Tisdag

Ska snart bege mig mot skolan nu. Har läst lite, hjälpt mormor med tvätten och så på morgonen. Nu bär det av mot skolan för jag ska skriva ut lite dokument och så innan föreläsningen.

En sten föll från mitt hjärta igår iaf när det visade sig att jag inte behöver läsa upp två kurser om jag ska börja i Gävle vilket kändes sjukt skönt! Trodde först att jag behövde det men med lite hjälp och rådfrågning, samtal och diskussioner visade det sig att huvudsaken jag har hela FEK A så ska det motsvara det de har i Gävle. Sköööönt!
Så nu kan man pusta ut lite. Haha har bara NEK A och fixa nu då men det ska nog gå bra. Så kan man slappna av i sommar och inte behöva känna så mycket press då. WIE!

Solen skiner och det är tisdag, bara två dagar kvar tills hemgång. Känns länge sedan nu fast det bara är två veckor men det känns längre. Vet inte riktigt vad som händer i helgen heller, vet inte om det blir nåt hoffmaestro, har inte hört nåt mer. Vi får se, men trevligt blir det nog oavsett..

Nej nu ska jag gå ut i solen, dagen till ära har jag tjocka strumpbyxor och klänning. Är det vår så är det.. Ikväll blir det nog en liten löparrunda igen!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se