Onsdag och snart ledigt!

Jaha idag är jobb för hela slanten, började 7.30 och slutar 15.45. Sen ska jag väl hem men innan ska jag faktiskt åka på systemet för första gången, haha det kommer att kännas otroligt olagligt men men. Ska bli kul att se allt som finns där inne så man kan gå runt och kolla alldeles själv.

Ikväll är det ju Engmans på stadt men jag känner inte riktigt för att dricka då jag ska göra det fre+lör med, får ju inte bli smygalkis ju :) Skulle vara kul att göra nåt lite annorlunda med som att åka och fiska eller nåt, får fundera lite till. Såå himla skönt att man är ledig imorn, har funderingar på att åka till pappa och hälsa på lite för K tänkte jobba lite. Har ju en klänning som farmor skulle behöva sy in om det går. Skulle vara bra för jag tänkte ju använda den i helgen om det inte blir allt för kallt. Den är ju så fiiin!

Sen är det ju alltid kul att träffa Edvin, ska tacka honom jättemkt för den fina teckningen som jag fick av honom när jag fyllde år. Det var en pirat med en cigarett i munnen, det ni. 7 år och målar sånt :)

Nej nu ska jag fortsätta att jobba lite och se om det kommer några roliga samtal.
Tjing

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se