Allt löser sig

Idag har jag legat på beachen igen med mamma och de var riktigt skänt det. :) Varmt och soligt så man bara kan ligga och steka.
Imorn ska jag jobba på Diggilo med vänner så de ska bli kul, och se konserten får man ju också se. Sen ska jag jobba lör-mån. Och jag måste försöka ordna med nästa helg också så jag kan vara ledig för då blir det kanske kräftskiva för hela slanten i Stockholms skärgård.
Funderar fortfarande över vad jag ska göra i höst. Känner att det börjar bli lite panik men det går nog bra, hoppas jag. Det löser sig!
Har inte så mkt roligt känner jag att skriva om.
Jo i helgen var jag ju i sthlm med vänner och älskling och kollade i affärer och var på Grönan. Mkt trevligt måste jag säga. Blev lite shopping också :p

PuSs

Kommentarer
Postat av: Malin

Hejsan bruttan! Japp det är lärare jag kommit in på, pedagogiskt arbete med yngre barn. Tusen tack, och du ska veta det är en befriellse att allt har fixat sig och jag längtar som en tok! Men det har vart mycket som ska ordnas tills an börjar, börjar bli klar med allt nu nästa. Okej, du har inte sökt någon högskola eller så? vill du fortsätta jobba eller? Hur går det för dig på jobbet nu då? Men du har haft ett bra lov i alla fall då? Pusspuss vännen, och jag hoppas verkligen du kommer och hälsar på sen!! :D

2008-08-03 @ 13:13:46
URL: http://brallanmallan.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se