Kvällsplaner

Nu är det bara cirka 20 min kvar på denna arbetsvecka och det känns otroligt skööönt! Sen har jag insett att jag bara har 2 veckor kvar på DHL, helt sjuuukt! Kommer sakna kollegorna. Men men nu är jag ju redo för nya äventyr.

Ikväll blir det middag hos Erik och Anki iaf. SKulle tydligen bli hemgjorda hamburgare. Är ju väldigt mycket godare än köpta. Speciellt när man kryddar på dom lite och gör dom tjockare än vanligt. Mmm vad gott det ska bli! Sen kanske det blir en film eller nåt..

Har suttit och läst lite tidningar idag då det varit rätt lite att göra, har fått lite insperation om saker och ting och även en längtan att uppleva Sverige någon gång. Vi har ju så otroligt mycket fina platser men synd att det är så dyrt bara att semestra i vårat långa land. Hmm. Skulle vilja åka till Fjällbacka, partaja i Marstrand och mycket mer. Uppleva skärgården och sola på stenhällar!


Kommentarer
Postat av: helen

hehe jag har faktiskt ingen aning, men det är ett studierum med eget badrum & gemensamt kök med 14 andra :p men den ligger i ett bra område och det är ett internationellt korridorsboende, så jag håller tummarna!!:)

2010-07-30 @ 23:01:00
URL: http://hellens.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se