Operationer

Idag är jag på jobbet igen och arbetar, känner av halsen lite fortfarande men det går bra. Drack te som en tok igår så det hjälpte nog.

Så att det var lite diskussion om bröstförstoring och skönhetsoperationer här på blogg.se Jag är helt öppen för sådant, självklart tycker jag att vissa kan överdriva det hela med operationer och överoperera sig så det blir mer konstigt än normalt. Men jag tycker att det är helt okej och bra att det finns möjlighet att kunna ändra något som man inte är nöjd med.
Som vissa kvinnor som inte har några bröst, jag förstår dem om de vill ha ett par inplantat så det kanske känner sig mer kvinnliga. Ja debatten kan göras lång. Men jag känner att man ska försöka hålla sig på den "normala" nivån och inte börja göra om kroppen för mkt för då ser det somsagt mer konstigt ut.

En sak som jag tycker är otroligt bra är att det finns plastikkirurger som hjälper personer som varit med i olyckor eller har problem sedan födslen. Såg serien "sjukhuset" härom dagen som jag gillar väldigt mkt och då hjälpte de en pojke som var harmynt och hjälpte honom att bygga upp en riktig käke.  Tänk vad sjukvården kan nuförtiden!

Hur känner ni för operationer?



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se