Min helg

Oj oj fy på mig, ingen uppdatering på hela helgen men om jag ska vara ärligt har jag inte varit in på datorn en enda gång. Känns faktiskt skönt.

I fredags blev det att vi åkte och hälsade på Erik och Anki där det var lite fest. Jag fick skjutsa lite folk och sen satt vi där, jättemysigt var det. Jag hittade ju iaf bästa platsen, precis framför brasan i en saccosäck. Hääärligt för oj vad jag frös innan men där tinade man upp ganska bra.
På lördag förmiddag var det massage som var både behövligt och underbart. Efter det bar det av till Lassekrog med K och hans lillebror. Haha vad kul vi hade, lagade mat och kikade på tv. Sen gick vi ut i snön och åkte först fyrhjuling och efter det insåg vi att det fanns en bob där så blev det 4-hjuling med bob efter. Haha vad kul det var, och jag for omkul flera gånger. Efter det somnade vi gott verkligen.

Blev lite med åkning på söndagen, en massa bokläsning och sen åkte vi tillbaka till Järvsö. Fikade lite med Majja innan hon åkte tillbaka till Örebro, det var mysigt. Sen blev det middag och sen läsning igen. En skön och avslappnad helg alltså. Nu i veckan finns det endel planer och sen blir det övertid på jobbet för utbildningar med så nu blir det fullt upp, men då går det ju tiden bara ännu fortare. Wee snart är det jul!

Vad har ni gjort i helgen?

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Hejsan! jajemen här är allt bra! :D Med dig då? :) Gör du något roligt denna måndag? :)

2009-12-07 @ 14:13:38
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se