De små sakerna..

Det är dom små sakerna som gör livet. Det behövs inte mycket tycker jag för att man ska känna sig lite smålycklig.
Jag gillar att iakta människor. Kan sitta och kika på deras kroppsspråk, fantisera om hur dom är som personer, vad dom gillar och vad dom jobbar med. Sitta och fundera och spekulera. Det jobbiga är iofs om de ser att man iaktar dem ( i smyg) och man blir alldeles röd och skäms. Haha det har hänt några ggr.

Jag kan även bli lycklig av vädret, som imorse när jag gick från bussen mot jobbet. Klockan vad sisådär 06.30. Allt var stilla, solen sken, fåglarna kvittrade, det for en lätt bris och det luktade sommar. Jag gick i min takt och mådde bra. Kikade på hästarna som stod stilla i hagen och njöt. Såg gräset på ängarna svaja i vinden. Ja det är sådana saker som gör att man känna ett lugn i kroppen.
Kanske tycker ni att jag är helt ute och cyklar i mina tankar. Men icke, det är sådan stunder jag kan känna mig lycklig över inget spec alls..

Kommentarer
Postat av: helen

sommarmornar är bäst!:)



lite sen att svara på din kommentar eftersom jag såg den nu. fint med vit telefon ja men lååång leveranstid - har fortfarande inte fått den hehe. jaa jag jobbar hemma i sommar, skönt! :) fast ovant med 8-16.30 jobb när man är van att slappa med skolan hehe. vad gör du i sommar? :) kramar!

2011-07-15 @ 15:33:10
URL: http://hellens.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se