Skräckupplevelse

Nu är jag på jobbet igen, fick köra på lite eftersom jag kom iväg från Bollnäs liite väl sent nu på morgonen. Men jag hann i tid iaf.
Hade det väldigt bra och mysigt igår, först åkte jag och pappsi motorcykel till Kilafors där vi åt en pizza och sen åkte vi en annan väg tillbaka över.... (kommer inte ihåg namnet), men fint var det där iaf. Åkte och hälsade på underbara farmor och farfar där vi fick lite glass och jordgubbar. Sen vidare till Kerstin där det blev te, ost och kex så man rullade hem bokstavligen sen.

Nu ska jag ta tag i saker och ting iaf, nu ska nyttiga och duktiga Tove-Li komma fram, detta håller inte längre. Igår var jag in på Lindex och skulle prova bh:ar och vilken skräckupplevelse. Fy vad jobbigt det var och inget satt bra. Men jag fick ändå med mig en bustier. Den var så fin och även på rean. Det gillas!

Nej nu blir det en kopp kaffe och en alvedon tror jag. Känner mig lite febrig. Är även täppt och har ont i halsen. I helgen blir det nog nyktert med mycket te! Skulle vilja hitta på något kul men vi får se hur det blir..


Kommentarer
Postat av: Sara

Kanske åka lite gocart?? =)

2010-08-06 @ 11:01:51

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se