Äpple och kanel snacks

Fortfarande sjukstuga här hemma, dock på bättringsvägen så de är skönt. Försöker plugga så gott de går. Ska ta och fortsätt lite nu innan K kommer hem för då blir de middag. Tog och gjorde lite snacks nu. Himla gott och nyttigt!


Ny vecka

Och jag är helt slut redan. Känns som en dunderförkylning är på g. Precis vad jag behöver såhär några dagar innan tenta liksom. Jag som så sällan är sjuk har varit de nu en del i vinter. För lite vitaminer kanske :/ Aja ska försöka öppna böckerna iaf. Skönt att vara hemma fortfarande iaf. Kan vara de enda tills på fredag. Riktigt härligt! Men sen bär de av neråt igen. Ska bli så skönt att komma till Sthlm en sväng med.
Nej nu blir de till att knapra Alvedon.
Hejpa!


Party

Nyklippt och fixad. Nu vankas de mat och trevligt sällskap hos Vanja. Trevlig kväll på er!


Helg

Ja ni, knappt nån uppdatering men de har mest att göra med att de inte händer så mycket nu. Pluggar och är i skolan bara känns de som. Kommer bli rätt mycket nu ett tag, har tenta på lördag, sen ska se skrivas ett stort PM, in med inlämningar och ja, så håller de på. Men men de ska ju funka de med.
Nästa lördag ska jag till Sthlm iaf, direkt efter tentan. Ska bli så skönt att komma iväg lite. Kommer ju inte dit förrän på lördag kväll men hoppas att jag kan stanna tills typ måndag kväll eller så. Skulle vara skönt! Kanske hinner träffa nån vän där nere.
Annars har jag tänkt tagit en prommis snart, sen ska jag klippa mig och ikväll är se tacos hos Vanja med en skräll med grannar! Himla trevligt ska de bli! :) De längtar jag till. Nej nu ska jag springa och ta på mig kläder, skor och broddar. De är ju halt ute idag.


Kärlek

Åh så otroligt snygga skor! Hur fina som helst anser jag, tänk dom i vår/sommar. Oj oj får nog fundera lite och se hur de blir. Synd att de är så långt till min födelsedag!


Helgen i korthet

Jaha tisdag redan, jag förstår inte vart tiden tar vägen? Hjälp vad tiden går fort. Och allt bara rullar på.

Har iaf haft en bra helg med väldigt mycket god mat och trevligt sällskap. Hade de jättemysigt när jag var hos mamma och Tina. Har saknat henne väldigt mycket, och nu tar de inte alls långt tid tills vi ses igen pga att jag ska snart ner och fira mormor när hon fyller 70 år.

På lördagen bakade vi ju scones och överraskade mamma. På söndagen stod de skotertur på schemat och grillning av lite mer oxfilé. Haha helt sjukt att vi tog med det men de smakade bra även ute.
Middagen blev i Nordsjö bestående av pärgröt och fläsk. Hur gott som helst! Sen en trevlig stund hos Kristian,Karin och Nikky. Då var även Erik, Anki och lilla Minnha där.

Måndagen blev de en del studerande. Sen var jag till Ljusdal en sväng. Köpte en plattång och sålde min matte c bok, himla skönt. På kvällen kom K hem igen så jag stannade enda tills imorse i Järvsö. Riktigt skönt! Men då bar de av mot Gävle igen.
Snart blir de sängen för imorgon står de tvättning på schemat. Sen blir de gästföreläsning. Spännande! Och jo, tack igen Sara för Biotherm. Gillar dom jättemycket!


Godmiddag

Men ikväll har jag ätit sjukt god middag, egengjord plankstek! Vi hade 2,4 kg oxfilé från Helsingestintan. Otroligt gott! Oj oj! Till de blir de ett glas rött såklart. Ja jag klagar verkligen inte.


Godmorgon världen

Härligt med lördag. Sov ju hos mamma och Tina inatt nu när hon är hemma. Och igårkväll var de familjemiddag med tacos. Riktigt mysigt, de var ett tag sedan nu ju.
Och imorse gick jag och Tina upp och överraskade med scones och en riktig mysfrukost för mamma. Nu får vi se vad dagen har att erbjuda.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/450210/images/2012/pic_189969177.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/450210/images/2012/pic_189969451.jpg" class="image">


New nails

Sitter för tillfället på föreläsning men tänkta slänga in ett inlägg om mina naglar jag gjorde igårkväll. Blev svarta tippar. Tyvärr ser naglarna kortare ut då men de är snyggt tycker jag.


7 år!

Idag firar jag och hjärtat sju! år tillsammans. Helt sjukt egentligen vad tiden har gått fort. Men så är det. Tyvärr kommer vi inte att träffas då han har jobbat tills idag men är nu hemma och jag är kvar i Gävle för att vara på skolan imorgon hela dagen. Och som grädde på moset är jag förkyld. Alldeles täppt och lite feber. Så de blir inte mycket firande här inte men kanske till helgen, då får vi ta igen de. <3


Telia

Tack Telia för den goda presenten. Den smakade bra. Har precis ätit klart våran tjejmiddag. Himlans gott! Nu är de Top Model och sen blir de fika. Har ni haft en bra dag?


Föreläsning

Nu är de föreläsning som gäller hela långa dagen. Känns sådär eftersom jag både har ont i halsen och är lite febrig. Typiskt, har verkligen inte tid att vara sjuk nu.
Är iaf i teknikparken idag, och de trevliga här är att de bjuder på karameller. Tummen upp! Då blir man extra glad såhär på alla <3-dag


Skotertur

Såhär såg man ut igår när vi var ute. Ser dock lite stel ut i ansiktet då de var lite kallt vid just denna stund. Men annars var de trevligt.
Och som min mamma undrade, självklart hade vi hjälm. Men när vi stannade åkte mössan på istället.


Måndag

Detta är vad som kommer hända idag. Kaffe och läsning. Känns helt okej, är ju fortfarande hemma så jag ligger i kökssoffan och pluggar. Vädret är kallare idag än i helgen. Så jag är nöjd över att de var så fint då så vi har kunnat varit ute mycket. Igår blev de ju en tur på skotern.


Helgen

Har haft en riktigt bra helg. Edvin har varit på besök, vi har åkt pulka, skoter och ätit gott. Igår var jag och kikade på Twilight hos Sara med flera. Alltid lika bra dom filmerna ju. Nu är de soffmys som gäller efter en riktigt god middag.


Himlans söt

Kolla vilken gullig bild jag fick ikväll. Eller hur?


Adele - Someone like you

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, "
Yeah

You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."
Yeah

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead



<3


Dagens frukost

De blev hallonkräm, en riktig sockerkick jag vet men de var vad som fanns hemma. Tänkte försöka få till ett hjärta, syns sådär men de ska de föreställa. Bröt också hårdbröd och hade på för de gillar jag. Idag blir de läsning och kaffe, får se hur långt tid de tar innan jag tröttnar och ögonen svider. Trevlig dag på er!


Kvällen är här

Och jag ligger framför tv:n och kikar. Startade dagen genom att sova ut och var sedan ute och sprang en sväng. Åt lite och duschade.
K är ju hemma igen eftersom han överraskade genom att komma hem igårkväll isf idag.
Sen var vi till Ljusdal en sväng, kikade lite. Sen handlade jag lite mat och bjöd mamma på middag. De blev kycklingwok, riktigt gott, de tyckte mamma med. Snart blir de natti här hemma.
Kolla sötnosen igår när jag låg på kökssoffan.


Godmorgon

Nu blir de kräm till frukost. Kokade den igår och blev himla nöjd. Sen får vi se vad som händer här, skönt att de är "varmare" idag. Nu är se bara -13 grader. Men mycket bättre än -30 som de var inatt. Hu vad kallt det var!


Fredag

Idag har de varit en toppendag. Ridit på Appe med bästa Sandra <3 Sen for vi till Arbrå och simmade. Väldigt skönt och behövligt!
Nu är de fredagsmys hemma hos Carro och vin. Trevligt!


Morrn

Ny dag, nya möjligheter. He precis vaknat och ska ta och klä på mig. Fy de är INTE varmt i huset nu kan jag säga. De beror nog delvis på att de är kallare ute nu med, vi har -17, sen drar vi ju ner värmen på veckorna så de tar lite tid tills de blir varmt igen. Kollade temperaturen inne, den står visserligen vi förvaret med tror inte vi har med 17 inne iaf. Ska tända lite ljus nu vid frukost. Mys! Så får vi se vad dagen har att erbjuda.


Saknad

Denna lilla varelse har jag saknat, men nu när man är hemma är han så kelig. Myskatten våran! Och han är så social, med var man än går. När jag var ute och skottade var han med hela tiden och sprang runt och busade.


Dutktig

Jag som var så trött fick göra en nytändning när jag kom hem. Hittills har jag lyckats starta fyrhjulingen, kopplat på plogbladet, skottat hela gården och vägarna upp, är inne på min andra tvättmaskin, damsigit överallt och nu ska jag städa toaletten. Sen ska jag ta mig en varm dusch och krypa ner i sängen och läsa lite. Tycker att jag har varit himla duktig med tanke på att jag kom hem vid 21.
Såhär snygg var jag ute i snöyran!


Shopping

Helt sjukt att man mår bättre när man handlar. Detta är dagens inköp. Blir nog himla snygg längre framåt våren med en skinnjacka till. Nu vill jag att snön försvinner! Tack på förhand.


M E today

This is me today! Inget spec men trivs med detta. Och nu lägger jag nog upp första bilden med glasögonen också, de ni. Har fått två kommentarer också, glad blev jag. Men den ena skrev inget namn, men kan misstänka vem de är ;)
Gillar ni glasögonen, det gör jag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/450210/images/2012/pic_187386430.jpg" class="image">


Godmorgon

Har precis vaknat, och nu blir de till att stiga upp och äta lite frukost. Sen göra mig iordning och träffa tjejerna på stan vid tio. Ska ta och handla en väska från Gina som är så fin. Förhoppningsvis perfekt till skolan. En fika kanske se även blir innan jag åker till lägenheten igen och hämtar väskan för art sen åka till skolan och veckans sista föreläsning. Ikväll bär de av hem till Järvsö igen. Får se vad jag ska lyckas hitta på i helgen.


Prova vettja!

Hm okej, nu tror jag att jag har löst det så nu ska det gå att kommentera inläggen. Kan ingen vara gullig och prova? <3 Det vore snällt så jag vet att de fungerar. Hm sen får vi se vad jag tycker om designen, det är synd att man inte är duktigare själv. Då hade man ju kunnat gjort precis som man ville men men. Tror inte att de är något som jag kommer lära mig heller. Då är det ju bra att sådana som tycker de är kul lägger ut designer som man kan ladda ner. Tack till dom :)


Funkar det?

Bytt design nu, får se hur jag tycker. Men funkar de att kommentera nu? Vad kan felet vara annars?


Hm?

Inte förrän idag har jag insett att de inte går att kommentera min blogg.. Har försökt men inte lyckats, nån som gör de? Har ju laddat hem designen från en gratissida och de borde ju funka. Få ta itu med det ikväll kanske, vill ju att de ska funka att kommentera ju. Får se om jag lyckas själv eller måste be om hjälp.


M Y S

Har glömt att visa ljusen jag köpt från Skalets inredning. Så himla fina, är himla nöjd! De blir så fint sken av dom.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se