Helgen

Åter i Sthlm igen! Intog bilen vid strax efter 3 imorse och kunde även nicka till lite på vägen ner, körde lite och sen sov jag när jag kom till lägenheten. Ska ta och plugga lite nu innan jag far till skolan för lite föreläsning.

Har haft en bra helg och hunnit med rätt mkt! På fredagen  åkte jag med K till Ljusdal då han for på jobbet. Själv satt jag mig på biblioteket och pluggade lite, fikade med syster-yster efter att hon slutade. Köpte även hårtoning och lite annan smått och gott!
På kvällen blev det fest hos Skyttas och riktigt trevligt var de, gillade min, Sofies och Sandras gruppdans mest! Lördagen spenderades med fina sara, for till ljusdal igen en sväng,  drack kaffe och bullar, tonade håret och bara pratade om allt möjligt. Sedan hälsade vi även på hos Björn och Monica i huset och där hade det hänt grejer, riktigt kul att se. På kvällen blev det partaj hemma och sen till Ljusdal en sväng.
Söndagen spenderades på Boda isen med K, Stefan, Nattis och Jon för lite pimpelfiske och korvgrillning. Så en lyckad helg har det allt varit. Bjöd även mamma och Tina på middan igår, det blev lite räkgryta och pasta. Så himla gott är det!!

Nepp nu blir det böckerna igen...

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se