Tankar snurrar

Söndag igen och imorn börjar jag jobba igen. Känns sådär. Som pricken över i är det väldigt tråkigt väder ute, regnet bara öser ner. Fyy!
Igår var det trevligt iaf då vi var och grillade hos erik och anki, sen försökte vi åkte på torön men det verkade vara fullt så då blev det ljusdal istället. Det var väldigt mycket folk där så det var trevligt, men jag tog det rätt lugnt och det känns skönt idag.

Mina tankar snurrar värre än någonsin angående hösten, jag hoppas att det kommer att fungera för det är vad jag vill. Det kommer bli jobbigt absolut, men detta är vad jag vill och då kommer jag att satsa på det. För jag tänker inte ge upp detta. Jag förstår om vissa tycker att jag är väldigt ego men jag tror att ibland måste man vara det för att få det man vill. Jag hoppas bara att jag har gjort rätt val...

Kommentarer
Postat av: Lena

Du ska absolut tänka på dig själv i det här läget. Du kommer att ångra dig om du inte satsar på det du vill. Och jag tror att du har tagit rätt beslut, för du verkar så inställd på att det är det här du vill göra.

2010-07-26 @ 19:49:58
URL: http://itsanewyear.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se