IKEA is the shit!

Dagen lider mot sitt slut och jag ska snart hoppa ner i sängen. Har läst lite nu på kvällskvisten och fixat med lite papper. Imorgon läggs ansökan till Gävle på lådan :) Sen är det bara att hålla tummarna.
Ska även in till stan imorgon och plugga lite med iaf Nathalie och Karin. Blir fina fisken det. Sen vidare till Anna och fika vidare där med henne och Sanne. Var länge sedan så det ska bli toppen.
Var iaf på IKEA på förmiddagen och kom hem med en kasse, förstår verkligen inte dom som bara kommer hem med en sak eller så. Hm  hur gör dom? Blev iaf mina hyll konsoller, svarta för det fanns fortfarande inte i träfärg men jag ska ju ändå måla dom VIT så det gör inget. En liten plastblomma som ska ner på toan, ett måttband och sen då.. Bra blir det nog.. Tog bussen frång Kungens kurva till skolan, och passade på ett inviga pilotisarna för iår, wie våååår!

Sedan pratade jag med K idag, och vi ska nog införskaffa oss en ny säng. Hittade ett erbjudande som jag tror vi kommer slå till på. Får se om det blir tills i helgen. Ska bli väldigt skönt isf. Nepp nu blir det duschen en snabbis. 
natti natti!!

Tror även jag ska kolla på lite Twiligt innan jag somnar via datorn, det var länge sen.  

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag avbeställde min, ska köpa en i slutet på sommaren istället =)

2011-03-23 @ 07:05:09

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se