Tisdag

Tisdag då, fortfarande mkt tankar i huvudet hur allt kommer att bli. Har inset hur beroende jag är av bil nu, man kan ju inte ta sig någonstans. Måste försöka kolla på någon ny bil som jag kan åka i men den ska ju inte vara för dyr heller. Vill helst inte ta något lån och det svider en del att ta av mina sparpengar men man måste ju. Något förslag på en bra bil?
Sitter hela tiden och funderar på vad bra det hade varit om det inte hänt överhuvudtaget men somsagt jag vet ju att man inte kan sitta och tänka så heller. Det är gjort och jag kan inte göra något åt det. Men jag blir så tröött!

Aja nog med depp, ute snöar det som bara den! Yees, äntligen. Nu skriver jag det för andra gången att det kanske blir en vit jul trots allt :) Hoppas hoppas! Nu är det inte många dagar kvar till julafton, åh vad fort det kommer gå och vad kul det blir. Tror att jag är klar med alla nu, har en kvar till pappa men sedan är det klart! Har planerat en till åt K med men jag hinner inte göra det klart tror jag för det innebär lite pyssel som jag inte kommer ha tiden till innan jul. Men den får bli lite försenad, det spelar nog ingen roll :)


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se