Ny vecka, nya tag

Jahapp, måndag igen, alltid lika roligt... Hmm.
Helgen har väl varit helt okej i stora drag, vissa saker hade man väl kunnat skippat men men. I fredags tog jag och K det lugn, beställde natchos och åt i båthamn. Sen blev det film med Sara och Andreas.

Lördagen spenderade jag med Sandra, fikade först en stund på caffét nere på stationen och sen satt vi och solade hemma hos mig. Gjorde iordning köttet som vi skulle ha hos Majja och så.
Sen åkte hon och jag började göra mig klar för kvällen, K skjutsade mig och Sandra till Majja. Kvällen där var trevlig till en början, det hade kunnat slutat bättre men det tänkter jag inte gå mer in på. Utgång i ljusdal blev det, både Stadt och Järnvägs. Det var ganska kul faktiskt, mkt folk ute.

Söndagen spenderade jag i bollnäs med familjen. Vi badade på Karlslund och sen var vi ute på stora gräsmattan bakom pappa och knäppte fina kort, stog på händer och busade rent allmänt. Sen på kvällen åkte vi upp till Arbrå och fikade med kusin Viktor. Tog bussen därifrån på kvällen. När jag kom till Järvsö åkte jag ner till sandra och majja en sväng.

***

Ikväll blir det kanske Moläta med K en sväng, ska även kanske åka till hans kompis och kolla på dator som han ska hjälpa mig med..
Nu, tillbaka till nya samtal.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se