Så mkt skratt!

Oj oj oj vad kul det var i lördags. Så som vi kröp och klättrade och framförallt skrattade! Har inte haft så kul på länge, tack tjejer. 
Vi klarade inte så många banor men jag är nöjd ändå. Så dit blir det till att åka fler ggr, då kan man ju vara ännu fler och tävla mot varandra.
Kom därifrån vid 16 eller nåt och då for vi till Birsta. Åt middag där och insåg sen att de stängde vid 18 och inte 20 som vi trodde. Haha men vi tog en tripp på IKEA iaf så det blev lite shopping där iaf.

Vi kom fram till att det är himla mysigt att åka bil på kvällen, det var ju inte så bra väder men jag satt ju bak. Somnade en sväng med, för det gör jag ju aldrig :)
Kollade lite på tv jag och Majja när vi kom hem.

Igår tog vi det lugnt hela dagen nästan, pantade massa flaskor, började sy lite med det började stula så jag måste hämta maualen hos mamma idag. Sen var jag och tränade på kvällen, fick ingen med mig men jag åkte dit själv. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt men du, idag har jag träningsverk så det står härliga till. Men det är en ganska skönt känsla ändå. Någon som håller med?

Idag var det frukost på jobbet med, mysigt! Och imorn är det efterrättstävling. Vi har en himla bra idé om våran men tänker inte avslöja den nu.

Någon mer som haft en bra helg?


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Sv: Okej, härligt! :) Allt bra med dig idag då? :)

2009-10-05 @ 15:05:00
URL: http://mathilda.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se