag provade en gång till, så nu har jag sett bonde söker fru iaf. Fy det var sorglit när han grät.. Nu blir det till att läsa lite till och sen fixa middag. Sitter och börjar fundera på att ändra frisyren nu igen, eller iaf    färgen. Lutar lite åt det guldblonda hållet, skulle det vara snyggt tror ni. Sist gick jag ju lös på brunt och det vart ingen succé hos mig men om man börjar lite lugnt och inte gör en superdrastisk förändring. Tror ni det skulle funka, det tror nästan jag. Nu till frågan om man ska försöka själv eller om man ska gå till frisör??
Hmm.. Nej nu måste jag ta itu med det jag ska göra, fan att jag är så bra på att lyckas skjuta upp så mycket. Hittar alltid roligare saker att göra ju..

Nerviga jag

Jaha imorgon är det tenta som gäller. Känns ändå ganska bra och jag hoppas verkligen att jag klarar den. Vore så himla skönt! Men är väldigt nervös.
Dagen har spenderats på Stadsbiblioteket vid Odenplan med Karin. Har fått en del gjort tycker jag och vi har diskuterat lite och så.
Nu tänkte jag sätta mig och kolla på tv4 play på bonde söker fru men då visar det sig att mitt mobila internet är för segt så jag kan inte kolla eftersom det hakar upp sig hela tiden. Det var mindre kul. Men men så är det ibland.
Fick mail från min farmor också och dom skulle ner till sthlm och julhandla imorgon så då ska jag träffa dom efter tentan, det ska bli väldigt mysigt! Kvällen kommer nog spenderas framför tv:n antingen här i lägenheten eller hos mormor. Är ju både final på IDOL och nobelfesten. Älskar att se alla fina klänningar. Sen blir det plugg i helgen också inför tentan på måndag. Men sen blir det "lugnt" ett litet tag. Då börjar kursen ekonomistyrning så det är kanske inte så lätt men nu jäklar ska jag anstränga mig riktigt mkt från början. Och hoppas på att det fungerar. Funderade tidigare på att ut och springa lite ikväll men jag har känt mig så konstig i kroppen sedan jag kom hem så jag vet inte vad som händer, håller säkert på att bli sjuk, skulle vara så typiskt. Så det blir till att stanna i lägenheten med tända ljus tror jag. Ikväll blir det tidig sänggång så man är pigg imorgon. Skönt med tenta på morgonen iaf så man slipper vänta på den hela dagen. Så kommer det bli på måndag för då är det mellan 14-18. Anar att jag kommer vara rätt mosig i huvudet efter det.

Nej nu ska jag ta och läsa lite till och sen blir det nog bakad potatis till middag, mumsigt värre!


Tentaplugg igen då

Jaha tisdagen är redan över, rätt skönt fast då är det ju också en dag närmare tentan. Har iaf pluggat lite idag så det känns bra. Ska ta och bre mig några mackor nu och kolla lite på Äntligen Hemma. Försa gången jag slår på tv:n idag isf. Bra bra!
Har äntligen fixat min ljusbricka också med mina adventsljus så nu brinner de två första ljusen fint. Tog en prommis också såhär på kvällskvisten runt Ulriksdal så det kändes bra. Lite extra syre till hjärnan skadar inte efter mycket läsande.
Imorgon är det sista seminariet också på denhär kursen så jag hoppas att det går bra men det gör det nog. Vi får improvisera som vi gjort innan, det har ju fungerat eller hur? :)

Nej nu ska jag skära upp några skivor från brödet jag och K bakade i söndags. Mumma!


Me today

Nu är det måndag igen, tiden går verkligen fort. Snart har jag gått här en hel termin!
Aja har iaf haft en bra helg hemma i Hälsingland, har varit på julmarknad, bio x 2 och träffat kompisar och ändå njutit av att bara vara hemma. Men nu är jag tillbaka i Sthlm igen och ska stanna ihelgen med, har tenta både på fredag och måndag så jag måste. För det vore helt underbart om jag klarade dom! Då skulle man kunna njuta av julen och lite ledighet med gott samvete, fy tänk om jag inte klarar det. Usch hoppas verkligen att jag gör det!! Håll era tummar för mig är ni snäll :) Tänk vilken julklapp till mig själv... Och nu ska jag vänta på att få anmäla mig till nästa seminarie, sedan bär det av hemåt. Är det nåt bra på tv:n ikväll tro??

Nej tillbaka till böckerna.
This is me today!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se