Bara tok!

Måndag igen då, ingen bra dag. Har sprängade huvudvärk och vill bara åka hem från jobbet och lägga mig och sova. Helgen har varit händelserik och mkt saker har inträffat.

I fredags natt när jag åkte hem från Hanna efter att jag hämtat upp mamma, K och två kompisar från Ljusdal och vi var påväg hem så krockade vi! Fy vad läskigt det var, det var jättehalt och det insåg jag försent. Bilen började vobbla och allt blev kaous. Vi började snurra och slog i vägräcket och sen sladdade tillbaka. Sen var det över.
Det gick bra med oss allihopa och det är det som räknas men bilen gick det sämre för. Åh vad rädd jag var och det känns så onödigt nu efteråt, tänk om det inte hade hänt, vad mkt lättare det hade varit. Nu har jag ingen bil så jag kan ta mig någonstans. Måste försöka åka buss eller samåka till jobbet. Insåg att det gick bra typ idag och kanske imorn, sen blir det värre.
Och eftersom man bor som man bor så  går det knappt något tåg elller någon buss heller. Yes liksom. Åh jag blir så less på mig själv, min sparpengar kommer ryka som bara den. Men det kan ju hända alla.

Känner att jag bara klagar nu men jag är jätteglad att det gick så bra som det gjorde, bilen är ju bara gjord av plåt och plast liksom. Men det känns ju iaf, sen har det varit en del annat med men men, någongång ska det väl lösa sig.
Annars har helgen varit okej, har träffat Hanna och Sandra en del, ätit sushi och igår var vi och kollade på luciakröning i kyrkan, och det är ju alltid lika mysigt!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Men fy vad otäckt.

Vilken tur att ni alla klarade er!



2009-12-14 @ 18:28:08

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se