Helgen i korthet

Jaha tisdag redan, jag förstår inte vart tiden tar vägen? Hjälp vad tiden går fort. Och allt bara rullar på.

Har iaf haft en bra helg med väldigt mycket god mat och trevligt sällskap. Hade de jättemysigt när jag var hos mamma och Tina. Har saknat henne väldigt mycket, och nu tar de inte alls långt tid tills vi ses igen pga att jag ska snart ner och fira mormor när hon fyller 70 år.

På lördagen bakade vi ju scones och överraskade mamma. På söndagen stod de skotertur på schemat och grillning av lite mer oxfilé. Haha helt sjukt att vi tog med det men de smakade bra även ute.
Middagen blev i Nordsjö bestående av pärgröt och fläsk. Hur gott som helst! Sen en trevlig stund hos Kristian,Karin och Nikky. Då var även Erik, Anki och lilla Minnha där.

Måndagen blev de en del studerande. Sen var jag till Ljusdal en sväng. Köpte en plattång och sålde min matte c bok, himla skönt. På kvällen kom K hem igen så jag stannade enda tills imorse i Järvsö. Riktigt skönt! Men då bar de av mot Gävle igen.
Snart blir de sängen för imorgon står de tvättning på schemat. Sen blir de gästföreläsning. Spännande! Och jo, tack igen Sara för Biotherm. Gillar dom jättemycket!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se