Är i lassekrog och tänkte prova fiskelycka...

mms_img39944 (MMS)

Är i lassekrog och tänkte prova fiskelyckan ikväll och se hur det går.


Kvällsplaner

Nu är det bara cirka 20 min kvar på denna arbetsvecka och det känns otroligt skööönt! Sen har jag insett att jag bara har 2 veckor kvar på DHL, helt sjuuukt! Kommer sakna kollegorna. Men men nu är jag ju redo för nya äventyr.

Ikväll blir det middag hos Erik och Anki iaf. SKulle tydligen bli hemgjorda hamburgare. Är ju väldigt mycket godare än köpta. Speciellt när man kryddar på dom lite och gör dom tjockare än vanligt. Mmm vad gott det ska bli! Sen kanske det blir en film eller nåt..

Har suttit och läst lite tidningar idag då det varit rätt lite att göra, har fått lite insperation om saker och ting och även en längtan att uppleva Sverige någon gång. Vi har ju så otroligt mycket fina platser men synd att det är så dyrt bara att semestra i vårat långa land. Hmm. Skulle vilja åka till Fjällbacka, partaja i Marstrand och mycket mer. Uppleva skärgården och sola på stenhällar!


Gottegris

Sista dagen på arbetsveckan och jag jobbar till 18, yeeeyh! Eller inte. Men men det kommer ju gå. Fick ju lite sovmorgon. I helgen har jag inga direkta planer faktiskt, blir nog lugnt hoppas jag. Känner mig inte riktigt kry så ikväll hoppas jag kanske på filmmys med dipp grönsaker. Har blivit för mycket chips och godis på sistone så nu får jag skärpa mig. Tog på mig ett par jeans för första gången i sommar idag och oj, fick knappt igen dom. Lite ångestladdat sådär. För man har ju verkligen unnat sig en massa god mat, dricka och snacks. Men är det semester så är det ju men nu hoppas jag att man kommer in i lite mer rutiner och liknande.
Någon mer som känner så kanske?




Vardagsmys

Torsdag idag och tråkigt väder igen. Kan verkligen skratta mig lycklig över att jag fick semestern när jag fick, blev ju missnöjd i början men nu såhär i efterhand är jag supernöjd. Det var ju då det var sol menar jag. Låg många dagar på stranden och nu vet jag inte om jag kommer bada nå mer för iår. Återstår att se men jag tror vattnet kyls ner rätt så snabbt nu tyvärr.

Kika fortfarande runt på blocket och liknande i hopp om att hitta det perfekta boendet. Men det går sådär, får se hur det blir men det känns som om jag i början sover hos mormor och ser hur det funkar. Men somsagt allt kan ju hända och man kan ju hitta detdär perfekta. Who knows?

Idag efter jobbet ska jag åka till Paulines loppis och kika, jag gillar inte loppisar så mycket men med det menar jag de gamla i äldre lokaler där det doftar en speciell doft. Förstår ni vad jag menar. Denna är det nog annorlunda med för hon säljer mycker oanvända kläder och liknande. Så det ska bli spännande. När jag ändå slutar rätt tidigt tänkte jag slå till.
Sen blir det lite städning då det är torsdag, ikväll blir det nog soffan med en bra film. Är ju riktigt filmmys väder. Kanske man kan tända lite ljus och koka sig en kopp te. Hur lovely låter inte det? Så får det bli. Fy man känner att det börjar närma sig hösten..


En latte

Nu ikväll har jag varit och fikat lite med bästa Anna, det blev en latte och glass med bär och supergod hallonsås. Sen har vi pratat om allt möjlig,har även suttit och kikat på massa info ang hösten. Oj oj vad mycket man måste hållla reda på. Och hon skrämde mig genom att berätta att man fick ju inte ha tjänat för mycket detta halvår för då är man berättigad till bara vissa veckors studiestöd. Så imorgon är det jag som ringer CSN och hör med dom. Hmm undra vad dom säger. Nu ska jag hoppa in i duschen.


En gammal bild sedan min 20års fest.


Boende sökes!

Är det någon som läser detta som kanske har något tips om lägenhet/ rum i Stockholmsområdet till hösten. Jag ska ju börja studera vid Södertörns högskola och letar boende för fullt. Har lite på g men tänkte använda alla trådar som finns. Så finns det någon där ute, skriv gärna en kommentar.


Afternoon

Jaha även denna dag börjar gå mot sitt slut. Ska snart ta en liten fika. Sen i eftermiddag ska jag träffa mina kusiner och även bästa Anna. Får se vad vi hittar på  eller om vi bara tar en kopp te och pratar om allt möjligt, brukar bli så. Härligt det med riktigt girltalk!


Är ute på en cykeltur. Hälsingland är ju v...

mms_img32189 (MMS)

Är ute på en cykeltur. Hälsingland är ju väldigt vackert, håller ni med?


Bildregn 2

Här kommer lite bilder från festerna i helgen.. den 24-25 juli. Skulle tagit fler för jag hade med mig kameran men man ska ju komma ihåg att knäppa med.


K på Torön när vi var där och åt


Klas kom han med hem till oss...


...likaså Fia och Tomas...


...Sara och Anders,..


.. och Erik och Anki.


Bildregn 1

Här kommer lite bilder från senaste tiden.. Rätt blandat men det är ju alltid roligare att se bilder, tycker iaf jag.


Edvin var här och sov över och visade en komplicerad övning som krävde smidighet.


Jag och sötfisen


Inför Grönan i Stockholm


Jag och gos i kärlekstunneln


Kortet som dom tog


Vi var på naturhistoriska..


... och kollade på vackra ametister.


Älskade Munsö som jag saknat så


Morfars gamla sommarställe där vi varit många somrar förr

¨
For in i Uppsala på vägen hem


Och åt en sjukt god sallad!



Fixit

Tisdag och jag började vid 7.30. Idag gick det bättre, hade även sätt K:s mobil utifall min skulle krångla men det gjorde den inte så det var skönt.
Igår laddade jag upp lite nya bilder på facebook så idag tänkte jag visa er lite med. Hann inte igår. Men den som väntar på något gott...
Satt även upp den nya hyllan som jag har målat i köket som vi har radion på. Blev väldigt snyggt tycker jag. Och nu och K börjat med huset med, är ju tänkt att det ska bräslås nu under sommaren innan hösten och jag tror nog att vi kommer klara det. Han och en kompis började regla igår. Så får vi se hur det går. Snyggt blir det nog iaf.

Nej nu ska jag återgå till mitt jobb. Skriver mer senare så pass på!

Vakna med panik

Då var man tillbaka på jobbet idag. Med blandade känslor, vill ju självklart ha mer semester men det är ju inte heller så toppen när det regnar och är tråkväder.
Vaknade med paniken i kroppen imorse. Hade ställt klockan på 6.14 men på något vis ringde den inte eller vad det nu var som hände så jag vaknade vid 7.11 och då sprang jag upp ur sängen, drog på mig nå kläder och satt upp håret i en knut. Borstade tänderna och på med lite mascara.
Packade matlådan och tog med lite yoghurt. Sen var det bara att rusa. Men i tid kom jag och det är ju huvudsaken.

Ikväll ska jag nog fixa lite hemma, sen kanske hälsa på syster innan hon sticker till Gotland på fredag. Den lyckosten! Det hade jag gärna gjort med. Sen måste jag försöka kolla detta med CSN och liknande. Mycket som måste fixas inom några veckor. Men det ska jag fixa, klart jag gör..

Tankar snurrar

Söndag igen och imorn börjar jag jobba igen. Känns sådär. Som pricken över i är det väldigt tråkigt väder ute, regnet bara öser ner. Fyy!
Igår var det trevligt iaf då vi var och grillade hos erik och anki, sen försökte vi åkte på torön men det verkade vara fullt så då blev det ljusdal istället. Det var väldigt mycket folk där så det var trevligt, men jag tog det rätt lugnt och det känns skönt idag.

Mina tankar snurrar värre än någonsin angående hösten, jag hoppas att det kommer att fungera för det är vad jag vill. Det kommer bli jobbigt absolut, men detta är vad jag vill och då kommer jag att satsa på det. För jag tänker inte ge upp detta. Jag förstår om vissa tycker att jag är väldigt ego men jag tror att ibland måste man vara det för att få det man vill. Jag hoppas bara att jag har gjort rätt val...

Redo för krogen? :-)

mms_img73271 (MMS)

Redo för krogen? :-)


Sitter hos anki och erik och fördricker li...

mms_img73270 (MMS)

Sitter hos anki och erik och fördricker lite innan middag på torön. Så himla skönt väder, nu är det verkligen sommar.


Vad vackert det är med solregn. Såhär ser ...

mms_img33226 (MMS)

Vad vackert det är med solregn. Såhär ser det ut i storsved backen nu.


Waka Waka

Jag älskar denhär låten, man blir så sugen på att dansa..


The weekend

Hemma från sthlm igen, synd att det blev en sån kort tripp men men. Bättre än inget. Hade det iaf underbart. Och igår var vi ju riktigt turistiga. Var på Naturhistoriska museet och sedan var vi somsagt ut till Munsö. Efter det bar det av till plantagen där vi shoppade lite blommor och sen åkte vi till uppsala och åt på ett ställe där. Var så sjuukt god mat och dessutom jättemycket. Ska visa bilder då jag har lagt in dom. Oj oj jag åt en sallad och på den var det massa sallad och grönsaker, avocado, bacon, mögelost , bröd och mycket annat gott!

Nej nu ska jag fortsätta tvätta och fixa lite här. Ska kankse ta och äta lite frukost/lunch med. 

Nu är vi på munsö. Var länge sedan man va...

mms_img25732 (MMS)

Nu är vi på munsö. Var länge sedan man var här.


Har precis vaknat upp i sthlm. Vädret är...

Har precis vaknat upp i sthlm. Vädret är underbart. Funderar på vad man ska hitta på idag. Igår var det grönan som gällde på kvällen. Mycket folk så det var rätt långa köer. Men kul var det. Bilder kommer senare. Glömde såklart att knäppa något med mobilen. En kändis såg vi också. Hannah Graaf! Nej nu blir det frukost.


Monday

Måndag och jag är ledig igen, känns underbart. Har varit lite sliten sedan gårdagen men oj vad kul det var. Vi satt först hos vickan och pratade om allt möjligt. Fick höra en massa historier som chockade! Mer säger jag inte, hehe.

Ute var det mycket folk så det var trevligt. Nu ska jag snart in på byn och handla lite mat så får vi se vad som händer sen.


Romantic look

Idag har vi legat vid Ivars (badställe i järvsö) hela dagen. Riktigt skönt! Var lite moln ibland men ändå varmt. Har även åkt ring bakom vattenskotern och hållt i mig för glatta livet och det kommer nog kännas i armarna imorn. Men oj vad kul det var. Flög som en vante ibland men lyckades hålla i mig.

Nu ska vi snart åka till Kristian och Karin och äta lite sushi och sen bär det av på tjejfest hos vickan. Efter det utgång på järnvägs. Ska bli riktigt kul!

Nej nu måste jag skynda mig, nu kommer dom och hämtar. Detta är iaf  min outfit. Körde lite på romantisk look med flätor i håret. Vad tycks?



This day

Har haft det jättebra när edvin var här, igår blev det en tripp på 4-hjulingen för att lyssna lite på Diggilo och sedan tog vi ett kvällsdopp. Efter det vart det filmmys här hemma. 
Idag har vi legat på stranden hela dagen. Var lite molnigt men helt okej.

Nu snart ska vi till Kristian och Karin och grilla och kanske ta oss ett dopp i poolen. Myskväll på G.

See you! 

Horseride

Snart är denna dag slut och då jag har semester igen. Wiie En vecka bara men oj vad skönt! Jordgubbar har vi fått idag med så det har varit en toppendag mestadels.

Hade ju lite äventyr igår med Monica och Sara. Vi for och red och oj vad kul det var men jag måste sett väldigt rolig ut när jag inte alls kan rida. Jag är ju allergisk men det gick ändå ganska bra, kliade lite i ögonen och blev lite täppt men annars helt okej. Värre blev det när jag kom hem men det var lätt värt det. Tog en dusch så blev det lite bättre. Men jag är fortfarande lite svälld, men det kanske blir lättare ju mer man utsätter sig för det. Eller?? Kul var det iaf.

Ikväll kommer Edvin och det ska bli så mysigt, vi funderar på att ta en tripp med 4-hjulingen och grilla lite korv kanske. Det tror jag han skulle tycka vore kul. Och jag med för den delen. Så får vi se hur tidigt han bestämmer sig för att gå upp imorn, han är rätt morgonpigg av sig. Tur att tv:n finns.

Nu är det fika, blir kanske lite mer jordgubbar.

Idag kommer bästa lillebror och ska sova ö...

mms_img10825 (MMS)

Idag kommer bästa lillebror och ska sova över. Undra vad vi ska hitta på för skoj?


Detta har jag gjort ikväll med monica och ...

mms_img42306 (MMS)

Detta har jag gjort ikväll med monica och sara. Kommer nog ha träningsvärk imorgon.


Morningshine

God morgon på er! Här är man uppe med tuppen då jag börjar 8. Och idag är det redan torsdag,  imorn har jag semester igen. Känns väldigt bra måste jag säga. Nu ska jag försöka skyda mig och måla ett varv till på hyllan och sedan slänga i mig lite frulle. Then off to work.


The rose

Ska snart hoppa i säng och läsa lite twiligt. Har ätit hemgjorda hamburgare med grabbarna tidigare. Riktigt gott var det! Hemgjort är ju alltid gott.
Dom sitter och spelar kort men själv ska jag duscha först, jag jobbar ju och har lite ansvar när alla dom har semester.

Jo förresten såg ni att allas våran Görgen Antonsson som spelar i Engmans spelade på Victoriadagen på Öland. Det tyckte jag var lite häftigt. Såg iofs bara på slutet så man kanske får kolla på svt play sen.

Jo och nu har mitt lilla bord också blivit vitt så nu fattas bara en hylla som jag började med idag. Det tar sig, och det är ju så kul när det blir så fint. Som nytt!




Morgon kalas

Nu är jag på jobbet, idag är det 11-19 som gäller och det känns sådär. Tycker inte att det är så kul att jobba så sent. Men men det går nog fort.
Har hunnit med att vara på lite kalas idag med. Var och hälsade på våra kusiner som är uppe från Stockholm och har hyrt stuga här och då fyllde en utav dem 5. Riktigt mysigt att äta lite frukost tillsammans.

Är lite avis på mamma och Tina för de drar till Sthlm idag men blir bara där några dagar och jag ska ju faktistk dit nästa vecka! Wiie det ska bli så kul.

Nej nu blir det jobb igen, är mycket här idag.

Memories

Nu är det natti igen. Har varit i Buan ikväll och ätit kålbulle med Sara och Anders. Sedan var jag hem till mamma och Tina en sväng och lämnade min förra mobil till Tina som hon ska få låna. Och imorn på morgonen ska jag hälsa på mina kusiner Moltaz och Svante för Moltaz fyller år. Så det blir trevligt innan jobbet, imorn är det 11-19 som gäller.
Tänkte visa er en bild från vår resa till Rhodos. Miss that place!


Mina älskade syskon!

The sunset


Ny bloggdesign snart

Tisdag idag och det kändes mycket tyngre att gå upp idag och komma iväg. Men det gick så nu sitter jag här till 17. Sen är det Hj:s och efter det ska jag nog till syster och hälsa på lite. En kul sak jag fick reda på att jag vann bloggaktionen hos Linda-Pauline så det är himla kul. Kände att jag behövde något nytt och då kom ju det himla lämpligt.

Igår var det grillkväll hos Erik och Anki. Jättemysigt och väldigt mycket god mat. Med var också Charlotte och Anders. Tyvärr kunde jag inte vara kvar lika länge som de andra då jag skulle upp och jobba men men.
Vaknade tidigt imorse förresten av att det åskade, någon mer som märkte det?


Jag kom in!!

Dagen har varit rätt så tung,sov dåligt inatt och började 7 imorse. Har varit rätt mycket på jobbet och nu får man inte sitta inne på facebook och bloggar heller i pauserna så det kanske kommer bli sämre uppdateringar än vad det redan är men jag tänkte försöka smyga in på dem när jag har rast och så. Huvudsaken att man är uppmärksam under samtelen och när det är kö fattade jag det som. Var lite kul att träffa alla idag också, även fast 2 veckor inte är så lång tid, men men..


Jo vet ni då?? Idag fick jag reda på resultatet från högskolan och vet ni då?? Jag kom in!!!! Wiiie vad glad jag blev. Var jättenervös när jag skulle kolla för jag trodde först att jag inte skulle kommit in men så gjorde jag det. Och oj vad glad jag blev. Och jag och K kommer ju klara detta, vi har ju klarat så mycket annat. Sen kommer jag försöka samåka hem så ofta det går. Så får man ju se vad som händer. Detta är något jag verkligen vill och då kommer jag satsa på det med.
Nej nu ska jag gå och krama min gos, han har ju semester nu så jag är lite avis men jag har ju haft. Dessutom har jag ju min tredje vecka nästa vecka och då blir det förhoppningsvis en tripp till storstaden Stockholm! Och gröna lund såklarat. Yes yes vad kul!

Nej nu ska jag fixa mig lite, vi ska nog till Erik och Anki och grilla senare. Myys!

Byrån

Skrev ju tidigare om att jag höll på att måla om en byrå som jag haft och nu är det klart. Tänkte visa er resultatet för jag är himlans nöjd iaf. Blev mycket finare och ett riktigt lyft om jag får säga det själv.


Före

Efter


Senaste tiden i bilder

Söndag och imorn börjar jag jobba igen. Känns som att jag skulle vilja ha längre ledighet men men, det är väl bra att man kommer tillbaka till rutinerna. Idag är det sol så jag får se om det blir stranden senare. Igår var det ju backrally, sedan åkte vi till Föne för att kika lite där. Sen blev det mat och dricka. Vi funderade på att gå på torön men det var knappt nå folk där så vi struntade i det.  Och tur var väl det för idag mår jag toppen.

Tänkte visa lite kort som jag tagit på senaste.


Innan utgång på Järnvägs i söndags

Jag var ute med dessa fina tjejer! Vickan och Anki

Solsken hemma

Edvin och pappa kom på besök och fikade

Fika i pappas trädgård

Syskonkärlek

Två sömntutor innan Leksand sommarland

På G

Tina hoppar för fullt

Likaså Edvin
Sen tog batterierna på min kamera slut såklart..


xperia x10 mini pro

Nu är har även denna dag gått och på måndag börjar jag jobba igen. Men det känns ändå bra då jag haft två underbara veckor och jag har ju snart en vecka till. Idag åkte vi hem från Bollnäs iaf, hann ligga en sväng på stranden och sedan har jag städat på Hj:s. Åkte hem och slingade håret och åt lite middag, blev hempizza. Godast det.

Dagens höjdpunkt är att jag köpt en ny mobil iaf, min fick ju en spricka i displayen efter mina äventyr på sista april så idag blev det ett köp.

Det blev en sån här, så nu hoppas jag på att jag kommer klara av den. Visst är den fin?


Fast min är röd på baksidan istället för svart på denna. Undra om man kan köpa andra färger till som skal?


Update

Jo glömde, har ju knäppt en massa kort men dom kommer när jag är hemma och har lagt in dom.

Leksands sommarland

Sitter här och är trött som bara den nu, så snart blir det natta. Är fortfarande hos pappa då vi kom hem så sent men imorn bär det av mot Järvsö igen. Har iaf haft en himla bra dag, vädret var inte på topp men det var inte regn heller och solen kikade fram ibland. Aja bra hade vi det iaf och väldigt kul. Det som jag är mest stolt över idag som jag gjorde var att åka båda banorna om jag länge har kollat på och fasat över men idag skedde det. Läskigt var det men jag klarade det!
Nej natti på er!


Bild lånad av Google.


Nu sitter vi i bilen påväg till Leksand. V...

sp_a0596 (MMS)

Nu sitter vi i bilen påväg till Leksand. Vi får hoppas på bra väder idag!


Leksand here we come

Oj oj har inte skrivit nu på ett tag. Igår var det iaf sol och bad på Ede med tjejerna, himla skönt var det. Sedan fortsatten jag måla lite på byrån och åkte sedan ner till pappa. För idag är det Leksand sommarland som gäller så jag hoppas att vädret blir bra. Det blir nog ett mms inlägg under dagen. Annars har det inte hänt så mycket. Känns som att min semester börjar lida mot sitt slut, men jag har det ju snart igen. Och jag kan iaf inte klaga på vädret för det har varit toppen och tillochmed jag har blivit lite brun tycker jag.

Nej nu ska vi packa in oss...

Hunnit med massa

Idag har jag hunnit med en del faktiskt. Sov först ut och sedan åt jag frukost ute för första gången. Riktigt skönt. Eftersom det inte var toppenväder idag så blev det ingen strand men jag följde med Sara och Monica upp till Ljusdal en sväng och kikade så det var kul. Avslutade med en mjukglass, det är sommar det!
Sen har jag städat på Hj:s, var hem till mamma en sväng, har börjat måla om en byrå, tvättat bilen, städat lite och nu sitter jag och håller på att färga ögonfransarna. Därav den lite konstiga bilden eftersom jag har nivea under ögonen. När detta är klart ska vi till skästra en sväng och få lite kvällsfika. Mumms!
Men jag ska ändå lägga mig i tid för imorn ska jag upp och åka och handla färg så jag hinner dra på ett lager innan stranden för imorn ska det banne mig bli bra väder. Det håller jag tummarna för iaf.

Nej nu ska jag tvätta av mig. Syns imorn.


Kvällning igen

Idag var jag ju till Ljusdal en sväng med Monica. Kikade runt lite men hittade inget spec, kollade även in mobilen jag funderar på men vi får se hur det blir. Kände att jag inte riktigt hade tiden till att kolla och fråga en massa. Sedan åt vi lunch med pappa och Edvin som kom och hälsade på och efter det var det fika hemma. Åh vad jag älskar min familj!
Har fixat och donat lite och sedan har jag äntligen köpt en ny Aloe vera gelé så nu kommer ansiktet bli glad igen. Nu blir det till att kolla in lite väder och sedan lägga mig. Hoppas att det är finväder imorn igen så man kan sola och bada lite. Sedan skulle jag behövt vart på banken en snabbis, får se om det blir imorn. '
Sleep tight!


Måndag

Jaha då var man vaken igen då, ska snart gå och äta lite frukost tror jag. Hade trevligt igår men det var synd att det inte var fler folk ute för det trodde jag att det skulle vara. Men men.. Idag får vi se vad som händer, det verkar ju vara rätt fint väder iaf.
Är lite orolig över fläckarna jag fått på bröstet upp mot halse liksom. Fick det efter att jag solat och jag är orolig över att det är pigmentfläckar för det vill jag inte ha. Har frågat olika personer men det slutar väl med att jag får fråga någon doktor eller så. Så nu får jag ta det lugnt när jag solar och smörja in mig ordentligt för sola vill jag ju göra.

Aja ne nu är det frukosttime!


Man ser lite på bilden på vänster sida nedanför axeln. Någon som vet?


Nu sitter jag med en cider i handen och my...

sp_a0591 (MMS)

Nu sitter jag med en cider i handen och myser i solen.


Fest igen..

Nej nu ska jag ta och slänga mig in i duschen och sedan ska jag till Anki. Ikväll blir det utgång på Järnvägs. Det är härligt med semester. Någon mer som ska dit?


Glad sommar present

Inte lika roligt väder idag men det är lite skönt att vila från solen med. Känns som om det skulle behövas regna lite så det det inte känns så tungt i luften. Har iaf varit på Hj:s och städat och sedan när jag kom hem gjorde jag lite rabarberkräm som jag bjöd mamma på. Det var uppskattat tror jag. Tog en sväng till grannen Martin med och köpte lite getost så det ska jag smaska på någon dag.

En överraskning som jag fick när jag kom till jobbet var att jag fått en sommarpresent av dom. Himla gulliga! Detta var vad jag fick.


Gulligt va?


En båttripp nästa

Lördag och underbart väder ute. Har gjort oss klar nu så idag blir det till att åka båt på Ljusnan. Ska bli lovely! Hade en väldigt trevlig kväll hos Kawa igår. Men något som oroar mig är att jag har blivit lite fläckig på bröstet efter att jag varit ute i solen så idag har jag med mig en t-shirt så jag hoppas att det ska gå bort. Hoppas på att det bara var för jag har bränt mig.

Jo vi var ju i backen och åkte ett varv i korgliften också igår då cykelparken hade midnattsöppet. Väldigt trevligt var det! Inte något man gör varje fredag liksom.
Nej nu ska jag gå och klä på mig. Solen här kommer vi!

Åker ett varv i korgliften såhär en fredag...

sp_a0576 (MMS)

Åker ett varv i korgliften såhär en fredagkväll!


Duktiga jag

Blir inte så mycket bloggande nu på min semester känner jag men det får ni ha överseende med.
Idag har det varit helt okej väder men ändå inte så bra så jag åkte på stranden. Istället har jag varit himla duktig, imorse gick jag upp och sprang med Anna en sväng. Sedan blev det frulle, lite småfix inne och sedan har jag klippt gräset, rensat ogräs, hjälpt K med veden lite. Efter det gjorde jag en rabarerpaj efter Heléns repect så tack för det :) Ska nog smaka den ikväll. Sedan gick jag in och städade inne. Nu snart ska vi äta grillat med god sallad.. Mm ska bli så gott för nu är jag hungrig. Sedan får vi se vad som händer, kanske en cykeltur!?



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se