Dagen före dopparedagen

Dagen före dopparedagen alltså, känns helt underbart för nu har jag lov också. Mycket uppskattat kan jag säga. Min dåliga uppdatering har berott på att det har varit riktigt mycket i skolan på sista tiden. Har ofta suttit där från cirka 8 på morgonen till 6 på kvällen. Men nu är det ett tag tills att jag ska tillbaka.
Har även tonat håret i lite guldigare ton. Känns väldigt bra faktistkt. Skönt med lite förändring och sen märker man att håret mår bättre också. Super!!

Idag är det -26.5 grader ute och jag eldar som en tok. Sådär kul men annars blir det väääldigt kallt inne. Ska iaf packa lite också för senare idag bär det av mot Bollnäs. Ska bli så mysigt och jag hoppas att det kommer att gå bra för denna jul kommer att vara annorlunda för oss alla eftersom en person som brukar vara med inte kommer vara det... Jag saknar henne och tänker på henne varje dag. Kommer det bli lättare? Hoppas att det går bra för Edvin också men det ska nog jag och Tina se till..
Nu idag ska jag också lägga in en del på min externa hårddisk som jag fick i en julklapp igår när jag var hos mamma, det blir ju "lilla" julafton där på juldagen men vi fick ett paket igår och då blev det denna. Superbra för det behövde jag verkligen. Så sen ska min dator in på rensning också, känns som om det behövs, den har blivit så himla seg. Hoppas att den blir bättre efteråt bara. Nej nu blir det frulle...


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se