Helgen

Nere i Sthlm igen, åkte med Klas igårkväll. Alltid lika jobbigt men söndagar men som tur var hade vi det supermysigt på dagen. Satt hemma hos kristian och karin och lilla nikky och solade på deras kortsida. Grillade korv och myste hela dagen. Helt underbart!!

Så helgen har varit bra förutom att nån på festen vi hade har tryck ALLDELES för hårt på tex deleteknappen och några till så de har lossnat och går inte att sätta tillbaka (på datorn). Jag förstår att olyckor kan hända men varför inte säga det isället för att strunta i det och inte låtsas om det. Sånt tycker jag är tråkigt. Dålig stil rent utav.. Sedan ställde jag två ljuslycktor som jag fick efter petra på en hylla som självklart hade ramlat ner och gått sönder, får ju skylla mig själv men synd då de betydde mycket när de var efter henne. Men ska kolla om jag kan hitta några liknande för jag vet vart hon hade köpt dom.
Utöver det har det varit en bra helg! Varit på marknad och träffat folk. Och till helgen blir det lite mer fest, systermys och förhoppningsvis en tripp till bollnäs.

Nu ska jag plugga lite och så innan skolan i eftermiddag..
Kram på er!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se