Småsysslorna

Första dagen på denna vecka är avklarad, känns bra faktiskt. En mjukstart var det idag. Började på IKEA med att införskaffa mig lite tyger så jag ska kunna sy några kuddöverdrag som jag hoppas ska passa hemma i soffan. Sedan var det första föreläsningen för delmomentet "tillämpad makroekonomi" och det verkade ju intressant så det ska nog gå bra. Kom hem och åt middag och har suttit och renskrivit lite nu. Ska nog fortsätta vara duktig och sätta in lite papper i pärm,typ gamla tentor och liknande som kan vara bra att ha kvar.

Nu är ju gamla lägenheten utstädad och klar iaf så nya tjejen kan flytta in, känns bra faktiskt. Trivs bra här i Årsta, centralt men ändå lite utanför. Så någon dag här framöver ska jag snöra på mig springskorna och se mig om lite. Nej nu ska jag lägga in lite musik på mobilen också, behövs lite nytt nu tror jag!

Har förövrigt även haft en underbar helg med väldigt mkt skratt! Förlängde livet med många år tror jag :) Träffade även Nattis som har lilla bebisen i magen, som jag insåg kommer bli min fyrmänning, det ni!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se