I am alive!

Oj oj nu skriver jag inte så mycket på bloggen här. Är så mycket som händer nu och tankar virrar runt i huvudet. Vad ska man ha med sig, vad ska jag packa, vad måste jag köpa? Kommer jag att klara det och liknande. Men det ska bli bättring snart för då kommer jag kunna engagera mig mer.

Idag har jag iaf städat bilen utvändigt och invändigt för jag funderar på att sälja den nu och lägga ut den på blocket´, vet ju inte om jag kommer kunna ha kvar den nu när det kommer bli lite mindra slantar. Så får man se om det är någon som är intresserad för sen när jag är klar kommer jag ju isf kunna köpa en lite nyare bil. Men det får man ta då.

Har iaf ordnat skjuts ner på söndag! Det är ett steg i rätt riktning så det är wonderful. Och jag ska även ringa mormor och prata lite med henne.

Men först ska jag ta itu med lite städning här hemma inför helgen. Wiie vad kul, eller?

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ah förstår det, det är självklart så, ett jobb är viktigt nu. Och huset spelar väl också in såklart. Det är ju faktiskt bara att prova, det är mycket ledigt på skolan, vi brukar ha långhelger rätt ofta, ibland hela veckor. =)

2010-08-19 @ 21:01:19
URL: http://sofiewallberg.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se