London, någon??

Jaha ny dag igen! Blev inte så lång tur igår eftersom min tanke om att det kanske var bart grusades rätt fort, höll på att ramla x antal ggr så det blev inte lika långt som jag hoppats men men, snart så. Myste med en god bok innan jag somnade, Mari Jungstedt är en grym författare! Nu blir det till att läsa lite mer innan frulle tänkte jag.

Satt och läste Heléns blogg nyss om att hon varit i London, jag vill också!! Någon som är intresserad av att åka på en weekend snart, skulle behöva det tror jag. Shoppa lite och se en annan stad. Ja det vore något de, möta våren lite tidigare än sverige. Men då gäller det att någon är villig att följa med för ensam törs jag inte åka, någon??? :)

Sitter och tänker på alla saker jag skulle vilja göra, länder jag skulle vilja se, men när ska man hinna det? Hm nu har jag ju planerat skola i iaf i lite mindre än 2,5 år till. Sen då?? Hm får ångest när man tänker sådär, haha jag är ju fortfarande ung men jag ångrar lite att jag inte rest tidigare. Men det kanske får bli mer framöver, den enda som sätter stopp för det är ju jag...

 När jag, mamma och Tina var där i Septemer hm, för två år sedan?

Kommentarer
Postat av: carro

ja hade verkligen hakat på om ja har kunnat :D ja ska åka dit igen.. men bör vänta ett litet tag.. ;)

kanske i sommar istället. Ja får fråga dig då & se.. hehe

2011-03-08 @ 12:35:20
URL: http://carolinejonsson84.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se