Lakritsskallar

Har nyss tagit en kopp kaffe så man vaknar till lite. Blev sent igår och upp tidigt. Ingen bra kombo! Lyckan är gjord iaf när jag fick supgergott godis av min kära kollega (läs. förra inläggen) Sådana där skallar som är hälften hallon och hälften lakrits. Dessutom var dom alldeles färska och mjuka! Mumms.

Känns lite konstigt att det är sista dagen på länge här, får se om man kommer tillbaka till sommaren och jobbar extra. Kommer sakna alla men man kanske kan komma och hälsa på någon dag framöver.

Jo jag tränade ju lite igår och det känns faktiskt idag i låren. Fick ett jäkla flow när jag sprang sista biten, har aldrig kännts så lätt, vet inte om jag sprang i en annan stil eller hur jag ska skriva. Kanske såg jättekul ut men det bjuder jag på isf. Svetten rann iaf och jag var röd som en gris i ansiktet när jag kom tillbaka.

See you!

Kommentarer
Postat av: carro

hehe ja men gör de ;) anna ville testa den men verkade inte så säker på den.

2010-08-13 @ 10:47:25
URL: http://carolinejonsson84.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: okej tyckte du filmen var bra då? :P

2010-08-13 @ 13:07:15
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Isabell

fin blogg :)

2010-08-13 @ 17:14:45
URL: http://isabellh.blogg.se/
Postat av: JULIA BJÖRCK

JÄTTEFIN BLOGG!:)



BESÖK GÄRNA MIN OCKSÅ!

http://julib.blogg.se/

2010-08-13 @ 17:28:39
URL: http://julib.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja, det är en speciell känsla att hämta ut nya böcker från adlibris. =) Speciellt om man vill spara dom sen.



Alltså det har varit lite blandat med att plugga och jobba samtidigt. Det är väldigt slappt i början på kurserna och då kan man jobba hur lätt som helst. När det närmar sig tentor är det annorlunda, då blir det tufft att hinna med båda. Det har varit bra med att jobba för bemmaningsföretag som manpower, man får jobba precis när man vill. När jag har haft tentor så har jag inte jobbat på 2 veckor ca, sen börja jobba lite igen efter tentorna bara. Det har funkat bra. Nu orkar jag dock inte längre när jag är gravid och det blir knappast bättre ju längre tiden går, haha.



Ja, huvudvärken har med graviditeten att göra. :( Hade ont de första 10 veckorna. Ibland varje dag och ibland mer sällan. Det brukar försvinna i vecka 13 och det gjorde det, till en början. Nu verkar det smyga sig tillbaka lite, men hoppas det är utav förkylningen jag har haft och att det ger sig snart. Hehe, förstår att du blir sugen, lätt att bli det när andra ska ha. Är du tillsammans med Kristoffer än förresten?

2010-08-13 @ 17:32:51
URL: http://sofiewallberg.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se