Torsdag

Idag har jag varit ledig, skönt som bara den och denna dag har jag kollat på Roswell, de är såå bra!
Sen besämde jag mig för att ta en tripp till pappa, petra och edvin i bollnäs. Haha idag har min lillebror tappat sin första tand, eller jag drog ut den om man ska vara korrekt men den hängde liksom bara som i en liten tråd. Det kändes inte ens när jag tog bort den. Annars tror jag att han skulle svalt den, så lös var den :)

Fy tänker en massa på vad jag vill bli i livet nu, har ingen susning alls och vad ska jag göra i höst, tankarna snurrar sunt i huvudet och jag vet ingenting känns de som. För de är ju inte alls såå länge till hösten och jag har bara jobb till v. 32. Någon som har förslag på vad jag kan göra? Sen har jag ju min K och han vill jag ju ha kvar men jag vet inte om jag vill stanna i Järvsö hur långe som hellst, ååh vad svårt. Faan!
Men de ska väl lösa sig det med. Alla andra verkar ha så mkt av sitt på det klara med så känns det verkligen inte för mig. Vi får se vad som händer.

Tror nog jag ska hälsa på farmor och farfar en sväng med nu ikväll eller så. Måste lämmna tillbaka resväskan jag fick låna på rhodos.
Men nu snart ska jag följa med pappa och hämta edvin på kalas. Hahaha han fixade håret så sött själv med idag, hade i en massa vax eller nåt tills han såg precis ut som rasmus på luffen och toppade det sedan med lite blå och glitterspray i håret. Sen var han kalasfin ju.

Nej nu ska jag åka, skriver väl mer snart men nu när de är sommar sitter jag inte vid datorn så mkt så de blilr inte mkt uppdateringar, men det kommer. Jag lovar ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej gumman. hur är det? har du för dig då?

Pusspuss

2008-07-06 @ 22:54:29
URL: http://brallanmallan.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se