Längtan

Sitter här och har nyss kollat på en riktigt dålig film, minns inte ens vad den hette men de var en massa olika bra kändisar som var med så jag trodde att den skulle vara bra men så var de ju inte vilket var synd. Men men..

Har jobbat idag hela dagen, cyklade dit imorse och kom lite försent för självklart fick jag punktering så under dagen fick jag gå med den till Cykel och Motor i Järvsö så de lagade det och då hade jag sån tur så de skulle campingen betala för de tycktke ju att jag måsta kunna ta mig till jobbet. De är för underbara! Sen kom Linn och hälsade på lite idag också på jobbet så de var jättekul, var ju ett tag sedan man jobba i backen med henne nu.

Imorn är jag ledig så då ska jag ta itu med att ringa till ställerna där jag har jobbat och fråga om de kan göra lite arbetsintyg och sen ska jag ringa runt lite om jobb i höst. Någon som har förslag på lediga jobb som skulle passa mig?

I helgen blir de kanske Stockholm också med vänner, hoppas att de löser sig med boende bara för de vore su kul att komma iväg lite :)

Sweet dreams!

Kommentarer
Postat av: Carolin

Ja, fundera lite :) Jag är fortfarande osäker på om jag ska läsa eller inte, det är liksom inte så lockande ;P men ändå :P



Jodu, vad pysslar jag med. Jobbar och sådär, försöker göra det bästa av den "lilla" sommar vi fått, för det är då inte mycket att hänga i granen.



Vad ska du pyssla med till hösten då? Söka jobb här hemma? Kramar

2008-07-22 @ 12:53:26
URL: http://airolin.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se