Småsysslorna

Första dagen på denna vecka är avklarad, känns bra faktiskt. En mjukstart var det idag. Började på IKEA med att införskaffa mig lite tyger så jag ska kunna sy några kuddöverdrag som jag hoppas ska passa hemma i soffan. Sedan var det första föreläsningen för delmomentet "tillämpad makroekonomi" och det verkade ju intressant så det ska nog gå bra. Kom hem och åt middag och har suttit och renskrivit lite nu. Ska nog fortsätta vara duktig och sätta in lite papper i pärm,typ gamla tentor och liknande som kan vara bra att ha kvar.

Nu är ju gamla lägenheten utstädad och klar iaf så nya tjejen kan flytta in, känns bra faktiskt. Trivs bra här i Årsta, centralt men ändå lite utanför. Så någon dag här framöver ska jag snöra på mig springskorna och se mig om lite. Nej nu ska jag lägga in lite musik på mobilen också, behövs lite nytt nu tror jag!

Har förövrigt även haft en underbar helg med väldigt mkt skratt! Förlängde livet med många år tror jag :) Träffade även Nattis som har lilla bebisen i magen, som jag insåg kommer bli min fyrmänning, det ni!


Solsken!

Nyss hemkommen från en trevlig fyrhjulingstur med Sara och Tjanne. Vi skulle ut och fiska men kom tyvärr inte så långt när Kristoffer fick välja vägvalet dit så vi körde fast hela tiden. Slutade med att vi åkte tillbaka hem och fikade på gården. Men trevligt var det och det är huvudsaken.
Nu blir det lite filmmys innan jag drar till huvudstaden igen!
Har även börjat på att måla om i Kristoffers rum/datarummet, vitt såklart så jag kommet att det blir bra. Måste ju bli bättre än vad det var iaf.
Till veckan hoppas jag att det smält undan lite mer snö i sthlm så man kan snöra på sig skorna och dra ut på en springtur, nu ska jag sätta fart igen känns det som. Det kommer ju en sommar iår med och sedan åker jag ju till Grekland i juni på all inclusive, livsfarligt men då  tänkter jag nog unna mig ordentligt faktiskt... Wie längtar efter lite sol och värme!

Katy Perry - Firework

Do you ever feel like a plastic bag,
drifting through the wind
wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
like a house of cards,
one blow from caving in?

Do you ever feel already buried deep?
6 feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you

You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe your reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, Oh, Oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through-ough-ough

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, Oh, Oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, Oh, Oh" (Oh, Oh, Oh)
You're gonna leave 'em falling down-own-own (Oh, Oh, Oh)

Boom, boom, boom (Ohhhhhhhhhhhhhhhhh)
Even brighter than the moon, moon, moon
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon 

<3 och jag 5 år!

Idag har jag och mitt <3 varit tillsammans i FEM år! Helt sjukt ju! Tänk vad tiden har gått fort. Tyvärr har vi inte kunnat firat den tillsammans när jag är här nere i Sthlm men till helgen ska vi hitta på något mysigt, så det längtar jag till!!



En bild från förvintern i Lassekrog!


Nyfrissad!

Jaha hemma igen efter en lång dag! Började ju sådär när man fick ringa mormor och be om skjuts så fort jag kommit till Årstaberg pga att det hade varit en olycka på Södra så det var inställda tåg i 2 timmar. Tur att hon kunde skjutsa mig till skolan!
Sen kom jag på den briljanta idén att jag skulle åka och klippa mig efter skolan. Sagt och gjort det gjorde jag. Känns ju dumt nu när jag fått så långt hår men det var så slitet och stripigt så nu känns det ändå bra, men det var ju en bit hon klöpp bort. Men det växer väl ut igen... Känner hur fräscht det mår nu iaf! Bra bra! Så nu ska jag försöka påminna mig själv om att klippa håret oftare så slipper man ju ta såå mkt när man inte varit där på ett tag.
Aja nu blir det lite sveriges mästerkock innan duschen!



Kväller igen

Sitter och lyssnar på Spotify för fulla muggar, vilken uppfinning alltså. Hur perfekt som hellst, synd bara att man typ inte kan bara lägga över spelllistan på mobilen eller mp3:n eller kan man det utan att jag har fattat det??

Har varit i skolan hela dagen men vet inte hur mkt jag fått gjort, tur att det är nästan 10 dagar till tenta, innan dess måste man ju har förståt något tycker jag. Ska läsa lite nu och sen blir det tv:n tror jag. Ska iaf lägga mig i tid ikväll, är så himla trött på morgonen. Nej nu blir det till att fortsätta här..


Uppmärksamma blomtapeten i bakrunden, rätt häftig faktiskt!


Alla hjärtans dag!

Jaha ska snart krypa till kojs, är i Årsta nu och jag och mormor har varit och hämtat sista kartongerna i lägenheten så nu är det bara mina möbler som ska flyttas och det sker på torsdag så det är skönt. Har förövrigt haft en helt okej dag, en vanlig dag eftersom jag är i Sthlm och inte hemma med hjärtat. Men det blir att vi hittar på något till helgen istället. Längtar!
Har haft en toppenhelg iaf, den som var. Hann träffa familjen i Bollnäs, åka skoter, mysa med hjärtat, festa med kompisar. Jaaa en riktigt bra helg.

Nu börjar iofs tentaångesten krypa på igen, har makrotentan om tio dagar men det ska nog gå hoppas jag.
Nej nu ska krypa till kojs och hoppas att det går bra att sova, ska upp tidigt imorgon och plugga i skolan.
Natti natti på er!!

Nyttiga jag

Jaha då har man renskrivit dagen föreläsning, oj idag balla föreläsaren totalt ur med pilar och diagram hit och dit. Hoppas bara att jag börjar känna att jag förstår snart för nu känns det som ett stort kaos i huvudet. Men det har ju gått förr fast det har kännts likadant så jag håller tummen för att det ska bli så även denna gång.. Håller även på att tvätta lite för tillfället men personen som hade tvättstugan innan ligger på stort minus eftersom den ena av två maskiner gick för fullt när jag skulle böjra så jag hoppas att dom är klar snat. Inte kul precis!

Men idag har jag varit väldigt duktig, var ju rätt så fint väder när jag kom hem så jag bytte om och drog iväg på en blandad jogging och powerwalk på cirka en timme och en kvart. Blev ett varv i Hagaparken, dock tänkte jag inte så långt eftersom mörket föll fort, jag var nästintill själv i hela Haga, mycket buskar och mörker= ingen bra blandning. Och självklart valde jag nån stig när man inte snöröjde eller sandade. Men som tur var ramlade jag inte iaf. Så nu känns det himla bra, hoppas på liiite träningsvärk imorgon så man vet att det tog lite. Var faktiskt kul att spring idag eftersom jag inte fick lika mycket astma som i måndags.

Nej ner i tvättis igen!


Ekonomistyrning is the shit

Joooo jag glömde ju skriva det roligaste som hände i helgen, JAG KLARADE EKONOMISTYRNINGSTENTAN!!!!!
Jaaa vad glad jag blev, jag som var så säker på att jag inte skulle klara den men det gjorde jag och det var som en sten släppte från hjärtat för det var så svårt tyckte jag. Men det måste varit någon som är kass på att räkna som rättade min för det kändes ju inte alls så bra, men jag kanske har en reptilhjärna ändå som kommer ihåg hur man gör utan att jag inte riktigt förstår. Så riktigt glad blev jag för det.

En tumme upp liksom!



Monday again

Måndag och ny vecka igen. Och jag är tillbaka i Sthlm. Har haft en bra helg i fjällen, synd att vädret inte var bättre bara. Var toppen på söndagen men då skulle vi ju åka hem. Aja blir nog förhoppningsvis fler ggr.
Har varit ute och sprungit lite nu på morgonen och ätit frulle. Suttit och fyllt i schema för våren och det ser bra ut faktiskt. Åh det ska bli så skönt när det blir ännu ljusare och varmare ute! Jag längtar såå!
Ska ta och plugga lite nu innan jag åker till skolan för föreläsning. Hoppas att jag börjar förstå mer snart för nu är det ett kaos i huvudet, men jag verkar inte vara den enda så det är en liten tröst!
Men men , tillbaka till böckerna. Wiiie! Kul att lära sig nya saker iaf.

GRATTIS TINA!

Dessutom måste jag skicka ett STOOOOORT grattis till bästa syster-yster som klarade uppskrivningen igår. Jag blir så stolt! Bara uppkörningen kvar nu och det tror jag också kommer gå bra, sedan kan hon gärna få hämta och skjutsa mig som jag har gjort med henne. Det ser jag fram emot!!


Beginning of the day

Nu bär det snart av mot skolan igen, men som tur är så är det sista skoldagen på veckan. LOVELY! Hoppas att det går bra på föreläsningen bara, är riktigt svårt med NEK A tycker jag när man ska ränka med bokstäver istället för med siffror. Ett ex är Y=C+I+G Det ni :)

Och sen bär det av hem med mamma och hennes kollegor som stått på Kistamässan igår och ska stå idag. Var där igår med Karin på Fastfood och Café mässan. Riktigt trevligt och GOTT! Gick och gjorde lite smakprov lite överallt. Stort plus! Fick även med oss lite goodiebags!

Nepp nu bär det av mot pendeln. Och ikväll bär det kanske av mot FJÄÄÄLLEN! Hur härligt som hellst.

Läget i läggan för tillfället

Sitter här och har precis renskrivit lite anteckningar från dagens föreläsning. Var och mötte upp mamma vid tåget och sen har vi ätit god middag beståenda av wok a lá Tove-Li och druckit gott vin till. Nu är det soft som gäller, jag ska duscha lite och sen bara koppla av.
Imorgon blir det Café och Fastfood mässan i Kista med Karin för att hälsa på mamma och så. Ska bli kul att göra något annorlunda. Sedan skola på eftermiddagen.
Och ihelgen blir det förmodligen FJÄÄÄÄÄLLEN! Så himla underbart med skoter, fiske och förhoppningsvis finväder. Ska bli skönt att komma iväg lite, även fast det inte var länge sedan vi var där men skönt att få andas lite äkta fjälluft om man jämför med stockholmsluften. Lovely!!
Nej nu ska jag vara lite social.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se