Ny design

Nu var det ett tag sedan, igår var jag hemma och var sjuk igen. Tror förkylningen tog omtag så jag låg och sov storsett hela dagen. Men idag känner jag mig lite bättre så nu är jag tillbaka på jobbet.

Ser ni att jag fått en ny design också, är faktistk jättenöjd för det är denna jag vann hos Linda-Pauline! Men det är lite klurigt att kommentera men jag har frågat hur man gör om det. För i nuläget är det stortsett samma färg så man ser inte vad man skriver. Vad tycker ni om sidan??

Nu är iaf CSN papprerna inskickade och mer info om lägenheten som jag har lite på G får jag förhoppningsvis denna vecka.  Idag ska jag kontaka Unionen och prata lite med dom. Annars är det rätt lugnt, ska nog ta och ordna med nåt fika till jobbet innan jag slutar har jag tänkt. Fy man har varit här över ett år nu och fått lära känna underbara människor, ska bli skönt att göra något annat men det kommer ändå bli konstigt. Men men, jag kommer ju ta tjänstledigt så förhoppningsvis kanske jag kan få sommarjobb och liknande här framöver.




Kommentarer
Postat av: carro

va fin blogen blev =)

2010-08-10 @ 11:16:56
URL: http://carolinejonsson84.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se