Spökkväll

Igår var det som sagt spökkväll på köpingen. Jag, Majja och Lena var upp en sväng och kikade. Först fikade vi lite på Finess, det blev en keso och tomatmacka för mig. Efter det var vi och kikade lite i affärerna, det blev att jag köpte några julklappar faktistk. Vuxenpoäng till mig alltså.
Det känns ganska löjligt att redan börja köpa men ändå skönt för då vet jag att jag inte behöver stressa alldeles sista vecka innan jul när många andra också är ute.
Någon mer som börjat köpa juklappar?

Var en sväng på Inferno också och kollade lite och vad häftigt det var där, de hade verkligen satsat mkt på utklädnad och läskiga saker.

Nej nu ska jag  ha lunch.

Kommentarer
Postat av: carro

hehe vad bra !

Klart du ska göra en om du vill ha en ;)

Om du e duktig på & måla sj tycker ja du ska ta en som du gjort sj. de kommer känns mkt roligare då & sen är de ju ingen som kommer ha en lika heller.

Nä tror inte de e så svårt & få tid där. Men om du tar han så trodde han att man kunde ringa & sen kanske få en tid efter 1 vecka kanske. Lr om man gör som ja, går in & hör om han e ledig just då ;) man kan ju ha tur.

När ja gjorde min nere på benet så va de alldeles vid fotknölen.. & de gjorde ju lite ont. Klart de gör ont.. men vissa partier gör mindre & vissa mer. Men de e klart värt de då de e färdigt. ;)

2009-10-30 @ 12:49:18
URL: http://carolinejonsson84.blogg.se/
Postat av: Tess

Tack så jättemycket! Det är enkelt att fixa själv, prova!



Duktig du är som fixat julklappar!

2009-10-30 @ 20:31:38
URL: http://www.egowar.se
Postat av: Elin

trean va han ju med i och det var ju lätt bästa filmen. men fyran däremot :b helt kass. fan, han ÄR ju johan falk filmerna. dom filmerna är ingenting utan han. hoppas han kommer tillbaka!

2009-10-30 @ 21:50:22
URL: http://elinkristina.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se