Helgen

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft lite fullt upp i helgen. I fredags var vi på julbord med K:s jobb, mkt gott var det och jag lyckades faktistk inte bli spymätt! :) Sen blev det tillomed lite dans, mkt trevligt var det iaf. Sen efteråt blev det efterfest hemma hos oss till 03.00. När vi till sist kröp ner i kojs stod temperaturen på -30,9 grader! Heeelt sjuukt.

På lördagen tog vi det lugnt, kikade på tv och åt god middag. Damsug även golven och skurade dem, kändes skönt när det doftade gott efteråt. Skjutsade mamma lite på kvällen som hade varit hos en värninna.
På söndagen sov vi ut och fixade lite hemma. Sen bar det av på afternoon tea hos min gudmor och hennes son som fyllt år. Åt och drack gott! Himla goda scones.
På kvällen åkte jag och Hanna ner till Sandra i Nor och myste med glögg och choklad. Kikade lite på Anna Ankas, lite speciellt program måste jag medge. Sen såg vi den underbart bra filmen Blood Diamond med Leo Dicaprio. Sen blev det hemgång i snövädret, läste lite innan jag somnade. Har börjat med tredje boken i twilight nu och den år också super, har inte kommit så långt men den läser jag nog klart ganska snabbt.

Nej nu måste jag fortsätta att plocka samtal, idag ska jag absolut komma en bra bit över 100 samtal. Money money!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se