Drömmar...

..  är ett konstigt fenomen. Inatt hade jag en dröm som var lite konstig. Har inte tid att skriva hela men ibland kan man undra vad de betyder, jag har hört att man kan kolla vad de betyder i olika böcker. Men men, det brukar ju ofta vara saker som handlar om sådant som hänt under dagen, om intrycken man fått som man sedan har blandat runt i huvudet som man då drömmer om.

Undra om det finns olika drömdoktorer? Någon som vet?

Kommentarer
Postat av: helen

men hej! jag jobbar med marknadsföring. mestadels layoutjobb på banners, hemsidor och olika kort, inbjudningar och foldrar och sådär. vad gör du? :)



ja, jag blekte tänderna. :) köpte ett någorlunda billigt blek-paket på internet med gel och tandskena (http://www.tandblekning.com/ tror jag kanske att det kan ha varit ifrån, CSN hade nått studenterbjudande då).



dock beställde jag XL-paketet, med två gel, vilket kanske var en överdrift eftersom jag inte ens behövde använda halva första förpackningen :P jag använde skenan bara några kvällar, en timme åt gången ungefär, innan jag tyckte att det räckte (men det verkar vara väldigt olika från person till person, har läst vissa som användt typ 25 timmar :O ), och det har hållt väldigt bra. ibland, typ en gång i halvåret, använder jag den en halvtimme eller så bara för att fräscha till det lite. så jag är väldigt nöjd. jag har inte fått några fläckar på tänderna eller så heller så på mig funkade det väldigt bra och jag tyckte det var väldigt mycket mer prisvärt än tandläkarblekning. upplevde lite ilningar efteråt i början men de gick över nästan på en gång. fick en flourgel utskriven till mig av tandläkaren utifall att de skulle återkomma men det har de inte gjort. :) oj, vad långt det blev :D haha, lycka till!

2009-05-13 @ 13:36:10
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

Ja men det är ju bra att du har ett jobb i alla fall, verkar vara många som inte har det :P Ta med killen utomlands då :D



Hehe nu går det bra men det har varit lite kärvigt med distansen. När jag flyttade till spanien så gjorde vi slut i nästan ett halvår och vi båda hade andra tjejer och killar under tiden, men sen nu när jag kom hem så valde vi att försöka igen, och den här gången har det gått lite bättre :P klart det är lite kämpigt och sådär, men jag blir bara här till i slutet av juli så det är bara en kort period och han kommer ner och jag åker hem till sverige över midsommar, så det funkar.



Jaa alltså, jag tyckte det funkade jättebra med hemmablekning, så om jag skulle göra samma val igen skulle jag göra samma val. :)

2009-05-13 @ 16:08:10
URL: http://hellens.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se