PowerWalk

Åhh vad jag känner mig duktig nu, har varit och riktigt gått hurtigt i 1 timme och 10 min, ganska bra va?? :) Måste börja få någon slags kondition nu och lite magmuskler. Sen måste jag försöka träna upp mitt knä med när jag helt har struntat i det hittils och nu känner jag lite titt som tätt att de "glider iväg" ibland och jag kan lova att det inte känns tilltalade direkt när över- och under benet "åker isär"..
Har jobbat x2 idag också, först campingen och sen Hj:s.. Måste få kalla mig duktig nu va?

Ska nog faktiskt ta och anmäla mig till Matte C till hösten.
Fick idag även reda på att jag kommit in på Socionom utbildningen i Östersund men jag ska nog inte gå där när jag knappt vet vad det innebär utan sökte bara för att jag skulle prova. Känns som om de inte finns såå mkt att skriva om nu men dels är jag ganska trött nu med, blir mer uppdatering imorn kanske :p

Jo i fredags var vi ju på Rhapsody in Rock på Stene, hade sådan tur att vi fick tag på fribiljetter typ 20 meter från scenen, dock regnade det med vi hade förutspått de så vi klarade oss. Mkt trevligt var de, de var jag, min älskling, Björn och hans snälla flickvän! På lördagen vart de backrally och även där fick vi tag på VIP-biljetter. Kan ju säga att vi hade flyt i helgen! :D Men det ska man ju ha ibland också.

Ha de!

Kommentarer
Postat av: Carolin

Hej Tovan! :)

Hur är det med dig? Såg att du tänkte läsa matte c till hösten. Jag och Marie ska läsa på Miroi i Ljusdal, så du kan ju haka på :) Fast jag börjar tveka om att läsa det, men man vet ju aldrig, kan ju vara bra att ha.



Hoppas du har en bra sommar :)

2008-07-20 @ 15:22:30
URL: http://airolin.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se