Vakna med panik

Då var man tillbaka på jobbet idag. Med blandade känslor, vill ju självklart ha mer semester men det är ju inte heller så toppen när det regnar och är tråkväder.
Vaknade med paniken i kroppen imorse. Hade ställt klockan på 6.14 men på något vis ringde den inte eller vad det nu var som hände så jag vaknade vid 7.11 och då sprang jag upp ur sängen, drog på mig nå kläder och satt upp håret i en knut. Borstade tänderna och på med lite mascara.
Packade matlådan och tog med lite yoghurt. Sen var det bara att rusa. Men i tid kom jag och det är ju huvudsaken.

Ikväll ska jag nog fixa lite hemma, sen kanske hälsa på syster innan hon sticker till Gotland på fredag. Den lyckosten! Det hade jag gärna gjort med. Sen måste jag försöka kolla detta med CSN och liknande. Mycket som måste fixas inom några veckor. Men det ska jag fixa, klart jag gör..

Kommentarer
Postat av: tina

Vi åker tidigt på lördag, virrpära :) Och sen någon gång ska vi åka dit. Bara du och jag älskade du! Och Tove-Lisan, klart du fixar det. Du är bäst.

2010-07-26 @ 10:39:52
Postat av: Sofie

Japp, det stämmer, i februari kommer det en bebis om allt går som det ska. Det känns spännande och otroligt roligt. :) Tack så mycket. Skolan går bara bra, håller på att ladda inför höstterminen nu. Blir ett halvårs eller års uppehåll sen, innan jag gör resten. Jaså, du börjar också plugga igen? Vad ska du läsa för något? Och vart? kram!

2010-07-26 @ 17:53:41
URL: http://sofiewallberg.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jadå, mår rätt bra. Har haft huvudvärk och varit trött några veckor, men nu börjar det släppa. Aha okej. Hoppas det går bra. Ah, det blir mycket nytt, men man kommer in i det snabbt, så det går nog bra. Kram

2010-07-27 @ 08:38:58
URL: http://sofiewallberg.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se