Nerviga jag

Jaha imorgon är det tenta som gäller. Känns ändå ganska bra och jag hoppas verkligen att jag klarar den. Vore så himla skönt! Men är väldigt nervös.
Dagen har spenderats på Stadsbiblioteket vid Odenplan med Karin. Har fått en del gjort tycker jag och vi har diskuterat lite och så.
Nu tänkte jag sätta mig och kolla på tv4 play på bonde söker fru men då visar det sig att mitt mobila internet är för segt så jag kan inte kolla eftersom det hakar upp sig hela tiden. Det var mindre kul. Men men så är det ibland.
Fick mail från min farmor också och dom skulle ner till sthlm och julhandla imorgon så då ska jag träffa dom efter tentan, det ska bli väldigt mysigt! Kvällen kommer nog spenderas framför tv:n antingen här i lägenheten eller hos mormor. Är ju både final på IDOL och nobelfesten. Älskar att se alla fina klänningar. Sen blir det plugg i helgen också inför tentan på måndag. Men sen blir det "lugnt" ett litet tag. Då börjar kursen ekonomistyrning så det är kanske inte så lätt men nu jäklar ska jag anstränga mig riktigt mkt från början. Och hoppas på att det fungerar. Funderade tidigare på att ut och springa lite ikväll men jag har känt mig så konstig i kroppen sedan jag kom hem så jag vet inte vad som händer, håller säkert på att bli sjuk, skulle vara så typiskt. Så det blir till att stanna i lägenheten med tända ljus tror jag. Ikväll blir det tidig sänggång så man är pigg imorgon. Skönt med tenta på morgonen iaf så man slipper vänta på den hela dagen. Så kommer det bli på måndag för då är det mellan 14-18. Anar att jag kommer vara rätt mosig i huvudet efter det.

Nej nu ska jag ta och läsa lite till och sen blir det nog bakad potatis till middag, mumsigt värre!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se