Underbara onsdag

Soliga fina, men kalla onsdag. Imorse var det hård skorpa på rutan igen. Hörde på nyheterna att nu har det t.o.m snö i Stockholm. Så imorse drog jag på mig tjockkoftan och vantarna.
Ikväll blir det träning för hela slanten, är cirkulation så det är ju ganska bra när man tränar lite i hela kroppen. Någon mer som ska dit?

Ihelgen ska jag nog åka och hälsa på pappa och Edvin en sväng. Var ju så länge sedan  man träffade dom och släkten där nere. Får nog ta en tripp dit på lördagen eller något. Sen är det ju Engmans på folkan med, men det får jag se hur det blir. Är inte sådär jättesugen på att festa men det hinner ju ändra sig, det är ju bara onsdag. Eller hur?

Åh saknar sommaren lite med nu, men det är skönt när det blir vinter på allvar så man kan åka lite skidor. Därför lägger jag nu upp denna bild sedan i somras på mig och Edvin.



Syns det att det är min lillebror?


Kommentarer
Postat av: HelloNicki

Heej söt! Vi var faktiskt på Collage på lördagen. Det var super kul och värsta draget. Vart va ni själva? Hade du det bra i huvudstaden?



Kram!

2009-10-14 @ 09:25:56
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: HelloNicki

I know :) Visst är den?

2009-10-14 @ 15:55:02
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: HelloNicki

Ok vad mysigt :) Ok vad bra att ni hade det skoj då. Brukar du vara i Sthlm ofta? Jag var ute på lördagen men annars var det rätt lugnt faktiskt :)

2009-10-14 @ 15:59:04
URL: http://hellonicki.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se