Vardagsmys

Torsdag idag och tråkigt väder igen. Kan verkligen skratta mig lycklig över att jag fick semestern när jag fick, blev ju missnöjd i början men nu såhär i efterhand är jag supernöjd. Det var ju då det var sol menar jag. Låg många dagar på stranden och nu vet jag inte om jag kommer bada nå mer för iår. Återstår att se men jag tror vattnet kyls ner rätt så snabbt nu tyvärr.

Kika fortfarande runt på blocket och liknande i hopp om att hitta det perfekta boendet. Men det går sådär, får se hur det blir men det känns som om jag i början sover hos mormor och ser hur det funkar. Men somsagt allt kan ju hända och man kan ju hitta detdär perfekta. Who knows?

Idag efter jobbet ska jag åka till Paulines loppis och kika, jag gillar inte loppisar så mycket men med det menar jag de gamla i äldre lokaler där det doftar en speciell doft. Förstår ni vad jag menar. Denna är det nog annorlunda med för hon säljer mycker oanvända kläder och liknande. Så det ska bli spännande. När jag ändå slutar rätt tidigt tänkte jag slå till.
Sen blir det lite städning då det är torsdag, ikväll blir det nog soffan med en bra film. Är ju riktigt filmmys väder. Kanske man kan tända lite ljus och koka sig en kopp te. Hur lovely låter inte det? Så får det bli. Fy man känner att det börjar närma sig hösten..


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se