Vuxenpoäng

Tosdag, dagen före den efterlängtade helgen.  Är på jobbet som vanligt och jobbar tom klockan 15 idag. Härligt med tidiga dagar. 
Efter 15 idag tror jag att jag ska fara till banken och samla lite vuxenpoäng och kolla hur dom tycker att jag ska placera sparpengar m.m. Tror t.o.m. att jag ska öppna ett pensionssparande, hör och häpna. Men jag har funderat på det och om man bara sparar en hundring eller så redan nu så borde man ju få ihop en liten hacka till man ska bli pancho. ( osäker stavning )
Hade lite middag igår hos mamma med Majja och Hanna, det är som alltid lika trevligt. Det blev pasta med baconsås och oliver. Riktigt supergott! Sen satt vi och pratade om allt möjligt.. Åt lite hallon sorbet och honungsmelon med. Så gårdagen blev lyckad.

Sitter och hoppas på finväder till på lördag för då bär det av till Leksand och sommarland med pappa och Edvin, kanske TIna med om inte hon jobbade. Det vore jättekul men då vill det ju till att det blir finväder med för regn är väl inte så kul om man är just där. Men vi får se, håller tummarna iaf.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se