Jag klarade provet!

Jaha nu är jag tillbaka på jobbet igen efter lektionen och provet. Och vet ni, jag klarade det, fick t.o.m VG. Yeeeh vad kul och vad glad jag blev. Sista kapitlet nu men det verkar vara ganska svårt men nu får inget stå i min väg.

Fick lite svar nu med av chefen ang semestern och det blev inte som jag ville men v.29 gick bra. Så nu gäller det bara att de vi tänkt åka med också kan då, men med min tur så blir det inte så heller. Det blir ju aldrig som man tänkt sig..
Aja vi får väl se vad som händer, ska jobba iaf 2.5timme till innan jag får sluta.

Måndag igen och arbetsveckan startar

Helgen är över och en ny vecka kommer! Sitter på jobbet och ska jobba till 18 idag. Känns helt okej eftersom jag fick sovmorgon imorse. Sedan ska jag ha matteprov idag med och jag  vet inte riktigt hur det kommer gå då jag inte pluggat så mycket men bara jag klarar det, skulle vara lovely för då har jag bara ETT kapitel kvar. Haha vid detta laget är ni nog proffs på min matte så mycket som jag skriver om det.

Har iaf haft en bra helg, har träffat både familj och vänner och skrattat riktigt mycket. Spec på lördagkväll påväg til´l torön. Haha oförglömligt!

Igår var vi ju iväg och fiskade och grillade lite korv med, jag fick ju en liten aborre som jag slängde tillbaka medans Kristoffer fick en ganska stor gädda på lite mer än 3kg, haha han har fiskelycka han. Men iår ska även jag få upp en stor fisk! Det har jag bestämt :) 

Åter till arbete nu.

Är nere vid bodasjön och fiskar lite nu. H...

sp_a0508 (MMS)

Är nere vid bodasjön och fiskar lite nu. Har redan fått en lite aborre men den slängde jag tillbaka. Så nu hoppas jag på en större fisk!


Nu är det fest hos Sandra och olle, senare...

sp_a0505 (MMS)

Nu är det fest hos Sandra och olle, senare blir det torön. Här är jag och Fia!


Tok och knas á la Häll


Två ganska otekninska tjejer fattar ingenting av hur man får upp en film så det får bli några gamla hederliga bilder istället.



Fredagsmys och syskonen knas

Ikväll är jag i Bollnäs hos mi padre och syskona bus!
Familjeäventyret började runt halv 3 då Tina kom till DHL för att sedan åka med mig till Bollnäs. Hon satt såklart och fippla på allt och till slut så lyckades hon tappa sisådär 40 småkulor som åkte ut över hela golvet, VILKEN JÄKLA SMÄLL! Jag och Anton fick oss ett skratt och från och med nu är Tina bannlyst på jobbet.
Hur som helst så tog vi oss till Bollnäs efter mycket om och men, där jag införskaffade mig örhängen och torrschampoo. Jag hann också hämta mina skor på ICA, men tyvärr så passa de inte, så de åker tillbaka.
Nu har vi bara myst, ätit och kollat lite på tv. Vi också gjort massa tok vid datan, resultatet kan ni se på filmen. Hoppas att ni har haft lika mycket fredags mys som mig!



Planer för kvällen

Nu är snart fredagens jobbdag över, eller jag ska ju till Hj:s med förstås. Sedan sitter jag och funderar på om man ska åka ner en sväng till pappa. Och sova över med syskonen, det var ju väldigt länge sedan jag gjorde det. Och vi har ju riktigt kul när det är alla vi tillsammans. Men så skulle jag ju åka på tripp med Sara och Monica ikväll med men det hinns ju med fler ggr om det är så att dom åker. Hmm får se hur jag gör..

Sedan skulle jag varit och kollat på en jacka med på Lindex, får kanske ta lite från mina sparpengar som jag har hos pappa för jag skulle behöva en tygjacka eller likande då jag bara har skinnjackan i sommar storsett. Hmm får se hur det blir!
Jo sedan ringde jag och frågade vad de ville ha för cykeln jag hittade och den skulle kosta 900 kr. Ska jag köpa den eller leta efter en annan, men den var ju väldigt fin! Får se hur jag gör..

Fredag!

Jaaaa, fredagen är här och jag slutar redan vid 15.15. Känns super det! Ska ta och ringa Lottas i Bollnäs och höra om de har något återbud på ansiktsbehandling idag och verkligen hålla tummarna för att de har det, för då är det jag som susar dit direkt. Har haft presentkortet hur länge som hellst men det har inte matchat för mig och när det gjort det för mig har det inte funnits tider hos dom. Oj oj i-landsproblem igen.

Igår var det förresten inte särskilt kul att komma hem och upptäcka att man inte hade något vatten, så middag med kokt potatis var ju bara att glömma. Så då fick det bli middag inne på byn istället. Vattnet  berodde  på att någon hade grävt av rören eller något liknande i VÅga, eller om det det var en läcka. Sedan var vi och sa grattis till Tjanne hemma hos han och Sara. Oj vad fint och mysigt dom hade det!
Kom hem och insåg att jag ju inte kunde duscha så då blev det till att hoppa in i bilen igen och åka hem till syster och mamma och ta en tvätt där. Så det blev sent isäng även igår, men imorn är det jag som ska sova ut! :)


Middagsplanerna

Nu är det inte långt kvar, då bär det av hemåt mot middag. Tror att det blir köttfärsbiffar och potatis ikväll. Det är mumma det! Riktig husmanskost får kompensera upp den mindre bra lunchen.
Ja så får det bli!

Mätt i magen

Oj oj nu är jag mätt i magen, känns nästan för mätt. Fy ingen bahaglig känsla direkt. Hade ingen lunch med mig idag så det blev en billys panpizza. Inge nyttigt alls men det fick bli så nu, hade även med mig två tomater så lite grönsaker fick jag i mig.
Regnet har ännu inte gett sig, men det är väl bra för växtligheten och väldigt bra för alla pollenallergiker för allt sådant lägger sig när det regnar. Jag tål inte pollen men har ännu inte känt av så värst mycket *peppar, peppar*
Det ringer knappt alls här idag så det blir nästan tråkigt, tur att man sitter med roliga personer, då blir allt lite lättare.Har även kollat alla möjliga bloggar, sökt på både mobiltelefoner och kamera så nu vet jag inte vad jag ska göra. Ta en kopp kaffe kanske? :)

Regnväder

Idag är det riktigt tråkigt väder, regnar som bara den. En dag man egentligen bara skulle vilja ligga inne på soffan och kolla på film hela dagen. Det skulle inte vara nå fel. Med en kopp te i handen också förstås! Hur tycker ni det låter?
Hoppas att det klarnar upp framåt eftermiddagen så jag kanske kan åka och hälsa på Anna. Det skulle vara himla kul! Vi har ju pratat om att prova rida igen men nu hade någon sak som dom hade gått sönder så hon visste inte hur det skulle bli. Skulle ju vara så kul att prova igen. För sedan skulle hennes syster flytta hästarna i sommar till ett annat ställe. 
Redan torsdag också, härligt! För då är det ju snart helg. Då ska jag sova ut! Och sedan ska jag få massage på lördag, det längtar jag till.

Mer skooor

Jaha kväller igen, har varit och ätit middag med syster-yster idag. Kycklingspett och sallad, så himla gott! Det är både skönt och roligt att bara ha en syskon middag ibland, då kan man verkligen fjanta till sig. Kul var det iaf, sedan var jag och Sara ner och grattade Sandra som fyllde år. Fick en jättegod tårta som smakade himmelskt, så nu är man lite sockerstinn!
Slank in på skopunkten.se och vips klickade jag hem tre par (se nedan) Konstigt nog inte ett enda högklackat par men det kändes dax för lite tygskor till sommaren och allt. Men nu blir det natti, förstår inte varför jag hela tiden lägger mig så sent. Det måste bli en skärpning på det.
Hörs imorn!




Kärringhonda

Lektionen gick bra men det är ganska svårt. Fixade Sandras present också innan som jag hoppas att hon blir glad över men det tror jag. Nu är det mindre än en timme kvar för mig och denna arbetsdag.
Blir nog att jag får ta provet på måndag istället för min lärare var inte där på fredag eftermiddag, kanske lika bra det så hinner man plugga lite till i helgen.

I helgen blir det ju premiär på Torön också, ska bli riktigt kul och jag hoppas att det kommer bli bra väder då vi tänkte cykla dit.
Apråpå cykel hittade jag en jättefin i Järvsö igår på Sedells loppis. Ska dit på lördag och kolla vad den kostar då de inte har öppet under veckorna. Hoppas att det är ganska bra pris och att det kanske finns lite prutmån på den. Det skulle vara alldeles ypperligt! Jag får hålla mina tummar!

Onsdag 26/5

Nu dag igen, vädret är inte lika vackert men det går det med. Så dagen till ära tog jag på mig ett par jeans, linne och kofta. MMs:ade ju in bilden på älgen jag såg igår igen och det gick bättre idag. Och man såg den faktiskt mer än vad jag trodde man skulle göra, tur att jag satt dit pilen så man vet vart man ska kolla.
Idag blir det jobb, paus för mattelektion och sedan jobb igen till 18. Efter det bär det av till bästa Sandra för hon fyller år idag!

Kanske kanske blir det lite plugg. Mina förhoppningar är att jag ska komma väldigt långt idag på lektionen och förstå bra så jag kan göra provet på fredag. Efter det har jag ju bara ett kapitel kvar för nu MÅSTE jag bli klar med detta. Vilken lättnad det kommer bli när jag är klar, då kan jag slappna av. Även fast det har varit kul att gjort detta så har det även varit påfrestande och tidskrävande. Men jag är väldigt stolt över mig själv att jag har klarat det såhär långt utan särskilt mycket hjälp. Har ju inte varit på så många lektioner.

Nej nu är det fikatime!


Här är älgen som jag såg påväg till jobbet...

(e)sp_a0502 (MMS)

Här är älgen som jag såg påväg till jobbet igår. Om man kollar noga så ser man den. Sitter och äter frukost nu och ska snart åka till jobbet.


Kvällning

Kväller igen. Blev lite middag och sedan så var jag hem till mamma en sväng och kollade på hennes fina naglar som hon gjorde hos Adelé idag. Och så hade mina underbart fina skor kommit, och dom passade, mina fötter såg inte konstiga ut och de var ännu snyggare i verkligheten. Kunde inte bli bättre!
Så dom kommer jag änvända mycket framöver. Blev liite plugg också men jag har kört fast ordentligt nu så det är bra att jag ska på matten imorn.
Blev en KORT springtur med, jag skämtar inte om jag skriver att  såhär dålig kondis som jag har nu har jag aldrig haft. Men jag kan nog skylla lite på att det är pollen i luften med. Kan jag det? :)
Nu är räkningarna betalda så nu är det inte lika mycket kvar på kontot, men det ska väl gå även denna måndad. Skulle ju somsagt behöva en ny mobil.. Aja får se hur det blir med det.
Ska prova skicka in bilden igen med på älgen jag såg imorse.

Men nu är det natti!

Mobilträsket

Nu är snart denna arbetsdag slut, funderar på om man ska åka in på Inferno och kika om det finns något kul där och sen om man skulle köpa en present till Sandra. Det är så svårt, vad kan hon tänkas vilja ha? Men något fint ska jag nog komma på. Jag har ju fått lön idag så man måste ju börja spendera.. :)

Är lite sugen på att köpa en ny mobil eftersom jag har tappat min så det blivit en spricka. Någon som har bra förslag?

Såg en älg

Ny dag idag, tisdag vilket även betyder att jag ska åka på Hj:s i eftermiddag.
En rolig sak som hände när jag åkte hit imorse var att jag såg en älg i tegeltjär. Knäppte ett kort men det blev sådär. MMS:ade in det men det är något fel på nätet tror jag för det har ännu inte kommit upp på bloggen och jag kunde inte ringa ut heller. Någon mer som haft liknande problem?


Nu har vi varit duktig, först klippte vi g...

sp_a0501 (MMS)

Nu har vi varit duktig, först klippte vi gräsmattan och sen tvättade vi bilarna. Ni blev ren och fin igen.


Bya Boa

Nu är halva dagen avklarad, känns great! Tjejen som har suttit med mig på medlyssning sitter själv nu och tar egna bokningar. Så himla kul. Men hon sitter bredvid så det är ju bara att hojta om hon behöver hjälp, det är nog lite utav en trygghet.

Efter jobbet ska jag och Sara åka till ByaBoa och kika lite om man hittar något. Ska bli kul för de har ju så otroligt mycket fint där. Har ju mycket fina harembyxor men jag har ju 2 par så man hittar kanske något annat fint. Finns ju gott om saker där.

Nej snart blir det en kopp te igen

Min helg

Nu är helgen över och jag har inte skrivit något alls. Fy det är lite dåligt av mig. Men det får bli ett lite längre inlägg nu då istället. Jobbade ju somsagt till 19 på fredagen. Blev lite kö faktiskt en stund där. Efter det bar det av för lite handling på Coop, sedan till mamma för att hämta lite ungsplåtar. Och sedan blev det lite mys i solen då dom bor på "solsidan" Kom hem och pluggade lite, myste i soffan. Dubbelkollade om plåtarna gick in i ugnen, men de gjorde dom inte, vilken jäkla tur att jag kollade det alltså. Så det löste sig på annat sätt.

Lördag: Vaknade av alarmet på mobilen och då var det bara att hoppa upp och göra sig iordning, tog på mig klänning dagen till ära. Sen var jag och hämtade mamma och Tina för sedan bar det av till kyrkan för konfirmation för Bella. Åh hon var så duktig, det var alla självklart.
Efter det blev det fika och mat hemma hos mina gudföräldrar och Bella. Framåt tre-tiden drog jag mig hemåt för att börja fixa inför mitt eget kalas. Så då blev det framforsling av utemöbler, la på pappersdukar och tog fram madrasserna. Och självklart när jag gjort det börjar det regna. Blev så ledsen, men som tur  var så klarnade det upp så vi kunde sitta ute hela kvällen. Vi gjorde iordning alla hempizzor och bålen. Sedan var det bara att vänta på gästerna och till slut kom dom.
Tack ni som kom, jag hade det väldigt roligt! Hoppas att ni också hade det?

Söndag: Sandra sov över hos oss då det inte fanns nån som skjutsade och självklart vaknde jag redan vid 8.30 av regned! Blev lite panik och sprang ut i regnet och började plocka iordning allt, jag hade ju inte tagit in madrasserna så de var fuktiga men som tur var så hade vi satt upp parasollet så de tog det mesta regnet. Jag min nöt hade lämnat kameran ute men det klara sig. Seden åt jag och Sandra lite frullle  innan hon åkte hem. Då tog jag tag i dammsugaren och torkmoppen och städade upp allt. Efter det blev det en dusch och lite mattepluggning. Söndagen i övrigt blev lugn, var så himla trött då man inte sov så många timmar. Blev lite filmmys på kvällen med varma mackor och trevlig sällskap. Tack!

Idag är det jobb och efter det vet jag inte vad som händer, man skulle ju varit och kikat på ByaBoa men jag ska höra med Sara om hon kan. Dom har ju så himla fina saker där!

Nu blir det en kopp te tror jag. Börjar känna lite halsont, inge bra!

Skomania

Nu är det BARA 1 timme kvar tills jag slutar. Wiie! Det brukar gå ganska fort. Denna dag har gått riktigt bra, alla har varit så glada här på jobbet. Brukar bli att det känns lite lättare varje fredag innan helg. Och på söndag åker en kollega till Rhodos, och det lustiga är att de ska bo på precis samma hotell som vi bodde på när vi var där. Berättade att jag tyckte att det var super och rekommenderade drinken Avra Beach Special. Så den skulle hon prova.

Tina ringde även och berättade att hon och mamma skulle beställa skor från skopunkten och hörde om jag ville med, och när det gäller skor är jag ju inte sent på. Men de enda jag fastnade för var dessa godbitar. Vad tycker ni? Har inte riktigt gillat gladiator skorna men dessa var riktigt snygga. Hoppas bara att jag kan ha dom med.


Fredag 21/5

Äntligen är fredagen här, jag har redan jobbat på Hj:s så det är skönt att jag kan bocka av det redan innan helgen. Sedan var jag en sväng till systemet med så det är klart. Efter jobbet idag ska jag handla lite, sen hem och fixa och dona. Tog fram utemöblerna igår också, ska tvätta av dom och försöka olja in dom.

Idag är det somsagt jobb till 19 som gäller. Känns sådär då det förmodligen komma ringa rätt lite. Men det brukar ju gå rätt fort ändå.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt.
Kom på en sak, det är ju redan slutet på maj, tiden går så himla fort. Eller vad säger ni?


Påskliljor

Nu är det natti  natti för mig. Tänkte bara visa två bilder på påskliljorna som blommar i våran trädgård. Har varit otroligt effektiv sedan jag kom hem och har hunnit med en massa behövliga saker. Det känns bra. Så har jag pluggat lite också. Imorn är det jobb mellan 11-19. Men efter det är det äntligen helg!



Torsdag

Ny dag igen, redan torsdag. Härligt!
Angelica sitter med mig idag med men nu gör hon nästan allt själv, man blir nästan lite stolt då man hjälpt till att lära henne.
Idag efter jobbet tror jag det blir en sväng på Dollar, ska köpa lite snacks tror jag och även tandkräm för det är totalt slut nu sedan imorse. Får inte glömma det! Sedan ska jag hem och städa en snabbis och fundera och planera lite inför ihelgen.
Och ikväll ska jag även lägga in bilderna jag har, sorry att jag inte gjort det innan. Men nu ska det bli ändring på det, mer bilder i bloggen!


Vi var upp en sväng och kollade i lassekro...

sp_a0499 (MMS)

Vi var upp en sväng och kollade i lassekrog och kikade samtidigt på laforsen, det var väldigt mycket vatten även där..


Medlyssnare

Oj oj har inte hunnit skriva något förrän nu. Har haft min medlyssnare hela förmiddagen och då vill man ju inte in och skriva här. Ser ju inte så bra ut då man ska lära ut korrekt och vara ett föredöme. Men det går himla bra, hon är så duktig!
SOlen skiner ute och det mesta känns bra. Jobbar till 16.30 idag och sen måste jag åka på Hj:s med och ta det medsamma. Sen ikväll måste jag försöka plugga lite då jag ska på lektion imorn. Man kanske ska ta sig en tårtbit med, har ju en del hemma.

Nu när det är ganska lungt ska jag ta mig en titt i blogglistan som jag har med. Har ju vissa jag läser nästan varje dag. Ikväll funderar jag även på att lägga upp lite kort som jag har fotat på senaste tiden. Kommer ni kika in igen då?

Medlyssnare

Oj oj har inte hunnit skriva något förrän nu. Har haft min medlyssnare hela förmiddagen och då vill man ju inte in och skriva här. Ser ju inte så bra ut då man ska lära ut korrekt och vara ett föredöme. Men det går himla bra, hon är så duktig!
SOlen skiner ute och det mesta känns bra. Jobbar till 16.30 idag och sen måste jag åka på Hj:s med och ta det medsamma. Sen ikväll måste jag försöka plugga lite då jag ska på lektion imorn. Man kanske ska ta sig en tårtbit med, har ju en del hemma.

Nu när det är ganska lungt ska jag ta mig en titt i blogglistan som jag har med. Har ju vissa jag läser nästan varje dag. Ikväll funderar jag även på att lägga upp lite kort som jag har fotat på senaste tiden. Kommer ni kika in igen då?

Så sjukt många gratulationer!

Jaha denna dag drar sig mot sitt slut, tråkigt men sant! Men jag har haft en underbar födelsedag. Har fått så otroligt många gratulationer, hela 130 st på bara FB. Är helt mållös och glad. Vilka underbara vänner man har! :)
Och otroligt god tårta har jag ätit och Tina hade bakat en jättegod paj med rabarber, faktiskt årets. Otroligt gott så nu rullar man fram.
Ska ta en dusch nu och sedan krypa till kojs, ikväll kommer jag absolut somna med ett leende på läpparna. Vänner och familjen är tametusan det bästa man har!

Syns imorn, natti natti!


Vilken underbar pojkvän jag har, kolla vad...

sp_a0498 (MMS)

Vilken underbar pojkvän jag har, kolla vad jag fick när jag kom hem!


Lycka

Ni kan inte ana vad glad jag är idag. På facebook vet jag inte hur många som har skickat en hälsning. Blir så himla glad och vad kul det är! Vilka fina och många vänner jag har. Detta blir en dag att minnas och det är ju bara halva dagen som har gått :)

Snart är det lunch och då blir rester sedan igår när vi gjorde hempizza. Riktigt gott var det så jag hoppas att det smakar lika bra idag!

Min dag idag

Ny morgon och ny vecka. Känns bra faktiskt, nu börjar man märka rejält att det går mot våren. Träden börjar bli gröna och blommorna växer så det knakar i backen.

Igår kom somsagt släkten från bollnäs och jag fick en massa fina saker. Det var pengar, presentkort, en fin skål och ett Collistar solpuder. Superbra!

Men det är ju idag jag fyller år så idag fortsättet firandet med mamma och Tina  som vi ska bjuda på lite middag. Blir nog tacos! Nej nu är det jobb först, och sen måste jag till Adelé så hon får laga min nagel som jag lyckades ha sönder igår.


Helgen i korthet

Jaha då var det söndag igen, helgerna går så himla fort.
I fredags kväll kom Josefine och hälsade, pratade en massa och åt fruktsallad. Riktigt mysigt. Efter det blev det lite skjutsning och efter det bar det av upp till Ljusdal en sväng för att hälsa på Hanna, Sandra och Vickan. Där blev det film och lite ost med kex.

Lördagen fixade vi lite här hemma, kollade lite på motorcross i Ljusdal och sedan åkte vi för att kolla på Nors AIK när dom spelade mot Föne. Tyvärr förlorade dom men det var ändå kul att se spec när det var så mycket folk. På kvällen blev det grillning hos Olle och Sandra. God mat och trevligt sällskap alltså. Senare drog vi vidare mot föreningshuset där det var lite partaj. Dansade och drack lite mer och hade det trevligt.

Idag har det inte hänt så mycket. Var och hämtade bilen, handlade och har nu gjort tårtan som jag  visade. Ska byta om lite nu och vänta på att släkten kommer. Det  blir en bra dag dethär.

Ha det bäst!

Idag blir det lite kalas med släkten från ...

sp_a0497 (MMS)

Idag blir det lite kalas med släkten från bollnäs, såhär ser tårtan ut.


Hej hej. Sitter på jobbet nu, har medlyss...

Hej hej. Sitter på jobbet nu, har medlyssnare nu hela dagen så jag kan inte skriva något. Blir ett smsinlägg istället. Vädret är tråkigt och nu åskar det också. Fy, men lite mysigt med. Ringde och kollade så k hade dragit ur allt och det hade han. Tur det! Ikväll blir det nog fika med josefine. Skriver mer då. Håll ut!


Blommor och biltripp

Idag har det varit en bra dag, har varit och handlat blommor med sara och sedan var vi ute och åkte en sväng. Det slutade med en god macka på condis. Sen åkte jag ner till pappsi och har varit här och fikat. Och nu sitter jag och ska få äta lite spagetti och köttfärssås. Pappas är godast.
Det har känts som om det är helg hela dagen, men så ska jag iväg och jobba imorn. Det känns väl sådär men då är det ju fredag och då brukar det mesta gå bra ju!

En rolig nyhet jag fick på mailen var att jag hade klarat matteprovet, oj vad glad jag blev. Jag trodde att jag skulle klara det men man kan ju aldrig vara helt säker ju.

Igår hade jag en riktigt trevlig och mysig kväll. Det bestod utav filmmys, massa gott och sällskap av Sara och Monica,tack för det tjejer. På natten var jag upp till ljusdal och hämtade mamma och även bästa Anna som varit ut.

Nej nu ska jag hjälpa pappa att duka. Hoppas att ni också haft en bra dag?

Nu har jag gjort det!

Yes nu är äntligen provt gjort! Kändes bra, mycket bättre än sist iaf. Så jag ska nog kunna skrapa ihop till ett G men man ska ju inte ropa hej förrän man kommer över bäcken som man brukar säga.
Men svaret får jag inte veta förrän nästa vecka. Jag frågade lite försiktigt om han trodde att jag kunde börja med kapitel 3 och det tyckte han så jag hoppas att det går bra. Så nu blir det till att plugga men ikväll tänker jag tillåta mig själv att slappna av och ta det lugnt.

Verkar vara något problem med telefonin här, någon mer som har problem?


En spark i baken

Oj oj nu är det inte långt kvar till provet, börjar bli lite nervöst i magen men det ska gå bra. Ska snart slänga i mig lite mat och hoppa i bilen för att fara till skolan. Sen är det bara att ta tjuren vid hornen.
Efter provet åker jag tillbaka till jobbet eftersom jag jobbar till 16. Men det kommer nog att gå ganska snabbt, kan ju alltid hoppas. Är väl många som slutar tidigare idag så förhoppningsvis blir det lugnt på eftermiddagen.

Nej nu drar jag, wich me luck!

Onsdag

Nu har jag kommit till jobbet,vädret ute idag ser lovande ut. Hoppas att det håller i sig tills imorn då man är ledig. Får se om jag åker till pappa eller är hemma och solar, om vädret tillåter då.

Idag har jag matteprovet och jag hoppas verkligen att jag kommer att klara det. Får kolla lite mer på repetitionen idag. Men detta kapitel känns iaf bättre än sist så jag hoppas att jag slipper omprov. Sedan kör jag snabbt igenom kapitel tre och fyra och sen är jag klaaaaar!

Ikväll verkar det bli tjejmiddag och film, det gillas skarpt! Var ett tag sedan nu. Så det blir mys!


Tänkte visa mina nya flip flops som jag kö...

sp_a0494 (MMS)

Tänkte visa mina nya flip flops som jag köpte idag på dollar. Inte så snygga men himla sköna då det är om små mjuka piggar som ökar blodcirkulationen. Väldigt skönt! Sitter även och pluggar nu till provet imorn,de går inte så bra. Håll tummarna för mig!


Ny mejl?

Sitter och funderar lite på om jag ska skaffa en ny mejladress, den jag har nu har jag haft stortsett sedan jag skaffade hotmail. Och det är inte så jätteseriöst, men det blir kanske lite klurigt att ändra allt. Är det jobbigt, någon som provat.. För det känns lite skämmigt att ta min mejladress då man skickan in ansökningar och CV ibland.

Ännu ett i-landsproblem eller hur?

Tisdag 11/5

God morgon! Morgonpigga jag sitter redan på jobbet och har börjat jobbet. Känns himla bra då jag får sluta tidigt!!
Håret blev förövrigt bra utifall ni är nyfiken. Fattas bara lite klippning av toppar nu tror jag. Men det ska vi nog kunna ta och ordna rätt så lätt. Vill ju ha lååångt hår så då är det nog bra att klippa av lite och hoppas på att det växer ut fort igen.

Redan när jag kom till jobbet sken solen och var rätt så varm så idag blir det nog toppenväder.. Vill ju ha sommar och värme snart. Men den kommer nog snart den med, och innan man har fattat det så är det höst. Haha oj vad positivt det lät men ni förstår vad jag menar, tiden går fort.

Fixning av håret

Sitter för tillfället mid slingning i håret. Har blivit lite för mörkt i utväxten så därför var det dax. Hoppas på att de4t blir bra.

Var ju somsagt på matte idag och det gick riktigt bra. Så nu är jag klar med kapitlet så jag funderar på om man ska göra provet redan nu på onsdag och hoppas på det bästa så man kan börja med näst sista kapitlet snart.

Sitter och lyssnar lite på Enigma nu, riktigt sköna låtar. Sen blir det en dusch, kolla lite i boken och sedan lägga mig i sängen och läsa lite Ego Women. Det tycker jag låter som en bra idé. 

 
Såhär ser man ut just nu..

Grått och trist!

Jaha då var helgen redan över, förstår inte att det ska gå så himla fort. Men men denhär veckan kommer nog också gå ganska fort eftersom man är ledig på torsdag. Hoppas att den kommer gå fort iaf.
Vädret ute är trist och grått.. Men det kanske blir finare framåt dagen.
I eftermiddag blir det matte för hela slanten iaf, hoppas jag kommer framåt lite så jag kan göra andra provet snart. Skulle behövas faktiskt..

Sen måste jag ta en sväng till apoteket och köpa lite ansiktstvätt, får se om jag kikar på något mer också.
I helgen blev det ju lite shopping iaf men bara på IKEA. Lite tråkigt att det inte vart några kläder men väldigt bra för plånboken, det får kanske bli en tjejresa framöver??

Nej nu ska jag försöka engagera mig i jobbet, vet inte om jag känner någon dragning till det men men. Hoppas att det löser sig med semestern också!! Jag viiiiill!

Har precis varit ute i trädgården och fixa...

sp_a0493 (MMS)

Har precis varit ute i trädgården och fixat, klippt ner och krattat lite. Sedan väntar jag på att dessa påskliljor ska slå ut. Hoppas dom kommer till min födelsedag, det är ju inte så långt kvar nu. Men nu blir det nog en macka och lite läsning i solen tror jag.


När vi ändå är i trakterna så åkte vi till...

sp_a0492 (MMS)

När vi ändå är i trakterna så åkte vi till domkyrkan i uppsala. Sen blir det shopping! :)


Eftermiddagen och kvällen

Nu är det kväller igen. Ska ta och krypa till kojs nu eftersom vi ska åka vid 5 imorm. Åh det ska bli jättekul att komma iväg lite, få gå på IKEA ju :)

Ikväll var vi till  Nor en sväng och hälsade på. Hade mycket trevlig med prat och skratt. Men nu blir det sängen och hoppas på att man kan somna fort så man inte ligger och vrider och vänder sig. Natti natti!

Förhoppningar

Jag har lite utav en varm känsla i magen just nu, allt kommer nog att lösa sig till det bästa till slut... Jag håller mina tummar och tår!

Fredag 7/5

Äntligen fredag! Känns som om denhär veckan har gått ganska segt, vet inte vad det är. Jobbar till 15.30 idag så det är himla skönt. Sen har jag ju hj:s också men det går ju fort. Sen ikväll ska jag lägga mig i tid då vi ska upp och iväg imorn vid 5 eller 5.30. Spännande det ska bli, skönt att få komma iväg på en tripp och spec när vi ska på IKEA! Det gillas!

Lockade håret förresten imorse igen, gjorde ju det igår med. Har inte förstått det med plattången tidigare men nu fick jag till snitsen, himla nöjd är jag så det kommer jag prova fler gånger. Och himla lätt var det när man kom på tekniken.

Middagsplaner

Snart är det inte så långt kvar tills jag slutar. Då blir det affären för att handla lite middag, tror att det blir pastasallad med kyckling idag. Det låter gott va?

Ikväll blir det nog plugg och sen får vi se vad som händer mer, ska ju börja tidigt imorn så det blir nog även tidig i säng. Har haft medlyssnare hela dagen idag och även imorn så det är kul. Extra kul att se hur de utvecklas så mycket efter så kort tid. Är stolt jag!

Nej nu är det bara 35 min kvar, yeeh! Skriver mer senare.

Tok och knas

Sitter på jobbet först nu eftersom jag jobbar ändå till 18 idag. Känns sådär men tur att min kollega mittemot också jobbar kväll. Blir så ensamt annars om man sitter själv.
Usch det är inge kul just nu, känns som om jag bara klagar och det är världens i-landsproblem. Men ändå jobbigt tycker jag.  
Först är det all press med matten som måste vara klar så fort som möjligt. Sedan vet jag inte vilken skola jag helst vill studera vid. Om jag ska försöka ändra om så jag söker in till sundsvall som sen ansökning eftersom annars kommer jag strykas totalt från Sthlm. Åh jag känner vad gnällig jag är men det känns lite jobbigt just nu för jag är en sådan som vill kunna planera och strukturera. Och det är väldigt svårt i detta läge.

Sedan detta med semestern i sommar, jag fick ju mitt tredjeval som jag är allt annat än nöjd med. Jag kommer absolut inte få någon sammanhängande semester utan det verkar bli någon vecka där och här. Sedan hade vi ju planer på att åka utomlands med några kompisar och dom grusas totalt nu. Men jag vet inte om jag ska säga upp mig eller stå ut i sommar och hålla ut. Hålla tummarna för att jag kommer in för då får jag ansöka om tjänstledighet. Åhhh det är så himla svårt! Men enligt lagen har jag rätt till 3 sammanhängande veckors semester och det verkar jag inte kunna få i nuläget. Känns som om det mesta går emot nu även fast jag vet att många har det mycket värre.. Men jag ville bara skriva av mig. Någon som har tips och råd på hur jag ska göra??

Nu ligger jag i sängen och ska försöka ...

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Har lite tur, för imorn börjar jag sent så jag får lite sovmorgon, det gillas! Idag efter jobbet pratade jag med min chef om semestern, det ser inte särskilt ljust ut nu men man kan ju alltid hoppas på att det blir bra ändå.. Sedan var jag till hanna en sväng. Fick lite fika också pratade vi om allt möjligt. Mycket trevligt. Efter det bar det av till Carro för att hämta produkterna jag beställt. Så nu har jag smörjt på cremen jag köpte så får vi se om det blir någon skillnd. Hoppas! Kvällen har bestått av mest matte, hann komma en bit på vägen men det are a long way to go! Nej nu ska jag försöka sova. Godnatt på er!


Vill tillbaka

Har suttit och läst lite bloggar och liknande nu och känner att jag vill åka till London igen. Det var så himla mysigt!  En blogg som jag tycker är himla bra är denna http://tessm.se/ Det handlar om en svensk tjej som bor i London. Jättebra blogg tycker ja med många fina bilder. Vill åka tillbaka och njuta av vårvädret och handla på Primark!




Här är lite bilder från vår resa till London, det var mamma, Tina och jag!


Tävlingsdags igen

Är med och tävlar nu hos Lily om en plattång från GAMA. Min har ju gått sönder nästan nyss och denna har jag hört ska vara grym! Har en del kompisar som haft den som är jättenöjd och det blir verkligen spikrakt eller lockigt om man vill de. Så jag får hålla tummarna mina. Ni känner säkert igen den, såhär ser den ut.


Bild lånad av http://www.barbershop.se/


Lunch time

Ganska lugnt här på jobbet faktiskt, snart är det lunch och då blir det resterna sedan igår. Stuvade makaroner och fläsk, haha det är grejer det.
Jag och K hade lite funderingar på att åka till Lassekrog och sova där inatt eftersom jag börjar sent imorn och sedan var det så himla länge sedan vi vär där. Får se hur det blir.. Men mysigt skulle det vara, ute i ensamheten.
Kanske det går bättre att plugga där? :) Nej vi får se vad som händer, kanske blir hemma också eftersom det annars ändå kommer bli så sent.

Hmm sen ska jag nog höra med Carro om hon är hemma då jag slutat så kanske jag kan hämta mina oriflame saker som jag beställde. Spännande!

Predikanten

Redan onsdag vilket är himla skönt! Idag får jag förhoppningsvis veta om man kan göra något annat åt min semester. Jag håller tummarna eftersom det var tänkt att vi skulle åka till Spanien. Det hade ju varit underbart!
Blev en rätt lugn kväll igår, god middag och sedan kikade vi på Camilla Läckbergs film "predikanten" Den var ännu bättre än isprinsessan faktiskt. Sedan har jag läst den boken med men böckerna är ju oftast lite bättre.
Blev inte så mycket matte igår men jag tar igen det ikväll har jag tänkt. Måste ju ta det lite lugnt ibland också för annars kommer jag köra slut på mig själv.

Nej nu ska jag sätta igång här och idag ska en kompis sitta med mig som medlyssnare, jaa!

Ana det gröna

Nu börjar man ana den gröna gräsmattan igen, det känns tryggt. Även fast det är såhär med majvädret varje år blir man ändå alltid lika förvånad. Hoppas bara att det blir finväder tills jag fyller år, sitter och funderar på om jag ska ha lite kalas eller inte. Det är ju kul men kommer det mycket folk vill man ju kunna vara ute och det är ju inte att lita på med detta väder. Fast man kanske kan försöka ordna med partytält som i helgen. Hmm detta får vi tänka på. Alltid kul med fest, haha!

Ska ta och försöka kika lite i matteböckerna nu mellan samtalen. Ikväll kanske det blir en liten konsert i ljusdal men vi får se hur det blir om man kan samåka eller inte.


Måndag

Fattade inte vad som hänt med vädret imorse, det var ju helt vitt ju! Hmm hoppas att det smälter bort snart. Det brukar ju gå ganska snabbt.
Har en medlyssnare idag nu på förmiddagen, så jag kommer inte kunna skriva då. Men skriver mer i eftermiddag.
Ska snart gå på lite rast, blir nog en kaffe och en frukt. Sedan hoppas jag på att det kanske löser sig med min semester, ser inte så jätteljust ut nu men det ska ju lösa sig, det gör det ju alltid.

Då blev det vinter igen, jag vill ju ha so...

sp_a0488 (MMS)

Då blev det vinter igen, jag vill ju ha sommar! Men maj brukar ju vara lite fram och tillbaka med vädret..


Isprinsessan

Oj oj redan kväll igen. Har pluggat en del sedan jag kom hem då jag var på lektion idag, men jag vet inte om jag  blev så mycket klokare direkt om man säger så.
Blev spagetti och köttfärssås till middag och sedan kom Sara hit en sväng så då kikade vi på en Camilla Läckberg film, isprinsessan denna gång. Himla bra var den!

Så nu blir det sängen snart,tänkte ta en dusch först bara. Känns lite skönare att gå och lägga sig då ju.

Vilket sjukt väder vi har, det snöar!

sp_a0486 (MMS)

Vilket sjukt väder vi har, det snöar!


Crazy weekend

Ny vecka och nya verkligheter. Det behöver jag verkligen nu känns det som. Helgen som varit har varit lite omtumlande på olika sätt. I fredags fick vi veta våran semester för i sommar och jag fick mitt tredje och absolut värsta alternativ. Hela sommaren är förstörd! Vi som skulle ut och resa jag och K och några kompisar. Jag får se hur detta blir nu, får se om det blir något möte eller något. Ska försöka ringa till Unionen idag och kolla med dom, annars funderar jag faktiskt på hur jag ska göra. Förhoppningsvis kommer jag komma in på skola atill hösten så då kommer jag ändå inte vara kvar här. Jag vet att det låter löjligt men detta skulle blivit min första sommar någonsin med riktig semester. Det var det jag hade sett fram emot så otroligt mycket! Vi får se hur det blir för min "närmaste chef" är otroligt bra och förstår hur läget ligger till.

Aja nog om det, i fredags kväll var det iaf fest hos Pyre med grillning, dricka och bastande. Fattade inte riktigt vad som hände men jag drack för mycket och alldeles för snabbt så mamma fick komma och hämta mig, och mer skriver vi inte om det tror jag. Men enligt mina vänner hade jag inte skämt ut mig totalt eller betett mig illa. Så det är ju alltid skönt att höra. Alla kan ju få i sig lite mycket ibland.. Eller?
Lördagen spenderade jag hemma hos mamma framför tv:n, skjutsade upp henne till Ljusdal, hämtade K och sen blev det mys framför en film på kvällen och på natten hämtade jag mamma igen.

På söndagen var vi till skästra och gjorde smörgåstårta till K´s lillebror som fyllde år, jag pluggade lite lite, städade på Hj:s och åt middag med mamma. En väldigt okej söndag.

Och idag är det somsagt måndag igen, i eftermiddag ska jag på mattelektíon igen och hoppas på att man förstår lite. Det är ju bara några sidor kvar nu i andra kapitlet. Känner att jag stressar upp mig totalt över detta men jag måste bli klar nu, helst nyss!!

Ne nu ska jag återgå till mitt jobb igen.. Yeees!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se