Helgen

Nu har jag inte bloggat på hela helgen, vet inte varför men nu kommer det lite iaf.
I fredags vart det tjejmiddag hemma hos Majja, alltid lika trevligt med det. Lyssnade på musik och dansade tilll Cha Cha slide. Haha vilken snygg video det blev. Sen drog vi på engmans och dansade. Alltid lika bra och trevligt!

På lördagen tog jag och åkte till pappa, var på stan en sväng och kikade lite. Träffade farmor och kusin och fikade. Sen blev det tacos hos pappa. Åkte hem till Järvsö igen på kvällen. Var så trött så jag la mig i sängen med datorn i knät och kikade lite på film.

På söndagen var jag hem till Majja först umgicks lite och sen åkte vi till Anno och hälsade på henne och alla underbara söta hundar. Man blev alldeles förälskad i dom. Synd att jag är allergist, gosade lite ändå och jag tyckte att det gick bra. Gick en sväng med dom, Anno, Pilla, Hanna och Majja. Sen kom Adam och Sara med. Åh dom var så söta! Tur att Hanna L har köpt en utav dom så man kan träffa den när de andra är sålda och borta.

Här kommer en bild med mig och Hannas hund.

Är hon inte söt!?

Bild lånad av Majja


Kommentarer
Postat av: Kristin

sv. Ska jobba på gamla vanliga Dellan :) Ja, det är skitkul med förändring tycker jag! Men du vågade ju färga håret brunt, så nog törs du :)

2009-10-19 @ 18:46:10
URL: http://majakristin.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se