Det går bra nu...

Idag har man samlat rejält med vuxenpoäng. Var på banken och kollade över räntor och sparande. Så nu känns det toppen. "Hittade" även ett konto i Bollnäs med många lappar på som pappa har sparat på. Sånt är alltid lika kul!! Sen var jag till ljusdal och gick på "invigningen" av nya dollar, med mamma. Blev inte så impad faktiskt eftersom det inte var något speciellt tyckte jag.
Var och hälsa på DHL och träffade alla gulliga där. RIktigt kul. Bestämde hur mkt jag ska jobba i sommar och så, det känns bra att ha det klart. Så lite semester får jag också. Jag och K har ju tänkt åka iväg lite. Blir nog en liten sverige resa. Funderar på Gotland eftersom det är så himla mysigt där!

Blev bjuden av syster-yster på finess. En latte och en liten glass, det är grejjer det! Och nu blir det hemmagjort pizza med tina och mamma. Sen en riktig systerkväll. Var länge sedan så det blir skoj! K ska skruva lite skoter så jag hoppas att det går bra för honom.


Åh känner mig så glad och sprallig i kroppen nu. Känns som att man är på rätt spår. Har lite planer och jag har postat ansökan till gävle så jag hoppas jag kommer in nu. Wie det går bra nu allihopa!!

Nej nu ska jag hjälpa till lite i köket!

<3 på er!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se